Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Неизвестен проблем

Featured Replies

Здравейте, имам проблем като си пусна компютъра не ми излиза нищо на монитора,но като си пусна колоните чукажам как се зарежда уиндоуса, скайп и т.н.Пробвах да сменя видео картата, но пак същото отворих кутията.Моля помогнете благодаря предварително :D

• Автор

монитора май е ОК, защото свети сичко и пише, че "no video input"

пробвай с друг кабел от видеокарта-монитор. опитай да го закачиш към вградената,ако има такава. няма ли начални надписи,при зареждане на биос?

• Автор

няма надписи при биоса, нямам вградена карта и кабела също мисля, че си е наред защото като не е плъгнат към видео картата пише "check cable connectin" когато го плъгна си дава другата грешка

Я почни отначало и кажи от кога е този проблем и какво си правил непосредствено преди това с компютъра. Какъв е този компютър? Видеото, ОС и други такива неща дето уволнените щатни гадателки ги правеха преди. :angry:

• Автор

еми дъното ми е Asrock n68 s рам 2x512 corsair CPU AMD sempron 2800+ 1.80ghz (некъв убит :Д) видеото преди проблема беше 7300 ЛЕ сега сложих някакво 6600ДжиТи захранването е някво неизвестно 400 вата.Та проблема ми е преди няколко дни компютъра започна да не показва картина на монитора ми пише No video input или ако кабела не е вързан check cable connection. Като го пусна и си включа колоните чувам как се зарежда уиндоус и скайп, неска зех новото видео и с него пак същото, иначе в кутията привидно всичко си работи и видеото също, преди да стане така не съм правил нищо за да го предизвикам, а в следващите 3 месеца ще бъда с този компютър и трябва да го оправя по някакъв начин

щом си свалил капака,откачи и закачи наново всички кабели. изключи от мрежата захранването и резтартирай биос. ако това не помогне-сервиз.

• Автор

мерси ан всички за мненията, днеска ще го водя на сервиз

А пробвал ли си със старото видео дали ще покаже? Мощните видео карти искат и по-сериозно захранване. Прегледай твоето как е. Ако има допълнителен кабел за него свържи го. П.П. В сервиза ще ти кажат какъв е бил проблема.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.