Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разкодиране на Sony ericsson w302

Featured Replies

Т.к. нямам опит, не съм наясно безплатни ли са програмите с които се извършва, защото такива срещам, както и дали може да се омаже всичко при такива опити. Някой знае ли програма която би свършила работа   :D

Редактирано от am-am (преглед на промените)

Имам познат,който си беше разкодирал два сони ериксона,и не е имал проблеми с тях,бих могъл да го питам какъв софтуер е използвал.
  • Автор

Имам познат,който си беше разкодирал два сони ериксона,и не е имал проблеми с тях,бих могъл да го питам какъв софтуер е използвал.

Благодаря ти. Аз попаднах без много ровене на безплатната Aerix A2 Unlocker, но не знам дали ще свърши работа за конкретният модел, както и дали несъвместимост може да направи поразии при опит да опитам с нея програма.

Благодаря ти. Аз попаднах без много ровене на безплатната Aerix A2 Unlocker, но не знам дали ще свърши работа за конкретният модел, както и дали несъвместимост може да направи поразии при опит да опитам с нея програма.

Оп оп,тъкмо щях да ти я кажа,но видях,че си я публикувал.Той ми каза,че не е имал проблеми с нея,надявам се и ти също.

Успех!

НЕ! В никакъв случай не опитвай с тази програма не е за твоят телефон. За съжаление няма такъв модел Сони Ериксон има W302, но не и "W203". И така ако имаш W302 не можеш, защото телефона е с разработен от алкател, а само лицензиран от Сони.

• Автор

НЕ! В никакъв случай не опитвай с тази програма не е за твоят телефон. За съжаление няма такъв модел Сони Ериксон има W302, но не и "W203". И така ако имаш W302 не можеш, защото телефона е с разработен от алкател, а само лицензиран от Сони.

Ох, наистина май е w302, телефона не е мой и паметта ми изневерява... Т.е. безплатно в нета няма. А дали има пиратски софтуер който може да се справи с това?

Ох, наистина май е w302, телефона не е мой и паметта ми изневерява... Т.е. безплатно в нета няма. А дали има пиратски софтуер който може да се справи с това?

Има сайтове, където срещу заплащане ще ти изпратят кода. За софтуер - 2.10
  • Автор

А идея дали безплатната World Unlock Code Calculator v4.4 може да свърши нещо? В момента я сканирам с TatalScan и показва, че е чиста. Но съдейки по размера, май е кьорфишек...

http://www.softpedia.com/get/Internet/Telephony-SMS-GSM/WorldUnlock-Codes-Calculator.shtml

А идея дали безплатната World Unlock Code Calculator v4.4 може да свърши нещо? В момента я сканирам с TatalScan и показва, че е чиста. Но съдейки по размера, май е кьорфишек...

http://www.softpedia...alculator.shtml

Казват че върши работа. ТО какво можеш да очакваш от един калкулатор :wub:

(стига да поддържа модела)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

Мии... като цяло чудо чакам, нали ме светнахте, че безплатно нема  :wub:

Мисля, че е по-добре да го дадеш да ти го разкодират, защото тея кодове не са много надеждни не, че в сервизите има светци, но все пак ако има проблем отиваш и им го чупиш на главите. Разкодирвал съм телефони и знам много е лесно, но Сони направиха груба грешка като дадоха на алкател да им направят някой телефони.За това ако другия телефон мислиш да го взимаш пак Сони нека да не е S302,W302 и S312.

• Автор

Много обнадеждаващи думи за съкрушителен ник. А каква е технологията на сервизните юнаци? 

Преди година или повече бях взел същия и го подарих на майка ми, но модела е много зле, наистина, въпреки че на външен вид ми хареса. Аз искам да му сменя фърмуера и не знам дали за този модел е възможно да го сменя да не е Водафон... Нито едно приложение не можах да инсталирам на този телефон :ph34r: , липсва му Bluetooth дистанционното, което иначе го има във всеки SE и изобщо доста съм ги псувал и Ментел и SE след покупката на този боклук.

А каква е технологията на сервизните юнаци? 

