Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за запаметяване на мрежовите настроики.

Featured Replies

Препоръчаите ми програма с която да запаметя настроиките на wi fi картата и да ги възтановя с няколко клика . Понеже веднъж е като нормална карта, друг път е ad host и т.н малко е неудобно всеки път да ге сменям. Също и настроиките на 3G модема и с кои други мрежови устроиства е споделен . ОС xp. Благодаря . Edit: Поразтърсих се из гугле и попаднах на тази http://code.google.com/p/netprofiles/downloads/list но ако има други предложения със впечатления също може да ги споделите .

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Препоръчаите ми програма с която да запаметя настроиките на wi fi картата и да ги възтановя с няколко клика .

Понеже веднъж е като нормална карта, друг път е ad host и т.н малко е неудобно всеки път да ге сменям. Също и настроиките на 3G модема и с кои други мрежови устроиства е споделен . ОС xp.

Благодаря .

Edit: Поразтърсих се из гугле и попаднах на тази

http://code.google.com/p/netprofiles/downloads/list

но ако има други предложения със впечатления също може да ги споделите .

Не е ли по-добре да си вземеш една USB Wireless карта. На едната ще ти стоят едните настройки, на другата другите. Така няма и опасност да се съсъпе и софтуера и настройките.

Предполагам, че имаш лаптоп, ако е така би трябвало да имаш бутон около клавиатурата, с който да включваш/изключваш Wireless картата! По тази логика следва само да си направиш настройките за 3G-то! Аз съм с лаптоп и УиФи карта и нямам проблеми да се свързвам с нета от съседното кафе или с домашния нет!

• Автор

Не е ли по-добре да си вземеш една USB Wireless карта. На едната ще ти стоят едните настройки, на другата другите. Така няма и опасност да се съсъпе и софтуера и настройките.

Лаптоп е и стига 3G модема че стърчи като п...а . То ако ще купува още хардуер се губи мобилноста . Иначе да съм купил един 3G router и да си закача модема там . Не че нямам един вече ... но не ми е това идеята. Просто жена ще го ползва и искам да я улесня максимално аз иначе

си споделям за мен нета от телефона и нямам проблеми .

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

• Автор

Предполагам, че имаш лаптоп, ако е така би трябвало да имаш бутон около клавиатурата, с който да включваш/изключваш Wireless картата! По тази логика следва само да си направиш настройките за 3G-то! Аз съм с лаптоп и УиФи карта и нямам проблеми да се свързвам с нета от съседното кафе или с домашния нет!

Тука идеята е да се сподели нета от 3G модема през wi fi картата като рутер и да могат да се закачат други към лаптопа .

NetSetMan - безплатна, че дори е и портативна ето тук. Най-добрата за тази цел.

Ще я пробвам по късно и ще пиша .

Благодаря .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.