Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

LG Optimus/SE X10 mini

Featured Replies

Загледах се на последък по мобилни телефони с тъчскриин и ОС. Окото ми хвана LG Optimus с Android 1,6, както и мини версията на Сони Ериксон Xperia 10. Той също бил с Андроид 1.6 и 600 MHz процесор. Разбрах че всъщност Xperia серията не е производство на СОни, а е на НТС, а се разпространява от сони ериксон. И така имам няколко въпроса: 1. Тази ОС (както и нвйните конкуренти) дали са на принципа на ОС за персонален компютър? Демек може ли да се ъпдейтва или по-точно сменя с друга, не само по-нова като версия, но и като вид (примерно Windows да замениш с Linux на PC) 2. Коя е по-добрата ОС Windows Mobile 7, Android, Symbain и тн? 3. Има ли друг телефон със ОС на цена около 500 лв. който да е "читав"? И кой от двата изброени от мен е по-добър. 4. Здравината на подобни апарати и едно изпускане от висоината на джоба ти примерно как ще им се отрази и въобще надеждни ли са? Ако се носят в джоб дали няма да навреди на екрана? 5. Въобще производителите които не са толкова наложени на пазара като Samsung, LG (лично мнение) дали произвеждат качествени апарати и към коя марка да се ориентирам? Абе разни такива. Телефона ще се ползва за интернет (Wi-Fi и през GPRS), проверка на електронната поща, Twitter, Facebook, музика, разни приложения и файлове на MS Office. В момента разполагам с телефон СЕ С902, който, разбира се, няма как да се сравнява с гореизброените телефони, но ако може и малко мнение з анего и дали си заслужава смяната от вашата гледна точка?

Загледах се на последък по мобилни телефони с тъчскриин и ОС. Окото ми хвана LG Optimus с Android 1,6, както и мини версията на Сони Ериксон Xperia 10. Той също бил с Андроид 1.6 и 600 MHz процесор. Разбрах че всъщност Xperia серията не е производство на СОни, а е на НТС, а се разпространява от сони ериксон. И така имам няколко въпроса:

1. Тази ОС (както и нвйните конкуренти) дали са на принципа на ОС за персонален компютър? Демек може ли да се ъпдейтва или по-точно сменя с друга, не само по-нова като версия, но и като вид (примерно Windows да замениш с Linux на PC)

2. Коя е по-добрата ОС Windows Mobile 7, Android, Symbain и тн?

3. Има ли друг телефон със ОС на цена около 500 лв. който да е "читав"? И кой от двата изброени от мен е по-добър.

4. Здравината на подобни апарати и едно изпускане от висоината на джоба ти примерно как ще им се отрази и въобще надеждни ли са? Ако се носят в джоб дали няма да навреди на екрана?

5. Въобще производителите които не са толкова наложени на пазара като Samsung, LG (лично мнение) дали произвеждат качествени апарати и към коя марка да се ориентирам?

Абе разни такива. Телефона ще се ползва за интернет (Wi-Fi и през GPRS), проверка на електронната поща, Twitter, Facebook, музика, разни приложения и файлове на MS Office. В момента разполагам с телефон СЕ С902, който, разбира се, няма как да се сравнява с гореизброените телефони, но ако може и малко мнение з анего и дали си заслужава смяната от вашата гледна точка?

1.Не може да се сменя.Това са мобилни

Загледах се на последък по мобилни телефони с тъчскриин и ОС. Окото ми хвана LG Optimus с Android 1,6, както и мини версията на Сони Ериксон Xperia 10. Той също бил с Андроид 1.6 и 600 MHz процесор. Разбрах че всъщност Xperia серията не е производство на СОни, а е на НТС, а се разпространява от сони ериксон. И така имам няколко въпроса:

1. Тази ОС (както и нвйните конкуренти) дали са на принципа на ОС за персонален компютър? Демек може ли да се ъпдейтва или по-точно сменя с друга, не само по-нова като версия, но и като вид (примерно Windows да замениш с Linux на PC)

2. Коя е по-добрата ОС Windows Mobile 7, Android, Symbain и тн?

3. Има ли друг телефон със ОС на цена около 500 лв. който да е "читав"? И кой от двата изброени от мен е по-добър.

4. Здравината на подобни апарати и едно изпускане от висоината на джоба ти примерно как ще им се отрази и въобще надеждни ли са? Ако се носят в джоб дали няма да навреди на екрана?

5. Въобще производителите които не са толкова наложени на пазара като Samsung, LG (лично мнение) дали произвеждат качествени апарати и към коя марка да се ориентирам?

Абе разни такива. Телефона ще се ползва за интернет (Wi-Fi и през GPRS), проверка на електронната поща, Twitter, Facebook, музика, разни приложения и файлове на MS Office. В момента разполагам с телефон СЕ С902, който, разбира се, няма как да се сравнява с гореизброените телефони, но ако може и малко мнение з анего и дали си заслужава смяната от вашата гледна точка?

1.Не може да се сменя.Това са мобилни ОС.Няма как да ги сменяш.Иначе се ъпдейтват,да.

2.Зависи от гледната точка и за това за какво ще я ползваш.Според мен най добре е Android,после Windows Phone 7 и последно симбиан-тя няма развитие от доста време.

3.Най-добре андроидски телефни,около 500 лв. колкото искаш.Тази ОС е базирана на линукс.Приближава се до компютърната най-вече,със сравнение с другите ос

4.Няма да им навреди.Зависи от телефона.

5.Хубави са им телефоните и са наложена марка. SAMSUNG GALAXY S е едн от най-бързите и мощни смартфони.

Иначе ни Optimus,ни X10 mini.Малки са им дисплеите,и ще е неудобно на 2" дисплей да разглеждаш дукоменти,а ти каза че искаш Office.Насочи се към нещо с по-голян екран.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.