Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра с награди "Академия за вампири 5"

Featured Replies

Издателство "Ибис" и нашият екип /Lindsey, sleepy_devil, NELG/

ви даваме златна възможност:

Игра-лотария "Академия за вампири" 5

Публикувано изображение

Участвайте, за да спечелите!

Къде?

- Тук, в играта "Академия за вампири" 5.

Какво?

- Пета книга от поредицата.

Как?

- Вашата задача този път ще бъде следната:

1. Подберете снимки на личности, които според вас отразяват визията на героите.

Минимум снимки - 4 - на Лиса, Кристиян, Роуз, Димитрий.

По ваше желание може да постнете снимки на личности, които според вас биха могли да бъдат и на останалите герои - пазители, стригои, ученици /морои и дампири/...

Също по ваше желание и според възможностите ви, може да правите колажи с възпросните снимки.

Задължително е да сте чели книгите и да спазите приликата по външен вид, според описанията на героите - очи, коса, излъчване...

2. Напишете чии образи сте ползвали и с какво точно те приличат според вас на героите от "Академия за вампири".

Начало на играта: 6 септември 2010 г.

Финал: 25 септември 2010 г.

Всеки потретребител има правото да участва по веднъж в играта.

Журито, което ще тегли лотарията е представлявано от:

Председател: Lindsey

Членове: sleepy_devil и NELG

Вашите награди: Петима от вас, подбрани на лотариен принцип ще получат от Издателство „Ибис” напълно безплатно пета книга от поредицата "Духовна връзка" от Ришел Мийд.

Публикувано изображение

На 25 срещу 26 септември в полунощ, журито ще изтегли печелившите. Ще очакваме в рамките на същия ден /26 септември/ да ни изпратите ЛС с трите си имена, пълен и точен адрес /включително пощ. код/ за получаване на наградата и телефон за връзка.

На 27 септември излиза "Духовна връзка", книга пета от поредицата Академия за вампири. Екипът на Издателство "Ибис" ще разпрати наградите за своя сметка след тази дата.

Успех на всички!

Ехее браво на издателството, мисля че е страхотен жест от тяхна страна да направят още веднъж такива подаръци на феновете. А и да ги поздравя за суперската корица, не съм чела книгите и изобщо си нямам представа за какво става въпрос в тях, ама на 4-тата и 5-тата книга кориците са уникални, много по-хубави и барнати дори от оригиналните :ass: Желая успех на всички, които ще участват :lol6:

Страшно много се радвам, че издателство "Ибис" пак пуснаха игра за нас феновете на поредицата. Идеята и този път е страхотна и предизвикателна, но аз не знам дали ще се реша да участвам. Нещо за момента не мога да си намеря най-близките до героите лица, а пък да не говорим ако изявя желание да направя някой колаж. ;д Със сигурност ще стане ужасно.

Само, че за всеки случай аз да питам. Тука трябва да се пускат нещата, нали? И с линк ли да го правим или чрез директно изображение? :cool:

• Автор

Страшно много се радвам, че издателство "Ибис" пак пуснаха игра за нас феновете на поредицата. Идеята и този път е страхотна и предизвикателна, но аз не знам дали ще се реша да участвам. Нещо за момента не мога да си намеря най-близките до героите лица, а пък да не говорим ако изявя желание да направя някой колаж. ;д Със сигурност ще стане ужасно.

Само, че за всеки случай аз да питам. Тука трябва да се пускат нещата, нали? И с линк ли да го правим или чрез директно изображение? :)

Да, тук трябва да се публикуват материалите за участие. Дали с линк или директно изображение оставяме на участника да си избере, единствено трябва да е ясно коя снимка за кого от героите е посочена и защо.

Супер, много се радвам, че има игра и за Духовна връзка :). То колажа ще е лесно, но при снимките..., само си представям какво ревене в сайтове със снимки ще падне :(:) :)

Страхотна игра, поздравления на хората,които я организират и на издателство "Ибис", разбира се!

