Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с дебитна карта Visa Electron

Featured Replies

Проблема е следния опитах се да регистрирам дебитна карта Visa Elevtron в пейпал.Картата си я взех днес на (8 ноември 2010) жената която беше там ми каза че картата ще бъде активна след 16:00 часа.Прибрах се в нас в 19:00 часа и се опитах да регистрирам картата в пейпал, но като набирам кода на картата и натисна continue ми изписва следното: "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card." Възможно ли е картата да не е активирана все още? Едва ли е защото нямам пари, тъй като сложих 120 лева още при издаването на картата.Отидох до банкомат на УниКредит Булбанк (там си издадох картата) и той не работеше отидох до друга банка (ОББ) и пробвах да видя баланса по сметката но ми изписа че не е възможно да стане това.Отидох до друга банка там ми изписа,че банката е забранила картата.Какво да правя ?

Проблема е следния опитах се да регистрирам дебитна карта Visa Elevtron в пейпал.Картата си я взех днес на (8 ноември 2010) жената която беше там ми каза че картата ще бъде активна след 16:00 часа.Прибрах се в нас в 19:00 часа и се опитах да регистрирам картата в пейпал, но като набирам кода на картата и натисна continue ми изписва следното: "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card." Възможно ли е картата да не е активирана все още? Едва ли е защото нямам пари, тъй като сложих 120 лева още при издаването на картата.Отидох до банкомат на УниКредит Булбанк (там си издадох картата) и той не работеше отидох до друга банка (ОББ) и пробвах да видя баланса по сметката но ми изписа че не е възможно да стане това.Отидох до друга банка там ми изписа,че банката е забранила картата.Какво да правя ?

Отидете до офиса на банката, която я е издала и питайте там

През абсолютно същата случка минах и аз преди 2-3 седмици . Оказа се че едва след 2-3 дни стана успешен трансферът между Paypal и моята Visa Electron

• Автор

През абсолютно същата случка минах и аз преди 2-3 седмици .

Оказа се че едва след 2-3 дни стана успешен трансферът между Paypal и моята Visa Electron

Да, но на мен не само, че не ми приема картата в пейпал, но не мога и от банкомат да тегля нито да проверя сметката

1. От Уникредит бягай надалече! Оправяй си взаимоотношенията с парите и я анулирай!

Редактирано от SuperLuigi (преглед на промените)

• Автор

1. От Уникредит бягай надалече! Оправяй си взаимоотношенията с парите и я анулирай!

2. От банкомат не можеш да си проверяваш кредита (поне при моята ТБЙ мастъркард беше така)!

3. Доколкото знам трябва първо да откриеш някаква сметка в банката за онлайн пазаруване, след което ти дават някакъв код (мисля, че беше) и след това регистрация в пейпал!

За мен кредитната карта е за хора, получаващи поне заплата 3 пъти размера на лимита на картата! Успехи!

За каква кредитна карта говориш ? Аз имам дебитна, не кредитна карта.И кода за регистриране и пазаруване от интернет си го има на гърба на картата, трицифрен код.
  • Автор

Току що я регистрирах, явно не е била активна,но сега ми излиза "Please confirm your card by entering the 4-digit PayPal code from your card statement." * We made a ?1.50 EUR or equivalent charge to your card on Nov 8, 2010. * Check your credit card statement or bank statement (for debit card) for the unique 4-digit code we sent with the charge. Този код трябва от банката ли да го взема или да чакам имейл с кода ?

Току що я регистрирах, явно не е била активна,но сега ми излиза "Please confirm your card by entering the 4-digit PayPal code from your card statement." * We made a ?1.50 EUR or equivalent charge to your card on Nov 8, 2010.

* Check your credit card statement or bank statement (for debit card) for the unique 4-digit code we sent with the charge.

Този код трябва от банката ли да го взема или да чакам имейл с кода ?

този код го има като описание в транзакцията, трябва да отидете до банката и да поискате детайлна разпечатка (ллед 3-4-5 дни)

• Автор

този код го има като описание в транзакцията, трябва да отидете до банката и да поискате детайлна разпечатка (ллед 3-4-5 дни)

Не е ли странно да ми искат такъв код при положение, че картата я взех днес,не трябва ли да не съм я ползвал много време,че тогава да ми поискат този код за да се уверят,че картата е моя.

