Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia C3-00 - въпроси, съвети и т.н.

Featured Replies

Nokia C3 е първият телефон със Series 40 и QWERTY клавиатура, подходящ за работа със социални мрежи, електронна поща и чат. Има Wi-Fi възможности и 2МР камера. За съжаление телефонят не е смартфон, така че изключваме мултитаскинг. Телефонът е обявен през 2010,първо тримесечие. Nokia C3 хитро е направен да прилича на и да се усеща като устройство от бизнес класа Е, чрез променяне на интерфейса на платформата Series 40. C3 е бюджетен телефон, но солидната изработка и качествената клавиатура ще ви изненадат приятно.

Нека всеки, който има такова чудо да пише, какво му е мнението за него и как се държи....., а другите да питат. ;)

Характеристики:

Дисплей: 2,4" 320 x 240 пиксела

Вътрешна памет: 55 MB, външна памет до 8 GB

Софтуерна платформа: S40

Bluetooth v2.1 с A2DP

Wi-Fi 802.11 b/g

JAVA MIDP 2.0

FM Радио

2-мегапикселова камера (1600 x 1200 пиксела)

Интеграция със социални мрежи

Публикувано изображение

Редактирано от zander75 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 314
  • Прегледи 166,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте на всички. Имам го това чудо от 12.11.2010, и смея да твърдя че засега се държи много добре. Единственото нещо което ме дразни е клавиатурната подредба, която е на родния ни език - Български. За какво става въпрос - ами просто подредбата не отговаря на тази която е наклавиатурата на компютъра (по стандатрта БДС - червените букви), както и това че не намирам начин да инсталиран фонетинчна такава (поне засега). Другото е че не намирам как мога да напиша буквата "Б" на Български език, изредих всички възможни клавиши не и не:baby: .Това от своя страна налага използването на Английската такава. Ако някой знае трик за фонетика ще има :cool: . Поздрави

На този телефон върви ли скайп без да взима пари, тоест през Wi-Fi

На този телефон върви ли скайп без да взима пари, тоест през Wi-Fi

Самият телефон е с платформа S40 и скайп не може да се инсталира (поне този който е за Symbian), може ако е преработена за Java, но засега не съм отлрил такава версия.

Редактирано от Dumper (преглед на промените)

Има един сайт imo.im през него може да се влиза в скайп без наличието на самата програма. Дали става през този сайт :?

Има един сайт imo.im през него може да се влиза в скайп без наличието на самата програма. Дали става през този сайт :?

Става, свързах се през WiFi но не го разбрах този сайт как става упавлението на даден акаунт

Ами през този сайт може да се говори и да се пише, но не съм сигурен дали става да се говори през телефона... От дясно ти излиза един списък с абонати и като си избереш даден абонат ти излиза едно прозорче, в което всъщност ти е чата :baby: Ако искаш дори го пробвай през компа и го ръзучи първо от там и тогава през телефона :P

Значи на компютъра на IE няма проблем и си бачка сайта, обаче на телефона съм с браузър Opera, и там се логвам, но не ми показва списъка с абонати. Все още не съм му свикнал на това "чудо", но сигурно ще има начин да се излъже - дали с друг браузър или по друг начин - знае ли човек...

Искам да помоля някой, който ползва такова устройство с QWERTY клавиатура (не е задължително да е точно този модел) да ми каже как при него се изписва буквата "Б" на български, т.е. с кой клавиш или комбинация от клавиши става това. Поздрави:ph34r:

http://za-gsm.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=0&Itemid=75 ето тук най-отгоре има скайп, който пише, че става през Wi-Fi и след като го изтеглих видях, че е java. Ако може да го пробваш и да кажеш дали върви. Понеже няма C3-00, като модел избери някой друг, който е я резолюция 320x240, но гледай да не е 240x320. Телефонът много ми харесва и смятам до 4-5 дена да си го купя :yanim:

Здравейте, тези дни си взех Нокиа С3,но е нодиран.От Мтел ми отказват да го разкодират, а на мен ми се ще да го палзвам с друга картал Знае ли някой от вас код за разкодиране на този телефон? Благодаря предварително!

Аз съм със Е71 на която е отпечатана "странната" подредба на Нокиа.На мен "Б" и "Ж" е до нулата

Здеавейте,имам нокиа c3,но тук не работи с българска карта.Как да я разкодирам?

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,от вчера съм с този телефон и не мога да разбера как след като качвам нещо от телефона да отива в паметта на картата,а не в паметта на телефона,моля някой да каже как се настройва това.Благодаря!