Ето и моето предложение за главните герои:

Публикувано изображение

Не са използвани снимки на известни личности,а такива,които мисля,че се доближават до героите и притежават част от чара им.Разбира се, това е моя преценка и е субективна.Дано ви хареса избора ми. Успех на всички,които се престрашат да участват!

Е, може и случаен да е избора, но това са все пак личности. Дмитрий е Бен Барнс - актьор и модел. Играе в "Дориан Грей", "Хрониките на Нарния: принц Каспиан" и др. Не знам защо, но излъчването му ми се струва по-скоро миловидно, отколкото строго и непроницаемо. Роуз е Ванеса Хъджинс - също голяма сладурана. Като за първи престрашил се участник, подбора е супер. Давайте смело и останалите.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Кристиан - Том Уелинг /Лошото момче, със сините очи, което владее огъня. Мисля, че младши Супермен е точно той./

Публикувано изображение

Лиса - Кери Лин Прат /Невинна и доверчива, владее силата на духа./

Публикувано изображение

Роуз - Кийра Найтли /Екзотична красавица, бъдещият пазител на Лиса./

Публикувано изображение

Дмитрий - Лоренцо Ламас /Пазителят със каменното изражение, непобедим в бойните изкуства.../

Публикувано изображение

И някои от другите герои:

Ейдриън - Джейсън Момоа /Изкушителят и разхайтеният чаровник/

Мия - Катрин Хийгъл /Вечната съперница/

Мейсън - Джаред Падалеки /Верният приятел, готов на всичко за теб./

Публикувано изображение

Това са моите виждания за външния вид на героите.

Здравейте на всички!

Реших и аз да се включа в играта. Ето и моите предложения:

За Кристиан си избрах един холивудски сладур – Джаред Лето. Мисля, че добре би се справил като този персонаж – разрошен чернокос чаровник с пленителни сини очи.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Лаура Вандервурт мисля, че добре би се справила с ролята на Лиса.

Публикувано изображение

Дмитрий, дългокосия пазител със строго изражение - Кевин Зегерс.

Публикувано изображение

И неговата любима - Роуз (Марла Соколоф),момичето дампир,което е отдадено на приятелството си с моройската принцеса Драгомир и чието сърце бие само за Дмитрий.

Публикувано изображение

Редактирано от Des4eto (преглед на промените)

Ето го и моя каст най-сетне. Истината е, че ми беше трудно да го подбера, но накрая успях. Лицата, които ще покажа по долу се доближават най-много до представите ми за персонажите от поредицата. Освен четиримата главни (Роуз, Дмитрий, Лиса и Кристиан), също съм сложила снимки и на Мейсън и Ейдриън. Хихих, нямаше как просто - особено на Ейдриън, моят любимец. ;)

Женевиев Кортес като Роуз Хатауей: Тази актриса най-ми се доближава до персонажа в книгите, защото го има това излъчване, което Ришел Мийд описва - борбен дух, гордост, скрита нежност както и уязвимост в дадени моменти.

Публикувано изображение

Хенри Кавил като Дмитрий Беликов: Вярно е, че този актьор е с къса коса и очите му не са кафяви, но все пак има лещи и присаждане на коса. :) За мен той най-много се доближава до описанието на Митя в книгите, защото ги има тези борбеност, упоритост, чисто и неподправено мъжко излъчване (както го е описала Ришел Мийд) и нежността, която се спотайва в очите му.

Публикувано изображение

Елизабет Харноис като Лиса Драгомир: Тази актриса има нужното излъчван, което е нужно за принцеса Драгомир - нежност, приятелски вид, опрощение, което присъства в очите й и също така мирът изписан върху лицето й. Върху лицето на актрисата е изписана нежността и любовта, които може да пресъздаде в героинята си (обичта, която раздава върху всичко живо).

