Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова видеокарта до 350лв.

Featured Replies

Разполагам с 350 лв и мисля за нова видеокарта.Засега съм се спрял на Palit Sonic GTX460 1гб.Ако имате други препоръки,казвайте :cool: Мерси!

Разполагам с 350 лв и мисля за нова видеокарта.Засега съм се спрял на Palit Sonic GTX460 1гб.Ако имате други препоръки,казвайте :cool: Мерси!

Зависи и на каква машина ще я слагаш. Да не се получи опцията несъизмерим хардуер.

Sparkle GTX460 в JAR но е малко над бюджета!364лв. ако не се лъжа! Петьо Стоянов предлагаше един Leadtek на добра цена,не помня откъде обаче! Другия вариант е INNO 3D GTX460 347лв. http://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=100705053403692933&THEME=asbis-new&LANG=bg&SUPPLIER=714 Намерих Leadtek 190$ Не гледам вече,ти искаш 256 bit!е намирам за този бюджет!Ти си с GTX260 216,разлика голяма не очаквай!

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Разполагам с 350 лв и мисля за нова видеокарта.Засега съм се спрял на Palit Sonic GTX460 1гб.Ако имате други препоръки,казвайте :help: Мерси!

аз бих заложил на Палит-а :speak: В момента с Палит не е 460 , но съм доволен като държане - не е много капризна и няма различен допълнителен софтуер като при Асус.

не трябва да се чака Палит да пускат драйвери ;)

• Автор

Аз в разни тестове гледах,че задминава дори GTX275 и 5850...разлика голяма между старата ми 260 и 460 не виждам начин да няма,а и е поносима на клок :help:

По-добра е спор няма!Но не и 100%!Едно 25% най-много!Смисъл GTX260 си е добра карта!Потърси,трудна ще я намериш GTX460 256bit за тия пари!

По-добра е спор няма!Но не и 100%!Едно 25% най-много!Смисъл GTX260 си е добра карта!Потърси,трудна ще я намериш GTX460 256bit за тия пари!

Според теб тази колка bit-a ?! имай влиза в лимита !!!

Според теб тази колка bit-a ?! имай влиза в лимита !!!

Влиза, всичките модификации на 400 серията на Палит - цък

Ако имате други препоръки,казвайте :) Мерси!

http://iskampc.com/asus-radeon-hd6850-1gb-ddr5-pci-e-onn.html

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Няма да пуши една седмица и готово...

не знам за него , но аз съм непушач и при мен това няма как да стане :)

Palit GeForce GTX 460 Sonic 1024MB GDDR5

Интерфейс: PCI Express

Чипсет: GeForce GTX 460

Шина: 256-bit

Памет: 1 GB GDDR5

Изходи: D-Sub, 2 x DVI, HDMI

Leadtek GeForce GTX 460 768 MB GDDR5

Шина: 192-bit

Памет: 768 MB GDDR5

Изходи: 2 x DVI, Mini HDM

Palit GeForce GTX 460 768M GDDR5

Шина: 192-bit

Памет: 768 MB GDDR5

Изходи: D-Sub, DVI, HDMI

От доста време съм им хвърлил око, но се налага да изчакам още малко.

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

не знам за него , но аз съм непушач и при мен това няма как да стане :cool:

iliev72 затова има хубава машина!Не пие не пуши и по жени не ходи!Ох пороци мои! :)

не знам за него , но аз съм непушач и при мен това няма как да стане :cool:

Приятеля ми не може да пести и затова дава по 10 лв. на ден за цигари , а после казва, че за мен харчил повече. Утре по-рано. Това ти е най-големия порок! :)

По темата по-добре дай повече пари за нещо от което ще си доволен, а не после да съжаляваш. Това е моят съвет от личен опит.

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

iliev72 затова има хубава машина!Не пие не пуши и по жени не ходи!Ох пороци мои! :)

щото жените ходят по илиев :)

Ако в момента трябваше да купувам ново видео бих се спрял на една от тези двете:

Asus GeForce GTX460 1GB DDR5 http://iskampc.com/asus-geforce-gtx460-1gb-ddr5-pci-e-engtx460-directcu-2di-1gd5.html 380 лева.

или предложената от pataran

ASUS Radeon HD6850 1GB DDR5 http://iskampc.com/asus-radeon-hd6850-1gb-ddr5-pci-e-onn.html 386 лева.

И двете карти подържат voltage control, следователно по-добри възможности за overclock.

Както виждаш от подписа ми 460-ката се клоква доста добре.

Редактирано от wlyl0pez (преглед на промените)

ASUS GTX460 DirectCU/2DI/1GD5 Това е правилната карта. Ако са ти много парите в крайна сметка и Palit Sonic 1GB ще свърши работа. 6850 макар и на default да е леко над GTX460 според мен не си струва парите.
  • Автор

Aз не съм казал,че е по-добра на 100% И как трудно ще намеря 256-битовата ревизия,като тя е точно 350лв(палитовата)? Засега се ориентирам към предложението на Lyudmil :biggrin:

Благодаря за отговорите :cool:

• Автор
350=490? :)

Anyway,вече си взех палитка 460 с 1гб памет,но имам проблеми... много гадни и то... ще постна тема след малко и ще сложа линк.

Ето го и линка: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=165158

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.