Ъ, малко не съм наясно. За използване на Ови Стор взима пари, така ли? И в опера мини също взима пари всеки път когато вляза... и ми пише, че този безплатния сайт за фейсбук е несъвместим с телефона. Моля някой да разясни цялата работа с интернета и фейсбук иии овис тор..

Здравейте

Вчера съм си го купила този телефон и искам да попитам дали има такава програма за Usb за тази Nokia C3-00 ? и как да кача клипове..?

относно телефона - супер е.. мн ми хареса.. :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! От скоро имам този невероятен телефон и все още не съм го разучил изцяло. Искам да знам дали някой може да ми каже какво трябва да направя, за да отварям текстови файлове с телефона, ако въобще това е възможно. Благодаря предварително!

Здравейте, преди около седмица приятелката ми си взе Nokia c3 и от тогава съм не съм спирал да си играя снего :rolleyes: Взе си го от Голобул и за съжаление нямаше кабел в комплекта... намерих няколко версии на skype с разширение .jar Свалям ги от интернет и ги запаметявам на телефона след което виждам, че файлът който е skype.jar се е записал под името skype.ext и при опит да го отворя ми изписва, че неподържа въпросният формат. Може ли някой да сподели малко опит, че нещо удрям на камък тук. Също така имах и проблем с темите, отново не ги разпознаваше Някой успя ли да подкара видеоклипове през wi-fi то @MeRy JaNe Телефона на брат ми (Nokia 6303, който отново е с S40) компютъра си го хваща като отделено логическо устройство и безпроблем борави с папките в него така че, не би трябвало да имаш проблеми с връзката с компютъра

Изтегли версията на Skype от >>> този линк<<< и опитай снея, но преди това изтрий от телефона всички други, които си свалил.

П.П. Не знам за какво ти е толкова Skype. На телефон като този се поддържа само чат функцията, без да можеш да правиш Skype разговори, но всеки сам си решава.

Поздрави:wink12:

Имам проблем с Nokia C3-00 . До преди два дни всичко си беше наред. От два дни не иска да влезне в интернет,дори не засича рутерите. Бях в М-тел и момчето му сложи уж новия софуер и сега засича рутерите ,но не иска да се свърже с интернет.Какво става , как да го оправя?

• 3 седмици по-късно...
Реших си проблема.. :)трябвало е да го кача с някфо друго разширение.. :wors:все пак мерси за обърнатото внимание..

Здравейте на всички.

Имам го това чудо от 12.11.2010, и смея да твърдя че засега се държи много добре. Единственото нещо което ме дразни е клавиатурната подредба, която е на родния ни език - Български. За какво става въпрос - ами просто подредбата не отговаря на тази която е наклавиатурата на компютъра (по стандатрта БДС - червените букви), както и това че не намирам начин да инсталиран фонетинчна такава (поне засега). Другото е че не намирам как мога да напиша буквата "Б" на Български език, изредих всички възможни клавиши не и не:lol6: .Това от своя страна налага използването на Английската такава. Ако някой знае трик за фонетика ще има :cool: .

Поздрави

аз имам същия проблем, но освен че не намирам как да напиша буквата Б, не мога да напиша и буквата М.. ако откриеш решение или начин за инсталиране на фонетична моля пиши.. ще бъда много благодарна

Редактирано от vanyaaa (преглед на промените)

аз имам същия проблем, но освен че не намирам как да напиша буквата Б, не мога да напиша и буквата М.. ако откриеш решение или начин за инсталиране на фонетична моля пиши.. ще бъда много благодарна

Вече не мога да си спомня къде бяха тези букви, но опитай да задържаш всеки един от бутоните и тогава се появяват и буквите, които липсват. Лично аз след като обнових firmware на телефона до версия 7.20 с него се инсталира автоматично и фонетика и сега всичко е ОК. Има само един проблем - имам две икони на "Общности" в менюто но това не е болка за умиране. ще чакам следващия ъпдейт. Поздрави

:wors:

Редактирано от Dumper (преглед на промените)

Здравейте, и аз съм от скоро с С3, но имам проблем с връзката с компютъра. В комплекта нямаше usb кабел, та купих си отделно, но има ли някакъв по-специален начин, за връзка с компютъра, т.е как да си сваля снимките или как да си кача песни на телефона, защото ми изписва USB device NOT RECOGNIZED, и така на няколко компютъра...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.