Публикувано изображение

Джони Пакър като Кристиан Озера: Вписва се напълно в излъчването на героя от книгите. Защо ли? Защото в очите на актьора присъства това сардонично излъчване, би могъл да пресъздаде сарказма на героя великолепно, но също така и нежността, която е насочена само към Лиса.

Публикувано изображение

Иън Сомерхалдер като Ейдриън Ивашков: Единственото, което му трябва са зелени лещи. :P За мен би бил много подходящ за ролята, защото в него е скрито това излъчване, което е описано в книгите за персонажа. Може да изпълни перфектно този непукист, но и отчаян донякъде мъж, заради дарбата, с която е надарен. Има го този арогантен поглед, пък да не говорим, че се излъчва и от цялото му тяло. Също така не му липсва аристократичния вид и много би му подхождал.

Публикувано изображение

Майкъл Уелч като Мейсън Ашфорд: Докато четях книгите и частта преди да умре си го представях като Мейсън Уелч. Това е така поради простата причина, че на актьора много му подхождат защитнически, мили роли, които са изпълнени с нежност и недостижимостта да получат готиното момиче, защото то го приема като най-добър приятел, който е готов да се шегува с всички. Скритата воля в очите му и силата, на която е способен за да се пребори с неправдата, са изписани върху лицето му. Струва ми се много подходящ, защото го има това добро и благородно излъчване.

Публикувано изображение

Освен снимките с каста, също така направих и един банер. Понеже казахте, че по желание можем да се пробваме да направим колажи, аз направих един. Надявам се да ви хареса. :)

Публикувано изображение

Здравейте

Ето и моите предложения. Снимките са избирани според виждането ми за героите и към някой даже намирах сцени които свързвам с действия от книгите.

Започвам с

ЛИСА - Mena Suvari

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Първата снимка - нежност, някаква одухотвореност присъща на човек ползващ духа, но и някаква дивост в очите.

Втората снимка - преди парти на кралицата :yanim: Тук имам усещането че ако се усмихне ще се видят удължените кучешки зъби.

Следва нейният възлюблен - КРИСТИАН - Matt Dallas

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Първата снимка- Все едно носи ЛИСА след нападение в онази стаичка над църквата, която толкова обичат.

Втората снимка- Показва лицето му по отблизо. Няма невероятните сини очи на Озера, но те менят цвета си. Както ще видите на третата снимка няма нищо непоправимо.

Третата снимка- създава усещане, че има някаква сила в него все едно въпреки мрака в небето от него извира светлина / огън.

Тук ще учудя повечето от вас :cool:с избора си за ДМИТРИЙ - Julian McMahon

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Няма да говоря за снимките, а защо го избрах :) Може би заради това, че съм малко по възрастна и за мен това е Мъж с главно М. Харесвам го още от Чародейките / сериала/. Умело се справя с ролята на обичащ мъж, на отговорен лидер и на демон / стригой/.Косата му е къса, но все пак косата расте :)А излъчването просто не всеки го има. Мислех за него и за Мъжа който играе Арагорн във Властелина на пръстените, но Гугъл ме убеди, че не греша. Постарах се да намеря скрийн капсове на бойни сцени където тренираше Фийби да убива демони :) за да ви убедя, че това е Дмитрий.

Дойде ред на най - трудния избор за мен - Роуз - Jessika Alba

Имах безкрайни изисквания към Роуз. Трябваше да е ниска, но добре сложена. Да е сладка, но не сладникава, да е мургава, но не чернокожа. Да има екзотична красота, която да препишем на баща й Ейб. Мислих за много актриси - Ким Кардашиан - но виждайки снимките й разбрах, че не това е моята Роуз, Зоуи Салдана - прекалено тъмна, Мила Йовович - прекалено светла, Меган Фокс - най - се доближаваше до моята Роза ;) Но на снимките където това се случваше бюста й бе прекалено малък. Джесика Алба има снимки със всякаква коса - руса, черна червена :) Но прекрасно пасна като излъчване на Роуз. Секси, жена която биха последвали всички и Дива.

