Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми видеокарта

Featured Replies

Моля да ми предложите нещо до 120 лв видеокарта няма значение Ати или инвидия Процесор - Intel Celeron D 356, 3333 MHz (25 x 133) Дънна Платка - ECS 945GCT-M2 (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Чипсет на дънна платка - Intel Lakeport-G i945GC Системна Памет - 1527 MB (DDR2 SDRAM)

Нова карта до 120лв която да си заслужава трудно ще намериш.Но пък в момента си с вградено видео и каквото и да сложиш машинката ще литне.

ASUS 512M EAH4670 /DI DDR III PCI-E 135.96 лв.

GALAXY 512M GT240 DDR III PCI-E 138.95 лв.

Може да си потърсиш и нещо втора ръка.

• Автор

Какъв смисал ще литне ? :)

Вградената карта е много слаба и куца освен това взима и от рам паметта, защото няма собствена памет.С една външна видео карта веднага ще се усети разликата.

Едно предложение и от мен, цък. Но за тази машина тази карта или ако можеш да си позволиш закупуването на тази, това е максимума, в който има смисъл да се наливат средства, що се отнася до твоят компютър!

линковете не работят

Работят при мен

PNY 9600GT ама остава въпросът със захранването до колко е читаво и дали ще издържи. tunderZ, кажи какво е захранването ти, ако не знаеш можеш да разбереш, като отвориш кутията на компютъра и видиш етикета му:

Публикувано изображение

Кажи марката и модела му.

линковете не работят

Май имаш нужда от сериозно "почистване" на компютъра. Хм, не само от прах и паяжини, макар че система на толкова години може и това също да иска...Най-малкото дефрагментация на твърдият диск, чистене кеша на браузера и временните файлове, но не е изключено и някой вирус да се е наместил...

PNY 9600GT ама остава въпросът със захранването до колко е читаво и дали ще издържи. tunderZ, кажи какво е захранването ти, ако не знаеш можеш да разбереш, като отвориш кутията на компютъра и видиш етикета му:

Кажи марката и модела му.

ЗА картата: "Изчерпана наличност" и е без каквито и да е аксесоари, така че и да я имаше, щеше да се бръкне до към стотината лева за кабели и винтчета...

Ей, ама много бързо си сменят инфото. Само докато пишех поста имаше 8800GTS 512MB за 89лв. и докато допиша изчезна. Не знам, ама с тоя процесор и неизвестно захранване(малко ме съмнява да е читаво) да се купи видеокарта за 140-150лв. не ми се струва много удачно.

• Автор

FSP Group INC. Model:ATX-350PNR AC Intup: 220 - 240V DC Output : 350W

FSP Group INC.

Model:ATX-350PNR

AC Intup: 220 - 240V

DC Output : 350W

с това захранване не б трябвало да имаш проблем с тези карти, както и с 9600gt., аз лично бях с такова захранване с 9600GT 512DDR3 и нямах никакви проблеми дори и след няколко часа игри, въпроса е както и други писаха да ли си струва инвестицията предвид че системата ти е вече морално доста остаряла.

ASUS 512M EAH4670 /DI DDR III PCI-E 135.96 лв.

GALAXY 512M GT240 DDR III PCI-E 138.95 лв.

А, захранването е прилично, ама тоя процесор много ще спъва всяка по-съвременна видеокарта. Можеш ли да отделиш малко повечко пари за ъпгрейт и освен видеокарта(ще уточним после каква) да купиш и един двуядрен процесор?

• Автор

Моля кажете ми колко пари да отделя за процесор разчитам на тебе Lyudmil

Редактирано от tunderZ (преглед на промените)

А, захранването е прилично, ама тоя процесор много ще спъва всяка по-съвременна видеокарта. Можеш ли да отделиш малко повечко пари за ъпгрейт и освен видеокарта(ще уточним после каква) да купиш и един двуядрен процесор?

Дъното е с доста дърт чипсет и е орязано. Максимума който поддържа като двуядрен процесор е от най-старата маска на "Е" серията до E6600, като има и ограничение от страна на дъното е до 95W подавани към процесора...

Дъното е с доста дърт чипсет и е орязано. Максимума който поддържа като двуядрен процесор е от най-старата маска на "Е" серията до E6600, като има и ограничение от страна на дъното е до 95W подавани към процесора...

Преди да пиша си направих труда да погледна кои процесори поддържа дъното и най-разумен вариант ми се струва Dual-core E5300 - само трябва да се обнови BIOS до последната версия. За съжаление в cpu съпорт листа не фигурира Celeron E3300, макар че съм почти сигурен, че ще работи, но не мога да го твърдя със сигурност, и не мога да го препоръчам.

Преди да пиша си направих труда да погледна кои процесори поддържа дъното и най-разумен вариант ми се струва Dual-core E5300 - само трябва да се обнови BIOS до последната версия. За съжаление в cpu съпорт листа не фигурира Celeron E3300, макар че съм почти сигурен, че ще работи, но не мога да го твърдя със сигурност, и не мога да го препоръчам.

Аз пък гледах тук. Трябва автора да каже дали е с доста обновената версия 1333 1.0А...

http://pora4ai.com/index.php?dispatch=categories.view&category_id=196 Обновили са си сайта и пак има налични 9600GT 512MB 256Bit DDR3 HDMI за 89лв с безплатен транспорт и 3 месеца гаранция. От седмица съм собственик на една такава карта и съм доволен, според мен офертата си заслужава.
  • Автор

Мерси колега ПетьоСтоянов тази ще си купя :baby:

Мерси колега ПетьоСтоянов тази ще си купя :cool:

Аз поръчах по скайп, помолих обаче да ми пратят снимки на избраната карта.До колкото разбрах картите са сваляни от маркови компютри и както споменах и по нагоре с 3 месеца гаранция и безплатна доставка.

Публикувано изображение

Ето тази карта си купих, охлаждането е почти безшумно и върши добра работа.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.