Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

курсови работи

Featured Replies

Здравейте, имам една курсова по аналогова схемотехника 2 Заданието на курсовата ми работа е "Високочестотни избирателни усилватели" ,курсовата ми работа ще е под формата на пдф файл и ще трябва да повреме на предаването ми да изляза пред всички колеги да изляза и да обясня всичко за избирателните усилватели , но проблемът не ми е с разказването на курсовата а намирането на материал за нея не мога да разбера с какво избирателните усилватели са по различни от другите усилватели ...... :brick wall: моля ви помогнете ми, -------------------------------благодаря на отзовалите се на помощ---------------- може да ми пращате и материяли на емайл адреса ми : [email protected] благодаря

• Автор

Здравейте, имам курсова по импулсни и цифрови устройства, но материята която учим е много сложна за мен и нищо не разбирам какво трябва да направя моля помогнетееее :brick wall: - заданието е: Да се проектира импулсна схема с TTL елементи, която при всяко нечетно натискане на бутона да генерира правоъгълни импулси с честота на повторение 285 KHz и коефициент на запълване 0,14 , а при всяко четно натискане на същия бутон да генерира импулсна поредица с честота на повторение 218 KHz и коефициент на запълване 0,46 V ---- Благодаря на отзовалите се ----

Редактирано от Galeto_ (преглед на промените)

• Автор

Здравейте уча електроника 3 курс и имам много големи затруднения с курсовата ми работа по теория на електроните схеми, не знам какво трябва да правя моля помогнете ми курсовата трябва да я предам на края на семестъра но не мога даже да започна - заданието сам го прикачил под формата на снимка е, благодаря ви предварително.

post-283207-013547600 1288210206_thumb.j

Курсова работа не се прави лесно, а и е доста материал. Никой няма да тръгне доброволно да ти я направи. За пари може и да се навие някой, но такива оферти има на много места в студентски град и дори по сайтове. Най-много тук да получиш някакви насоки, но те не биха ти свършили работа, ако не познаваш материята. Затова най-добре седни и я научи. Ако ти е сложна, директно се мести друга специалност, или напускай университета и се занимавай с друго.

Курсова работа не се прави лесно, а и е доста материал. Никой няма да тръгне доброволно да ти я направи. За пари може и да се навие някой, но такива оферти има на много места в студентски град и дори по сайтове. Най-много тук да получиш някакви насоки, но те не биха ти свършили работа, ако не познаваш материята. Затова най-добре седни и я научи. Ако ти е сложна, директно се мести друга специалност, или напускай университета и се занимавай с друго.

Да! Това е правилният отговор. След като не ти е интересно и не разбираш почти нищо, какъв "инженер" ще ставаш. Това са съвсем сериозни неща, касаещи може би целият твой съзнателен живот. Дипломата накрая трябва да я връчат на някой от форума. Учи момче, защото ще съжяляваш! Имаш 3 теми пуснати, които са свързани с твоето обучение. Никой няма нищо против да ти помогне, но не е това начина.Попитай баща си как е станал инженер без никакъв компютър и се потруди малко. В краен случай, към студентския град и ще ти направят дипломната работа. Въпросите ти са свързани с много обяснения и чертежи, които както виждам, няма и да разбереш. Извинявам ти се, но не само аз го забелязвам. Успех ти желая.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Абе има го и факта, че много зависи кое как ти се поднася. Ей, помня имахме един Боянов в ТУ-Варна - предваше ми ЦОС (Цифрова обработка на сигналите) - предмета е интересен и важен, но този тъпан беше голям дебил и ей, колкото и човек да имаше желание почити нищо не хващаше. Та донякъде горното е оправдано, ако фактите са такива, но въпреки всичко курсовите работи е хубаво човек сам да си ги прави - с някаква помощ разбира се ;) Та, успех, но наистина тука във форума, ако искаш готова курсова работа няма да я получиш.

Здравейте! Трябва ми тема за "Мостът на Дрина"-Иво Андрич, но нищо не намирам досега.Ако някой може да помогне ще съм благодарна.

;) В кой клас се изучава това произведение и кога е влязло в учебната програма Публикувано изображение

Ами трябва ми за курсова работа по Славянски литератури в университета

• 2 седмици по-късно...

Нещо да ви се намира на тема "Стил и увереност на всеки континет Европа" ?? С каквото и да помогнете ще съм ви много благодарен.

