Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аудио система до 200лв..

Featured Replies

Предложете ми аудио система до 200лв. с качесвен звук и як бас.. ;] Благодаря предварително..

Като се иска подобно нещо се споменава: 1.Бюджета,както сте направили. 2.За какво ще се използва,което не сте направили. 3.Какво да е суббуфер,усилвател с колони,колонки и тнт,което също не сте направили. 4.Звуковата Ви карта,ако искате от 5.1 нагоре суббуфери. За 200 лв кой знай какъв "як" бас неможе да се произведе.

Единственото разумно нещо, което можеш да направиш с тези пари, ако искаш да си купиш нещо що-годе свирещо - е да си вземеш слушалки...

Според мен максимално добро качество на звука за тези пари може да изкара нещо подобно http://www.technomarket.bg/products/09038331/sony-dav-dz260b

Според мен максимално добро качество на звука за тези пари може да изкара нещо подобно http://www.technomar...sony-dav-dz260b

Това е добра идея,но автора не споменава за връзка с компютър ли му трябва или с-ма за домашно кино...
  • Автор

ами за компютъра ми трябва защото моята система я преместих в другата стая на др. пц а тука сам с едни мизерни колонки от 20лв. и за това по-горе предложението за това сони ми хареса.. а звуковата карта ми е стара незнам каква марка е или какви параметри има не съм наясно с тия неща

Според мен максимално добро качество на звука за тези пари може да изкара нещо подобно http://www.technomarket.bg/products/09038331/sony-dav-dz260b

Те парите за 1 свястна колона не стигат, ти му предлагаш 5.1 + ДВД плеър.

Предложете ми аудио система до 200лв. с качесвен звук и як бас.. ;]

Благодаря предварително..

Заповядай LOGITECH Z-4 Има наистина як бас.

На автора предлагам да изчака малко,да посъбере около 500-800 лв  и тогава може да се мисли евентуално за някаква що-горе добра музика : ) 

Предполагам не бързаш,съвета ми е да събереш малко пари и тогава ще помагаме и ще си изградиш както казах прилично домашно озвучение.

Парите пак са малко за каква да е музика,но ще измислим компромисен вариант : )  :ph34r:

Редактирано от П.Костадинов (преглед на промените)

Как се събират 500-800 лв на 17 години ... :down: Към автора - вземи си парите, които имаш, един диск с MP3-ки, и отиди в някой Техно... магазин. Помоли продавача да ти демонстрира стоката си, и ако нещо ти харесва като звучене, купи си го . Естествено, питай дали и как се връзва към компютъра. Защото с такива изисквания едва ли ще получиш адекватен съвет тук. Аз например се чудя какво ли точно е "як" бас, ама освен да вдига 100 кила от лежанка, не мога да си представя друго :wors: ... Музикалните системи си имат определени характеристики. Ако не си запознат с тях, по-добре е на място да чуеш за какво става дума.

Как се събират 500-800 лв на 17 години ...  :angry:

Към автора - вземи си парите, които имаш, един диск с MP3-ки, и отиди в някой Техно... магазин. Помоли продавача да ти демонстрира стоката си, и ако нещо ти харесва като звучене, купи си го . Естествено, питай дали и как се връзва към компютъра.

Защото с такива изисквания едва ли ще получиш адекватен съвет тук. Аз например се чудя какво ли точно е "як" бас, ама освен да вдига 100 кила от лежанка, не мога да си представя друго  :cool: ... Музикалните системи си имат определени характеристики. Ако не си запознат с тях, по-добре е на място да чуеш за какво става дума.

/оф/Бях на 16 години като правих моето озвучение във нас.Можеш да провериш на моят профил в секция "За мен".

Да бях на 16 и събрах нужните пари.Едно нещо ако се иска силно се постига.Лишавал съм се от много неща,но пък сега се радвам на музика нали така..Работех също така във фирма за компютри от където заплащането също го отделях. /оф/.

По Техно.... магазините има само боклуци!Защо да си дава парите за нещо,което след точно една година да кажем,ще му омръзне?

Затова предложих да събира средства и като ще се купува/прави озвучение поне да е като хората.

Аз съм на този принцип:Като ще се прави нещо-ще се прави както трябва да е,а не със компромисни варианти и тнт.

П.Костадинов, ти можеш да имаш каквито си искаш принципи, и да си ги спазваш, лошо няма. Но тук става дума за нещо друго! Явно авторът на темата няма твоите изисквания, след като засега кара с компютърни колонки за 20 лв. И след като е написал, че търси нещо до 200 лв, най-вероятно толкова може да си позволи. Не съм казал, че като отиде в магазина, задължително трябва да си купи нещо. Но нека поне да види как свирят нещата за около 200 лв. Ако му хареса нещо - идеално, проблемът е решен. Ако не - поне ще знае, че търси нещо по-добро, и ще са му нужни повече средства, за да го има. И още нещо - аз карам от около 4 години с една микро система, купена точно от Техно- магазин. Не ми е омръзнала, и нямам намерение да я сменям, поне докато работи :) . Надявам се да е задълго.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.