-ами оборудването-Програматорът(BOX)-много пъти споменаван в подобни теми,при все че някои твърдят че само кабели(и без тях не може,но пък и само с тях- :lol6:) и PC им трябва ;) -и Огромна база SW,който не се намира на всеки ъгъл(Google)... :ph34r:
  • Автор

-ами оборудването-Програматорът(BOX)-много пъти споменаван в подобни теми,при все че някои твърдят че само кабели(и без тях не може,но пък и само с тях- :lol6:)  и PC им трябва  ;) -и Огромна база SW,който не се намира на всеки ъгъл(Google)... :ph34r:

Ам, мен не ме вълнува дали е на всеки ъгъл, а дали има такива кьошета при Гошо. Тоз програматор програма или хардуер е? Може да ме препратиш към друга тема, аз за пръв път влизам в този раздел и не знам какво има, за да знам за какво да попитам или потърся.

Тоз програматор програма или хардуер е?

-не бих желал да изглежда като реклама-това е нагледно мнозинство от най-различни програматори,естествено,за различни видове и модели: http://video.yahoo.com/watch/820877/3415467 -всеки от тях върви с комплекти кабели-също най различни,в повечето случаи за всеки модел от дадена марка-SW се получава от фирмата производител на BOX-а при регистриране в мрежата и подръжката му продължава чрез закупуване на логове-във вашия случай ще е по-удачно да го занесете в сервиз,разполагащ с подобна апаратура-Online калкулаторите са за поостарелите модели Gsm-и,и се пускат напук на производителите на програматори, а Free програмите в повечето случаи са от понапреднали хакери-но не достатъчно-риска за омазване е Огромничък... ;)

На този модел може ли да му се смени фърмуера и къде ще ме посъветваш да го занеса?

На този модел може ли да му се смени фърмуера и къде ще ме посъветваш да го занеса?

-при наличието на подходящо обурудване е възможен всякакъв вид манипулация с апарата(SW)-за съжаление във вашия град не съм запознат със състоянието на сервизите и не мога да ви дам какъвто и да е съвет...

Четох, че на този модел не можел да се смени фърмуера с на друг SE, защото бил производство на Sagem (тук прочетох, че е на Alkatel), но информацията на която попаднах беше от преди близо две години. ОК, благодаря, ще го нося в сервиз, стига да не е рискована за телефона тази операция.

Ам, мен не ме вълнува дали е на всеки ъгъл, а дали има такива кьошета при Гошо. Тоз програматор програма или хардуер е? Може да ме препратиш към друга тема, аз за пръв път влизам в този раздел и не знам какво има, за да знам за какво да попитам или потърся.

Попитай, каквото те интересува, а не можах да разбера намека ти за "съкрушителен ник" какво като се пиша така? Това не е сайт за кой ще измисли най-хубавия и умен ник.

Занимавал съм се много със Сони Ериксони и знам почти всичко да не кажа всичко за тях. Така, че ако имаш нещо напротив мен кажи си аз няма да се обидя! :angry:

Редактирано от forgetit (преглед на промените)

Четох, че на този модел не можел да се смени фърмуера с на друг SE, защото бил производство на Sagem (тук прочетох, че е на Alkatel), но информацията на която попаднах беше от преди близо две години. ОК, благодаря, ще го нося в сервиз, стига да не е рискована за телефона тази операция.

-няма такова нещо-току-що се разрових обстойно и се оказа че телефона си е SE в две разновидности-SE S 302 и SE W 302-разликата е в панела и SW,но са изградени на една база-вярно,ползват друг вид процесор,различаващ се от стандартните,ползвани по него време за серията,за това и работата по тях изисква друг похват,но всичко си е в норма-така че имате избор даже от два вида SW,стига да намерите във вашия регион,кой да го инсталира адекватно...

-няма такова нещо-току-що се разрових обстойно и се оказа че телефона си е SE в две разновидности-SE S 302 и SE W 302-разликата е в панела и SW,но са изградени на една база-вярно,ползват друг вид процесор,различаващ се от стандартните,ползвани по него време за серията,за това и работата по тях изисква друг похват,но всичко си е в норма-така че имате избор даже от два вида SW,стига да намерите във вашия регион,кой да го инсталира адекватно...

Благодаря! Имам предвид един сервиз, м/би ще ми свършат работа. Искам само две неща за този телефон - да му махна водафонското меню и да му сложа Bluetooth дистанционното. Горния десен бутон е направен така, че много лесно се влиза в Интернет с него, дори човек само да иска да прекъсне разговор...

Всъщност намерих една програмка, която разкодирва. Ето и два клипа, не са за тази програма, но ако я намериш ще е хубаво ако не здраве да е!

и

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.