Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде мога да потърся Права на човека?

Featured Replies

Горко вам, които се подигравате сега, защото ще се наскърбите и разплачете.

Вече скърбя и плача. :cant believe:

Ще ви кажа какъв е случея при мен.Малко ми е неприятно но ...Излязох на палатка на една поляна да живея през лятото.ЖИвях така една седмица сред природата на никого нищо лошо не съм правил.Двама рибари ме видяли, че съм в този регион, обадиха се на полицията и полицията дойде с 8 полицая.Те ме хванаха и арестуваха.И така те ме хвърлиха в психиатрията.Там ме държаха 24 дена без право на излизане навън, с изключително лошо третиране.Накрая добре ,че баща ми ме измъкна.Ами ако не беше баща ми какво щеше да стане?Как така идват и без нищо ме хвърлят в психиатрия?И сега търся някаква помощ, но незнам каза ми един човек Права на човека ама не знам.Какво мога да направя я дайте съвет.

Колега мисля, че проблема ти не е хардуерен, а софтуерен... :angry:

Здравейте на всички.Моля да ми отговори някой ако знае при какви случаи(защо и кога) могат да ми помогнат от Права на човека и къде (в кой град или къде в населеното място в което живея) мога да намеря Права на човека?

Трябва да се обърнете към правозащитна организация. Ето няколко опции:

[*]Български хелзинкски комитет (София)

[*]Български адвокати за правата на човека (София)

[*]Асоциация за европейска интеграция и права на човека (Пловдив)

[*]адв. Светла Маргаритова (Варна)

С уговорката, че не изчетох всички коментари и не се запознах със случая в детайли, давам следните насоки: Избираш на кой от тези ще пишеш (само един!), описваш в общи линии случая по възможност с точни дати, прилагаш копия от релевантни документи (не оригинали!) и ако нямаш адвокат на финала молиш изрично за правна консултация съобразно желанието ти (искам да... какво да направя?), за процесуално представителство, както и за отговор с оглед на организацията на защитата ти. Ако пък имаш адвокат - молиш да наблюдават случая.

Ако съответната организация/кантора има интерес да поеме случая, ще те уведомят непременно. Някои обаче имат мълчалив отказ в срок от 1 месец. Т.е. удачно е да се изчака преди да се пише на друга организация.

P.S.: Сега видях, че някой е "възкресил" доста стара тема. Извинявам се. :)

Редактирано от Stalik (преглед на промените)

Три пъти са ме хвърляли несправедливо в психиатрията.Виждам, че за моя случай справедливост няма да има.Всичко е мафия.

Когато бях в психиатрията хвърлен санитарите ми удариха няколко пъти инджекции с отрова която уврежда мозъка.В резулта на това получих реакции-много гадна горещина в тялото, болка в главата, даже загубих и говор.Дори и губих съзнание.Спомените ми се губят.Ти като ти ударят инджекцията с тази тяхна отрова не помниш нищо след това.Чудно ми е дори как съм оживял.Сега често губя памет.Дори някои други не излизат живи оттам.

Няма какво да търся правозащитни организации и прочие.Няма да ми помогнат нищо.Тях не ги интересува за хората.Не съм чул на някой да са помогнали.То пък особено в този гаден и престъпен град София си представям какви ще са тези правозащитни организации.Няма смисъл.За моето хвърляне в психиатрията справедливост няма да има.

Жалко, че хвърлят много невинни хора в психиатрията.Там понякога на някой им бият инджекции с отрови които увреждат човешкият мозък.

Молете се и вие да не попаднете там.Полицията за най-малкото нещо могат да те вкарат.Дойдат двама полицаи хващат те и те хвърлят.А ако имат проблем могат да дойдат и повече 5-6 полицая.А полицията е научена да хвърля в психиатрия.

И вие не сте застраховани да не бъдете хвърлени.А там държат от 3 до 6 месеца.Представете си какво е в този ад 6 месеца.И там санитарите бият.Много е гадно.

Последния път като бях в психиатрията много млади мъже на 25 години бяха там.

Даже веднъж като минах край психиатрията в нашия град видях две 15 годишни момичета да пеят от прозорците на женското отделение.Те не пеят от щастие а пеят защото са инжектирани с отрова която ти уврежда мозъка.Това са реакции на отровата.Нямат милост тези хора.Представяте ли си да хвърлят в психиатрията 15 годишни деца.Това е грубо нарушение на закона.Това е безобразие.Нямат милост.

А на тези които казват, че не хвърляли без нищо в психиатрия ще кажа, че по-голямата част са хвърлени несправедливо в психиатрията.На тези които казват, че не хвърляли без нищо в психиатрията ще им кажа:Как не ви е срам така да лъжете?

Нещо което съм го видял със собствените си очи и го знам как е.Има една част които са престъпници наистина, не отричам.Мен даже такива са ме тормозили в психиатрията, заплашвали са ме, били са ме.

Изобщо правя едно предвиждане, че след десет години България ще се напълни с некролози.

Тук в България ще останат само престъпници и лоши хора.От човешка гледна точка спасение няма.Не виждам как може да се победи това зло.Не виждам как може да се победи тази мафия.

Ако Бог не се намеси спасение няма.Да се молим за спасение на добрите хора в България.Да се молим защото положението е много лошо.

Даже бившия президент на САЩ Роналд Рейгън е казал, че хвърлянето насилствено в психиатрия е нарушаване на човешките права.

И защо модератори на форума сте махнали коментара ми където казвам на тези двамата отгоре, че са глупаци и идиоти?Изобщо голяма цензура налагате в този форум.Не виждате ли, че те първи ме убидиха и се подиграват.Махнете и техните коментари където ме обиждат, че съм луд.Махнете коментарите на esbaba и Препикану мушкату.Не искам да ги виждам.

И защо модератори на форума сте махнали коментара ми където казвам на тези двамата отгоре, че са глупаци и идиоти?Изобщо голяма цензура налагате в този форум.Не виждате ли, че те първи ме убидиха и се подиграват.Махнете и техните коментари където ме обиждат, че съм луд.Махнете коментарите на esbaba и Препикану мушкату.Не искам да ги виждам.

А на тези които казват, че не хвърляли без нищо в психиатрия ще кажа, че по-голямата част са хвърлени несправедливо в психиатрията.

Ами затова човек от време на време е добре сам да търси психиатър.  :)

• 2 седмици по-късно...

Ами затова човек от време на време е добре сам да търси психиатър.  :)

Те полицията като те хвърлят в психиатрията не те гледат здрав ли си психически или не а те хвърлят защото така са решили.

И психиатър какво ще ти помогне?Те ако можеха да помагат псхиатрите то Георги Стоев щеше да иде на психиатър.Ама го застреляха.

А ако има нужда някой който наистина е психически зле съм съгласен, че му трябва психиатър но психиатърът да бъде християнски психиатър т.е. психиатър християнин вярващ.И да бъде човечен.Ама такива психиатри не съм сигурен дали има.Повечето са боклуци.И като отиде един психически зле човек на такъв психиатър боклук и объркването става още по голямо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.