Нещо да ви се намира на тема "Стил и увереност на всеки континет Европа" ?? С каквото и да помогнете ще съм ви много благодарен.

http://www.otli4nik.com/ShowPage.aspx?id=3109

Това и аз го намерих, но цената не е 20 лв а 34лв. А и ако имах излишни толкова пари не бих се и замислил :) Иначе благодаря. Дано някой да може да помогне с нещо.

Това и аз го намерих, но цената не е 20 лв а 34лв. А и ако имах излишни толкова пари не бих се и замислил :) Иначе благодаря. Дано някой да може да помогне с нещо.

http://search.pomagalo.com/?keywords_id=&keywords=%F1%F2%E8%EB+%E8+%F3%E2%E5%F0%E5%ED%EE%F1%F2+%ED%E0+%E2%F1%E5%EA%E8+%EA%EE%ED%F2%E8%ED%E5%ED%F2+%E5%E2%F0%EE%EF%E0

На мен по големия проблем е разбирането на темата.Стил и увереност немога да разбера какво искат по точно.В библиотеката прегледах някои книги и намерих някои неща,но немога да разбера какво точно трябва да пиша. Ако някой може да ме насочи нанякъде ще съм му благодарен

стил-начин,тип,вид,модел,мода,маниер,елегантност,изящество,оригиналност,сорт,великолепие,фасон доверие,увереност,вяра,доверяване По какъв предмет е това?

• 4 седмици по-късно...

по принцип задачата се води лесна и трябва да е на няколко реда само, но нещо не мога да се ориентирам още с тия програми. зад: Да се състави програма, с която да се намери броя и сумата на положителните елементи в матрица А(N,N) и B(N, N). Да се определи в коя матрица е по-голям броя на положителните елементи и в коя матрица е по-голяма сумата на положителните елементи.

• 1 месец по-късно...

Здравейте, една от дисциплините, които уча е Данъци и Данъчни системи. В момента пиша курсова работа, но ми трябва допълнителна информация, за няколко от пдточките, нещо кратко и сбито по няолко няколко реда. Много ще съм благодарна ако някой ми помогне, в интернет няма нищо http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

1.Причини и начини за регулиране на слабата капитализация по ЗКПО

2. Причини за появяване на постоянните и временни разлики при облагане с данък печалба. Характеристика на влиянието им при формиране на данъчна основа.

3. Специален статут на данъчното облагане на ЕТ в България

4. Преференции и преотстъпване на данък върху печалбата по ЗКПО в България.

5. Процедури по внасяне и деклариране на данъците по ЗКПО

6. Косвени данъци - данък върху оборота, данък върху добавената стойност - история на възникване, модел на ДДС, предимства.

7. Данъчно задължени лица, регистрирани лица, облагареми и необлагаеми доставки по Закона за данък добавена стойност /ЗДДС/ в България.

8. Данъчно събитие по ЗДДС, данъчна основа при различните видове доставки, данъчни ставки.

• 4 месеца по-късно...

Трябва ми помощ за една от задачите в курсовата ми работа: 5. Да се изследват 2 функции от Excel, като се ползват функциите дадени в лекциите. а) за студентите с номера от 1 до 18 в съответните групи: - първа функция да е поредният номер на функция от математическите функции, съответствана на вашият номер - втората функция е поредният номер от статистическите функции, съответствана на вашият пореден номер Моят номер в клас е: 5 Във файл на Excel да се дадат по 3 примера за използването на фукнциите. Във файл на Word да се опишат предназначението, синтаксиса , действието на функциите с примери и да се представят графиките им (ако има такива) , илюстриращи действието им на български. Забележка: да се ползват примерите дадени от помощта на функциите на Excel

Редактирано от diablo21 (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Здравейте ! Имам за задача да направя курсова работа на тема за мегасъбитие няма значение какво е то :) Някой някакви идеи , трябва да не е по-къса от 5 страници и не по-дълга от 9-10 :) Предмета е управление на събитията

Кацането на Луната.Падането на комунизма.В интернет материал колкото искаш.

Ето http://support.groundspeak.com/index.php?pg=kb.page&id=86

Най-много информация може да се синтезира според мен за- примерно Олимпиадата в Лондон или др. голямо от световен мащаб събитие (предполагам за такъв тип събития става въпрос, които трябва да се организират.)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.