Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kакъв процесор да избера:(

Featured Replies

Има смисъл от четири ядра, все повече игри и програми се оптимизират. Но компютъра преди всичко трябва да е балансиран и дъното да позволява бъдещи ъпгреди. Затова и аз си мисля че една четириядрена AMD конфигурация е по подходяща.Макар че и при тях бъдещето е неясно но пък Интел със сигурност пускат нов сокет.

Има смисъл от четири ядра, все повече игри и програми се оптимизират.

Но компютъра преди всичко трябва да е балансиран и дъното да позволява бъдещи ъпгреди.

Затова и аз си мисля че една четириядрена AMD конфигурация е по подходяща.Макар че и при тях бъдещето е неясно но пък Интел със сигурност пускат нов сокет.

Бъдещи ъпгрейди ? Колко бъдещи? :ph34r: Какво реално им е бъдещия ъпгрейд на вече старият АМ3.. :ph34r: Все един дол дренки са и АМД и Интел... Истината според мен е, че май дъно-процесор-РАМ трябва да се сменят вече заедно. Лошото е, че младежът дето питаше има ограничение от 1000 лв. :cool: . Иначе колегите отгоре сте прави, ама аз като бивш АМД-фен смея да твърдя, че последното АМД, което превъзхождаше Интел беше Атлон Х2 сокет 939 :speak:...

Дъно: ASROCK 870iCafe - 125.00 без ДДС

Процесор: ?

Памет: 2х2GB DDR3 1600G A-Data - 92.00 без ДДС

Видео: PALIT GTX460 768MB - 260.00 лв

Захранване: COOLERMASTER Silent Pro M600 - 160.00 без ДДС

Сега виждам, че Phenom са много скъпи и няма да се вместим в бюджета, а Athlon X4 си пада по-всички параграфи от i3... :baby:

:offtopic_s:

по добре гигадръв, от колкото гъзус, тия задници от гъзус от доста години праят боклуци - пресен спомен от петък - чистак, бързак нов лаптоп и вътре дрънка винтче... успяхме да разглобим лаптопа и да го изкараме без да нарушим гаранцията... и си мисля че амд с 4 ядра ще е много по корав от i3, който има само 2 ядра и вградено видео...

има ли марка която да харесваш ?!

:offtopic_s:

има ли марка която да харесваш ?!

И аз това питам!Asus изобщо не са боклуци,може би са номер едно в света даже,като прибавим и ASRock,който е техен.Маниаците геймъри това си купуват Asus!С колегата по-горе съм съгласен,че i3 е като четириядрен Athlon и ако ще се ползват по малко от 4 ядра Интела е за предпочитате.

и да прав си болните маниаци си купуват гъзус, а тия дето разбират и искат стабилна система си купуват гигабайт... асус лежат на стари лаври, най капризните дъна с некадърно написани биоси и са М$ гъзоблизци, гигабайта си струват парите - качеството категорично си съответсва на цената... и гъзуз нямат нищо общо с асрок, въпреки че асрок са дъщерна фирма... изключение правят лаптопите, които се правят в завода на гъзус - пегатрон... но при асрок цената съответства на качеството - предпочитам да дам малко пари за нещо, което е ефтино от колкото да платя много заради марката и пак да е боклук... така че асус за боклуци, за това и асрок си струват повече... последна редакция, гъзус спряли завода си за лаптопи пегатрон на 1 June 2010:

Редактирано от the professor (преглед на промените)

:| Чак сега видях, че темата отишла на втора страница и се достигнало и до спорове... "Не искам да се достига до спорове в темата и т.н. просто дайте някакво предложение и аргументи..." - не случайно го написах:( Спокойно, не се карайте. Спрях се на конфигурацията от Деърдевил_666 и дори в момента съм с нея. Събрах се в парите, макар че съм с 965 процесор и малко по различно захранване. Доволен съм, за пример ще дам GTA4 ми въври всичко на High перфектно, като само дистанцията не мога да си позволя да я бутам много защото ще ми трябва видео с 2 ГБ памет... Новия CoD върви на макс перфектно, така че е добре. Аз ако имах повече пари вероятно щях да взема хубав лаптоп, голям телевизор, музикална система и xbox например:Р Но такъв вариант ще го мисля ако отида и се върна с "пари" от бригада в Англия лятото:rolleyes: Благодаря, че ми обърнахте внимание и не се бийте:Р не за това сме тук:yanim: Чао:cool:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.