Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Alienware - Complete Desktop Skin Suite

Featured Replies

А как да не те кефи... ;) За разлика от Уиндоуския шел е много по готин...дори можеш да комбинираш с иконките от която искаш тема...на alienware

<{POST_SNAPBACK}>

Astraion Я Ми Обясни Този Маняшки player каде е в Darkstar?щото ако говорим за winamp

то си стои същото?ще ми разясниш ли плссссссссссссссс :angry::down:

• Автор
Astraion Я Ми Обясни Този Маняшки player каде е в Darkstar?щото ако говорим за winamp

то си стои същото?ще ми разясниш ли плссссссссссссссс :whist:  :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Човеко....този маниашки скин е само за Win Media Player и е в сета на Invader темата (цели 60МБ скин) има много яко интро, анимация ненормална (ще се опитам да направя видео файл с интрото).

Не знам дали са напраиле скин за уинамп :clap: хахаха (всеоще)...

И аз искам за уинампа...търся по нета ...търси и ти... :wors:

Това със слагане на снимка като фон на Folder е много добро.

Сваляте тази програма, запазвате я в папката която ще кустомизирате и после всичко е само избор на картина и Next. Поздрави rainov!

Скинове за Winamp

Редактирано от rainov (преглед на промените)

Я Ми Обясни Този Маняшки player каде е в Darkstar?щото ако говорим за winamp

то си стои същото?ще ми разясниш ли плссссссссссссссс :nono::nono:

Човеко....този маниашки скин е само за Win Media Player и е в сета на Invader темата (цели 60МБ скин) има много яко интро, анимация ненормална (ще се опитам да направя видео файл с интрото).

Не знам дали са напраиле скин за уинамп :) хахаха (всеоще)...

И аз искам за уинампа...търся по нета ...търси и ти... :)

:yanim::)

Ей пич я виж тоя скин мисля че ще ти хареса :):) {за winamp е}

Тук

Astraion

Редактирано от m_mihov (преглед на промените)

• Автор

slavun говорим по темата тука...знам че има скинове за уинамп ... друга ми беше мисълта...

всеоще не съм намерил скин за уинамп който прилича поне малко на скиновете за Windows Media Player-а които се намират в Аlienware темите... особено Инвейдър скина за ВМП...който има ненормално интро...и е голям 60МБ angry.gif

Astraion вижтози скин за winamp мисля че тойсе доближава поне малко .Е няма интро но е готен :bye:

В момента си я инсталирам. За сега програмата най-брутално си играе с иконките по десктопа ми... ICQ програмата ми в момента е с иконката от Winapma..

Хора, някой знае ли как да направя програмата така че да не ми променя браузъра... че мозилата е някак си.... ...

• Автор
В момента си я инсталирам. За сега програмата най-брутално си играе с иконките по десктопа ми... ICQ програмата ми в момента е с иконката от Winapma..

Хора, някой знае ли как да направя програмата така че да не ми променя браузъра... че мозилата е някак си.... ...

<{POST_SNAPBACK}>

В какъв смисъл си играе с иконките...не разбирам...

А за мозилата....ако си на default theme, автоматически мозилата се интегрира с темата която ти е в момента активна на уиндоуския шел....

затова ти препоръчвам да си сложиш някоя тема и на файърфоксчето :) (предлагам ти Noia 2.0 Extreme), а пък ако искаш да не ти се интегрира браузъра с уиндоуса виж на мозила на сайта има помощ за всичко за файърфокс...настройки итн...

а ето моите фаворити за иконки на Winamp и ACDsee:

acdsee.pngflaming_winamp.png

____________ ACDsee _____________________________ Winamp ____________

П.С. Десен клик и Save As... и вкарвайте ги в Object Dock ;)

Внимание !!!

Бих ви предложил някой от вас да създаде отделна тема в раздел " - Програми - Проблеми и Дискусии " и там да си обсъждате темата. Тук все пак е "Нови програми", а някой модератор да премести всичко излишно в новата тема.

Благодаря

:bye:

• Автор

не е само обсъждане...хората питат и аз им давам новини, линкове итн...мисля че темата заслужава респект...всепак не е някоя малка програма с която "можеш да си изчистиш регистрите" а сет който в комбинация с още един сет прави да се чувстваш добре пред компютъра...направо се кефиш на оперативния систем (изменен)...

Всепак, не решавам аз коя тема или "новина" остава тук...това админите нека си решат..

Поздрав от Македония (бай-дъ-уей)

No hard feelings...

Редактирано от Astraion (преглед на промените)

не е само обсъждане...хората питат и аз им давам новини, линкове итн...мисля че темата заслужава респект...всепак не е някоя малка програма с която "можеш да си изчистиш регистрите" а сет който в комбинация с още един сет прави да се чувстваш добре пред компютъра...направо се кефиш на оперативния систем (изменен)...

Всепак, не решавам аз коя тема или "новина" остава тук...това админите нека си решат..

No hard feelings...

<{POST_SNAPBACK}>

Аз не предлагам темата да се прекрати. Съвсем явно е ,Просто тук да си останат само нови версии , ако има такива и връзки към скинове и допълнения.

А самите настройки и обсъждания и трикове да си отидат където им е мястото, в Проблеми и Дискусии

No hard feelings...

<{POST_SNAPBACK}>

Аз не предлагам темата да се прекрати. Съвсем явно е ,че към нея има голям интерес. И точно ти като автор трябва да си инициатор на новата тема.

Просто тук да си останат само нови версии , ако има такива и връзки към скинове и допълнения.

А самите настройки и обсъждания и трикове да си отидат където им е мястото, в Проблеми и Дискусии

:bye:

• Автор

lordjohn .... съгласен съм...сега те схванах какво имаш предвид...

предлагаш тази тема да отиде в Проблеми и Дискусии... а да се направи нова тема тук в Нови Програми, където ще се пускат new releases за теси програми...ок...може така да направим..

Някои може ли да ми даде линк към програмата Stardock ObjectDock (Stardock All-In-One Products)

Ще съм му много благодарен

• Автор

Май не виждате какво е писано в цялата тема....прочетете цялата тема за да ви стане малко по-ясничко...а линка за стардок продуктите ще го намериш Тука!

GFreeman, за кое ти трябва сериал? Alienware темите се безплатни...а за Стардок имаш едно меню което съдържа инсталация и сериал за всяка програма от сета...

Имате линк....свалете го...и кефете се на уиндоуса :rolleyes:

Хора може ли да ми дадете български линк за тази програма, че с тея 14к ще има да я тегля...

Благодаря ви

Хора може ли да ми дадете български линк за тази програма, че с тея 14к ще има да я тегля...

Благодаря ви

<{POST_SNAPBACK}>

Ти и с български линк пак с толкова ще теглиш, даже може и по- малко. С колко мислиш я дърпах аз cool.gif

• Автор

а аз с колко мислите че съм ;) 96 kbps ...12KB/s download....обаче за 15дни с тая връзка имам истеглено 6 Гигабайти.

• Автор

Alienware скин за eMule

Screenshot:

20e45c941d1ee7a25742355c85b4902b.th.jpg

Info:

Installation:

1. Unzip this archive to a directory (usually eMule\skins)

2. Load eMule

3. Right-Click on the toolbar

4. Select 'Skin Profiles' then 'Select Skin'

5. Navigate to the skin directory and Select the wanted skin profile

That should load the new icon set.

To reload the skin hold down CTRL and Right-click on the toolbar.

Download: Alienware.ALX.Morph

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.