Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на LCD 22"-26"

Featured Replies

Здравейте,нужна ми е помощ при избора на LCD за детска стая.

Тв-то трябва да е до 26" (инча) , и да има следните данни:

DVB T MPEG4, DVB C MPEG4 CI+ слот

USB е желателно, и тъй като може след време да се ползва и за монитор да има PC- вход и FULL HD , последното не е задължително.

И последно бюджета е 500лв максимум 600лв. Като пример ето този PHILIPS 22PFL5604H

• Автор

по-добре за тези пари да вземеш монитор с тв тунер ! ASUS 24 LCD TV 24T1E /HDMI/5MS

Няма DVB C и Т-тунера е MPEG2,което го прави безполезен за ефирна цифрова в БГ

:headphones:

Ти май нещо ми се подиграваш :angry:?! Трябва да си изявен мазохист за да гледаш ефирна телевизияПубликувано изображение !!! Вече освен изкукали баби никой друг не гледа ефрина тв !!!

До колкото съм запознат в момента се излъчват един два канала пробно в няколко български града.

Официалното стартиране на цифровата ефирна телевизия е отложено за 2015г. и пак до колкото знам ще трябва специален приемник които най-вероятно ще се внася от определена фирма на солена цена.

Ти май нещо ми се подиграваш :angry:?! Трябва да си изявен мазохист за да гледаш ефирна телевизияПубликувано изображение !!! Вече освен изкукали баби никой друг не гледа ефрина тв !!!

Става въпрос за бъдещата цифрова ефирна телевизия която няма нищо общо с излъчваните в момента канали.

До колкото съм запознат в момента се излъчват един два канала пробно в няколко български града.

Официалното стартиране на цифровата ефирна телевизия е отложено за 2015г. и пак до колкото знам ще трябва специален приемник които най-вероятно ще се внася от определена фирма на солена цена.

Става въпрос за бъдещата цифрова ефирна телевизия която няма нищо общо с излъчваните в момента канали.

Петьо нали пак същите идиоти които сега в ефирните тв ще я правят и тази и няма начин да не е същата боза !

Петьо нали пак същите идиоти които сега в ефирните тв ще я правят и тази и няма начин да не е същата боза !

Ами става въпрос за около 20 канала които няма да са кои знае колко интересни но все пак.

http://forum.setcombg.com/index.php?topic=40007.0

а дали си направихте труда да видите какво е качеството на тия канали - много по зле от на ефирната... отделно монитор не може да се мери с телевизор, освен ако е с различна матрица от TN... но също се намират и телевизори с TN... така че трябва да се внимава ако се държи на качеството...

http://forum.setcombg.com/index.php/topic,43276.0.html

http://forum.setcombg.com/index.php/topic,41143.0.html

едит: като гледам то под 32 инча само TN матрици има, по добре да се изсилиш за някоя 32, но да внимаваш че и там се срешат TN...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

:rolleyes:

Ти май нещо ми се подиграваш ;)?! Трябва да си изявен мазохист за да гледаш ефирна телевизияПубликувано изображение !!! Вече освен изкукали баби никой друг не гледа ефрина тв !!!

Не не ти се подигравам , просто искам мнение на потребители. И едва ли някой ще си купи вече ТВ с DVB-T MPEG2 при положение че знае че лсед време ефирната телевизия ще е стандарт MPEG 4 . И тогава доста абонати може да се откажат от кабеларките и да си гледат ефирната.

И да до сега си гледам и продължавам да гледам ефирната аналогова , понеже нямам огромната нужда от други програми. Имам доста добър интернет от който си задоволявам пре-доволно нуждите на информация, филми и др.

Другото което е телевизорите с този размер са с доста надути цени , което ме навежда на мисълта за 32".

Редактирано от vancho20 (преглед на промените)

Здравейте,нужна ми е помощ при избора на LCD за детска стая.

USB е желателно, и тъй като може след време да се ползва и за монитор да има PC- вход и FULL HD , последното не е задължително.

И последно бюджета е 500лв максимум 600лв. Като пример ето този PHILIPS 22PFL5604H

Добре де , де понапъни се още малко и вземи това чудо http://www.technomarket.bg/products/09070397/panasonic-tx-l32c20e - получаваш всичко което желаеш плюс хубава матрица която в нито един по-малък размер можеш да намериш а за размера се свиква .

Да , телевизора е хубав и не е за много пари , е, няма ЮСБ но за 35 лв си вземаш едно двд НЕО с ЮСБ което има много повече функции от куците преари на телевизорите . Аз лично ползван едно двд LG с HDMI и съм много доволен от качеството на картината дори и от цифровата на Близу която не пръщи от качество :rolleyes:

Добро предложение е този Панасоник

има само един недостатък HD Ready не е Full HD и не виждам при тази резолюция как ще го ползваш като монитор !

Има само HDMI - няма DVI или VGA :rolleyes: Иначе казано си е само ТВ и може да се ползва само за това :)

Е , човека пише це не е задължително а за компютър мисля че всяка карта вече има HDMI

Е , човека пише це не е задължително а за компютър мисля че всяка карта вече има HDMI

през HDMI не може да го ползваш като основен монитор , а само като допълнителен - втори !

• Автор

Промяна в плана, минавам в търсене на 32" . SONY KDL-32EX500 и PHILIPS 32PFL5605H

Промяна в плана, минавам в търсене на 32" .

SONY KDL-32EX500 и PHILIPS 32PFL5605H

:offtopic_s: извинявам се за спама.

Преди около две години и аз като теб тръгнах да си купувам LCD tv 22-26" за стая приблизително 4 на 4 метра.

Ходих гледах избирах и накрая се прибрах с 32" след седмица вече ми се струваше малък и съжалих че не взех по-голям.

• Автор

Е 32" е добре за 4 на 4 стая , на вилата имаме 42" Шарп в хола, и след 3,5-4м се вижда най добре на Булсат е.

Е 32" е добре за 4 на 4 стая

Е, я питай в сетком дали е добре 32 инча на 4 метра ? - направо ти казват 46/50 :rolleyes:

Което не е лошо , но при нашите телевизий ако се приближиш при този диагонал ще се уплашиш :yanim: . Аз лично гледам 32 от три метра но ако пусна HD програма мога и от 1 метър да го гледам , за съжаление още не съм го качил на компютъра и да изгледам някой блурей :rolleyes:

Е 32" е добре за 4 на 4 стая , на вилата имаме 42" Шарп в хола, и след 3,5-4м се вижда най добре на Булсат е.

Е, я питай в сетком дали е добре 32 инча на 4 метра ? - направо ти казват 46/50 :hush:

Което не е лошо , но при нашите телевизий ако се приближиш при този диагонал ще се уплашиш ;) . Аз лично гледам 32 от три метра но ако пусна HD програма мога и от 1 метър да го гледам , за съжаление още не съм го качил на компютъра и да изгледам някой блурей :(

Телевизия почти не гледам :( ползвам го като втори монитор за филми и чат пат някоя игра.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.