Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за мобилните оператори.

Featured Replies

Четох много из форума и по други сайтове, но пак не мога да разбера нещо: кой оператор е на читав? Чувал съм, че М-Тел лъжели най-много, но дали е истина?! Оттам ми изникват и следните въпроси, защото съм некомпетентен: 1.Кой оператор предлага най-добри условия за разговори (примерно при месечна такса 20 или 30 лева)? 2.Кой оператор е най-лоялен към клиентите си: отчита правилно минути, не надписва сметки, по-добро обслужаване, ...? 3.Как мога да разбера дали ме мамят? Имам съмнение към М-Тел, но не знам как да ги хвана, ако го правят. Като цяло това е всичко. Благодаря предварително за мненията.

Четох много из форума и по други сайтове, но пак не мога да разбера нещо: кой оператор е на читав? Чувал съм, че М-Тел лъжели най-много, но дали е истина?! Оттам ми изникват и следните въпроси, защото съм некомпетентен:

1.Кой оператор предлага най-добри условия за разговори (примерно при месечна такса 20 или 30 лева)?

2.Кой оператор е най-лоялен към клиентите си: отчита правилно минути, не надписва сметки, по-добро обслужаване, ...?

3.Как мога да разбера дали ме мамят? Имам съмнение към М-Тел, но не знам как да ги хвана, ако го правят.

Като цяло това е всичко. Благодаря предварително за мненията.

Здравей,сега ще излезе,че правя реклама на "Глобул",но е така !

От 5-6 години вече съм РЕДОВЕН клиент на "Глобул" .

Използвам абонаментен план "Глобул Макс"(не помня,ще те излъжа)

Таксата ми е 10лв,от които имам 100 безплатни минути към всички на глобул! След подновяване на договора,тоест удължаване с още 1-2 години,Глобул ни предлагат още 3 месеца 50 минути добавени към тези 100.Има и още-за 3 месеца или половин година(не помня)се говори напълно безплатно и неограничено с абонат в мрежата на глобул по избор!

Това за мен е голямо предимство дори и да свърши промоцията пак си имам 100-те минути,които понякога надвишавам,но за мен това е най-добрият вариант!

Другото,което предпочитам е "Виваком".

Мисля,че имаха някакви пакети,които включват безплатни минути към всички оператори,но съответно таксата е над 20-25лв.

Не мисля че М-тел лъжат и за мене да си на мтел е най - добре защтото е по евтино(аз такова убеждение имам). Но на какъв мобилен оператор ще си ? Това зависи от приятелите ти и от семейството защото неможе те да са например на Виваком а ти на Глобул ! Съобрази се с кого ще говориш и тогава реши на какъв оператор да минеш. Аз съм на тази тарифа, прочети и долу с дребния шрифт какво пише !

още 1 глас/плюс за мега и всички останали пакети от loop серията последните 4 години не е имало месец през който да не съм се скъсал да говоря с всякакви хора (не само лооп абонати) и рядко ми се е случвало да платя над 15-20 лв (освен първите месеци, когато беше само loop 15)

М-тел - не стават наистина лъжат. Сега ще се местя на Виваком, защото тарифите им са най-удачни, а ако си сега примерно на м-тел и искаш да се преместиш Виваком имат промоция. Разгледай ги аз съм се спрял на Уникол, защото ми трябват минути към всички оператори. Сам си преценявай кой е най-добрия избор за теб! :cool:

За мен си остават (и ще бъдат) най добри М-тел. На тарифен план М-тел комбина съм и ми е много изгодно. Имаме още 2 карти на М-тел. Едната е на тарифен план М-Тел комфорт 500 а другата е служебна карта на някакъв си бизнес план. Имаме също и домашен телефон от Мтел. Който е на смешна месечна такса - 2,45. На глобул имам една карта но тя е на ваучер. Скоро ми пратиха СМС , че тарифния ми план е сменен и ако заредя 10 лв. ще говоря с 3 глобул номера за 3 ст. Само не съм бил на виваком. Най добре си огледай номерата в GSM-а на кой мобилен оператор са и тогава прецени кой ще ти е най изгоден за теб. При мен 90% от номерата ми са на М-тел и затова съм към тях. :cool:

1.Кой оператор предлага най-добри условия за разговори (примерно при месечна такса 20 или 30 лева)?

2.Кой оператор е най-лоялен към клиентите си: отчита правилно минути, не надписва сметки, по-добро обслужаване, ...?

3.Как мога да разбера дали ме мамят? Имам съмнение към М-Тел, но не знам как да ги хвана, ако го правят.

1.VIVACOM абсолютно

2.В България няма такъв оператор който да не се осмелява да проявява наглост.Иначе МТел и Виваком са най-добре откъм обслужване,но МТел и глобул много надписват.

3..С Какво те мамят?Пиши тук.

Четох много из форума и по други сайтове, но пак не мога да разбера нещо: кой оператор е на читав? Чувал съм, че М-Тел лъжели най-много, но дали е истина?! Оттам ми изникват и следните въпроси, защото съм некомпетентен:

Като цяло това е всичко. Благодаря предварително за мненията.

По първата ти точка сам трябва да направиш маркетинг както е модерно да се казва / не е сложно примерно аз бях на 14,90лв./ после 19,90лв. / такса в Мтел ама винаги плащах сметки 30-35лв и преминах на UniCall "М" на Вива с 20лв. такса и установих че говоря около 2 пъти по-вече и то със всички /Мтел, Глобул, фиксирани мрежи / но най-много съм плащал 25лв така, че.... /

По втората също труден отговор примерно за Глобул не знам, но ако трябва да сравнявам Мтел с Вива....препоръчвам Вива....при тях имам интернет и мобилен от около 4 години и още две мобилни карти от 3 месеца, т.е. имам опит и за това си позволявам мнение по въпроса.Мтел са много некоректни или както ги наричам аз "НЕКОРЕКТЕН МОНОПОЛИСТ С ДЪЛЪГ ОПИТ " :)

По третата точка....ами....някъде четох за една адвокатка дето при нотариус запечатали картата й на Мтел и пак дошла сметка за около 200лв. и тогава поканили представител на МТел и онемели / явно не е имало и пренасочване на обажданията, т.е. няма шанс за трафик/ и така...начини има стига да искаш :hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.