И Най - накрая избора ми за Ейдриан - Ian Somerhalder

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Това е любимия ми актьор в момента. Колкото и да мислех за други опции просто нямаше друг Ейдриан.

Мислех за Раян Филипс - прекалено рус, прекалено сладникъв. Мислех за Мат Дейвис - много стар някакси. Мислех за актьора от КЛЮКАРКАТА Ed Westwick, който играе Чък Бас, но вътрешно се противях на това. Иан има много фотосесии затова се постарах да избера снимки описващи го като Ейдриан. Арогантен, хаймана, постоянно почти с алкохол в ръка, но и умеещ да обича и да се жертва. Доста добра роля в доло горе подобна роля за Иан в Дневниците на вампира.

* За да видите снимките в цял размер кликнете върху тях. Отнася се за всички снимки в публикацията.

Надявам се да ви допадне избора ми.

Целувки и късмет на всички в игарата.

Редактирано от Womanitka (преглед на промените)

Такааа, и аз да се цопна на този конкурс :yanim:

Започвам с Роуз. Значи, досега не съм попадала на никоя актриса, модел и т.н. които да ми приличат на Роуз освен момичето на първата оригинална корица от поредицата. Тя ми е направо да не кажа 100% образа на Роуз: с тази хитра усмивка и поглед, с косата и т.н. ми е точно представата за Роуз. Ето и корицата:

Публикувано изображение

След това следва Дмитрий. :Д. Хмм, за него не съм намирала човек дето да ми е напълно представата за него. Лицето си го представям долу-горе като на актьора Бен Барнс, но тялото му не е на Дмитрий, Дмитрий си го предствям по-як, с малко релефни мускули :Д. Снимка:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И две мои колажчета за Дмитрий и Роуз и Дмитрий:

И сега идва ред на Лиса. При нея, хмм, долу-горе външно си я предствям като актрисата на сминката, ама й забравих името, няма значение. Не вземайте предвид изражението й, просто си я преставете с безпомощно и мило изражение :Д. Направо давам колажа си, със снимките на актрисата, а не отделни:

Публикувано изображение

И сега е ред на Кристиан. Него си го представям като актьора Gaspard Ulliel:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И сега нещо, което може да ви се стори малко странно. Представям си Ейдриан като... пак Gaspard Ulliel, НО не като тези, по-горните снимки, а когато актьора е ммм... по-възмъжал някак си. Ето го и него по-голям:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Е, това е от мен. :]

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

Wow,The Duchess, тези твоите наистина ми хванаха окото, напълно се препокриват с представите ми.

Публикувано изображение

Май много не си личи,че е синеок /което всъщност не е сигурно,лещи всякакви/,но си мисля,че Никълъс Роджърс би бил страхотен Кристиан

Публикувано изображение

Много усмихната,много закачлива, но с много спотаена сила,чудесна Роуз става от Черил Коул

Публикувано изображение

Дмитрий- малко загадъчен,много мъжествен.В ролята на падналия ангел Азазел,актьора Михаел Фасбендер ме уби.

Публикувано изображение

Забравете какво сте чели и чули.Лилана има нежното и леко хитричко излъчване на Лиса

Без повече снимки,че не мога да намалям и ще заема много място :clap:

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Такааа, и аз да се включа в този конкурс

Дмитрий (Taylor Kitsch)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Роуз(Vanessa Anne Hudgens)

Кристиян(James Paul Marsden)

Лиса(Kristen Bell)

Малко трудна задача. Младите актьори в момента не мога да ги комбинирам правилно да са с очи, коси и телосложение като героите, а и да отговарят на възрастта. Ако не трябваше да се съобразявам с това щях да покажа и друг каст, но се постарах максимално да се доближа до описанията.