Не е ли странно да ми искат такъв код при положение, че картата я взех днес,не трябва ли да не съм я ползвал много време,че тогава да ми поискат този код за да се уверят,че картата е моя.

това какво общо има? пейпал си нямат идея колко и кога сте ползвали картата. Хайде да мислите малко логично!

П.П. И има цяла тема за пейпал, защо не потърсихте и попрочетете!!!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

Не е ли за това форума хората да попитат ако не им е ясно нещо ?Аз мислех че картата трябва да не се ползва поне 10 дни за да се иска такъв код.

Не е ли за това форума хората да попитат ако не им е ясно нещо ?Аз мислех че картата трябва да не се ползва поне 10 дни за да се иска такъв код.

Няма такова нещо, от къде дойдоха тези дни.

И да, форума е за такива неща, но да се отговаря десетки пъти на едни и същи въпроси, защото някой не си е направил труда да потърси и прочете, понякога е досадно

• 10 месеца по-късно...

А моята карта не я четат банкоматите :) направо ми я връщат

• 1 година по-късно...

Здравейте. Направих си регистрация в пейпал, както и карта Виза Електрон в ДСК. След като въведох данните на картата ми изписва, че не ставала... - ето какво ми излиза- 

We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents.

Сега какво да правя иска ми някакви лични данни, а на всичкото отгоре и са си дръпнали 5лв. от сметката. 

Благодаря предварително. 

Здравейте. Направих си регистрация в пейпал, както и карта Виза Електрон в ДСК. След като въведох данните на картата ми изписва, че не ставала... - ето какво ми излиза- 

We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents.

Сега какво да правя иска ми някакви лични данни, а на всичкото отгоре и са си дръпнали 5лв. от сметката. 

Благодаря предварително. 

трябва да им изпратите снимка на шофьорска книжка или лична карта

И не е нужно да пускате отделна тема и пост със същото съдържание

Благодаря предварително. 

Извинявам се, че пуснах и нова тема, но не знаех дали тази все още се следи. 

А как да им изпратя копие на лична карта, това са лични данни, от къде да знам, че е сигурно. Аз имам и друга регистрация и не са ми искали такива неща... Няма друг вариант така ли?

Извинявам се, че пуснах и нова тема, но не знаех дали тази все още се следи. 

А как да им изпратя копие на лична карта, това са лични данни, от къде да знам, че е сигурно. Аз имам и друга регистрация и не са ми искали такива неща... Няма друг вариант така ли?

А да ви попитам как вярвате на банката след като сте й предоставили копие на вашата лична карта. И не, няма друг начин, помислете си защо точно тази карта е блокирана. Да сте се опитвал да я присъедините към повече от един акаунт?

.Ако ,три поредни пъти,сгрешиш паролата на кредитната карта,тя се блокира автоматично,с цел защита!Тогава е невалидна,докато не отидеш в офиса,където е издадена картата,да удостовериш,че това си ти,с документи!След което те(банката),ще я възтановят да бъде валидна отново!

Моля да не се заяждате!!! 

Не, картата я изкарах преди няколко дни! И да мисля и да не мисля защо е блокирана, след като пиша тук, това означава, че не съм запозната!!!

Благодаря все пак за изнервения отговор!

.Ако ,три поредни пъти,сгрешиш паролата на кредитната карта,тя се блокира автоматично,с цел защита!Тогава е невалидна,докато не отидеш в офиса,където е издадена картата,да удостовериш,че това си ти,с документи!След което те(банката),ще я възтановят да бъде валидна отново!

Много благодаря, това ме интересуваше!  :)

Моля да не се заяждате!!! 

Не, картата я изкарах преди няколко дни! И да мисля и да не мисля защо е блокирана, след като пиша тук, това означава, че не съм запозната!!!

Благодаря все пак за изнервения отговор!

Тогава се обърнете към банката-издател и ги питайте дали има опити за някакви транзакции или нещо около тази карта

Много благодаря, това ме интересуваше!   :)

Забравих да пиша,че при самата регистрация в Пейпал,ако е сгрешено нещо в данните,които се попълват и повторено 3- пъти тази грешка,пак блокира картата.

Забравих да пиша,че при самата регистрация в Пейпал,ако е сгрешено нещо в данните,които се попълват и повторено 3- пъти тази грешка,пак блокира картата.

Ами аз май това направих... :( Въвеждах данните на картата няколко пъти... 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.