Роуз и Лиса

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Кристиан

Публикувано изображениеMATT BOMER

Дима

Публикувано изображение

Публикувано изображениеGarrett hedlund

Здравейте и от мен ! ;) Не знам защо избрах точно тях ... може би нещо в излъчването . Ето я и моята Роуз - секси , красива ,буйна ... post-280264-046851200 1285259013_thumb.jpost-280264-049751200 1285259023_thumb.jpost-280264-014395500 1285259002_thumb.j Дмитрий - без коментар :love::love:post-280264-090429800 1285259842_thumb.jpost-280264-003544800 1285260268_thumb.jpost-280264-078754800 1285260276_thumb.jpost-280264-040078900 1285260440_thumb.j Кристиян - сикси и загадъчен post-280264-092374900 1285261652_thumb.jpost-280264-010083000 1285261660_thumb.jpost-280264-041864200 1285261669_thumb.jpost-280264-092822900 1285261680_thumb.j Лиса - нежна и красива post-280264-014104700 1285262345_thumb.jpost-280264-047108700 1285262357_thumb.jpost-280264-010832300 1285262369_thumb.jpost-280264-022969900 1285262389_thumb.j

Много се радвам че се организира такава игра браво!! :):):wors: А сега ето ги моите предложения за героите. :lol6: Роуз-post-280352-025060400 1285408958_thumb.j - Nina Dobrev i kombinirah dr 3 snimki v collab - post-280352-051218300 1285408805_thumb.j - Аз така си представям Роуз и никой не може да ме разубеди,Нина за мен си е перфектната Роуз. Лиса - post-280352-053822300 1285409183_thumb.j , post-280352-064978500 1285410177_thumb.j , post-280352-024621000 1285410208_thumb.j , и др снимка е тази на аватара ми. - Лаура Вандервуурт -Нежна и красива Кристиян- post-280352-015429100 1285409322_thumb.j - Том Уелинг,има ли смисъл да обяснявам защо.. Дмитрий - post-280352-056279800 1285409809_thumb.j - Ben Barnes в лицето си го представям така,но в тялото по мускулест (много се извинявам че неможах да сложа о6те 3 снимки на Кристиян и Дмитрий но сайтът казва че файлът е прекалено голям и трябваше да ги махна,извинявам се отново) Направих и два колаба ;) 1.Роуз и Дмитрий post-280352-037355500 1285361983_thumb.j 2. Лиса и Кристиян post-280352-039897500 1285362013_thumb.j

Редактирано от Katherine Pierce (преглед на промените)

• Автор

Така...

И тази игра приключи и ние от журито (Lindsey, sleepy_devil и NELG) е време да раздадем наградите на петима от вас участниците.

Първо искаме да изкажем благодарностите си към всички, които се престрашиха и взеха участие. Подбора ви от снимки е страхотен!

След теглене на жребии в тази игра късметлиите са:

djenitoo

Womanitka

The Duchess

savagejo

blair11

Честито на спечелилите!

Очакваме да ни напишете точните си адреси - включително пощенски код + телефон за връзка с вас, за да може от Издателство "Ибис" да разпратят наградите ви. Може да изпратите ЛС с данните до кой да е от журито.

Очаквайте новите ни игри и изненади скоро!

Йее, спечелих! Много ви благодаря че ме избрахте, също и големи благодарности на издателство Ибис за наградата. Очаквам книгата с нетърпение. :):(;)

Олеее :lol6::wors: Благодаря , благодаря , благодаря. На журито и на късмета :lol6: Както ми е скапано днес ми оправихте настроението ... Мерси много! Честито на всички спечелили и гушки за останалите ! Снимките бяха страхотни! :)

Честито на спечелилите!

Очакваме blair11 да напише ЛС на някоя от нас трите от журито адрес за получаване на наградата. Ако до края на деня не го получим, ще я дисквалифицираме поради липса на интерес и ще изтгеглим нов печеливш чрез жребий, за да може да изпратим адресите на издателство Ибис и всички да си получат наградите.

Edit: Получихме и петте адреса, днес ще ги изпратим на Издателство Ибис, очаквайте наградите си. Когато ги получите пишете тук в темата, за да знаем, че всичко е изпълнено.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.