Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за избор на DVD-записвачка до 100 лв.

Featured Replies

Аз винаги си купувам NEC DVD-RW ND3540A и не съм имал никакви проблеми до сега. Бърза е и много добра.

NEC издъжат най-много.

• 7 месеца по-късно...

Tom's Hardware - Labelflash vs LightScribe DVD/CD Labeling

CDRinfo - Labelflash Technology

Според написаното тук, за да печаташ на горната страна, трябва да обърнеш диска наопаки (хах, т'ва ми напомня на един виц, ако искате ще ви го кажа, ма сигурно го знаете), несъм го пробвал, все още :):P:) .

Иначе аз си взех т'ва: NEC ND-4571A, и то има LabelFlash, контраста си е много добър, ако го пуснеш на добро качество, в противен случай нямаш право да се оплакваш :).

Редактирано от Spiderm@n (преглед на промените)

кои са 5-те най добри DVD записвачки според вас?

Според мен си купи тази, която ти е предлагат с най-голяма гаранция !

Аз лично ти препоръчвам да си вземеш Сони, вече 3 години я ползвам и нямам абсолютно никакви забележки към нея! вече съм забравила броя на изпечените от нея двд-та!

http://b2b.sony.com/Solutions/category/storage !!! cool.gif

Редактирано от MELL (преглед на промените)

Аз лично ти препоръчвам да си вземеш Сони, вече 3 години я ползвам и нямам абсолютно никакви забележки към нея! вече съм забравила броя на изпечените от нея двд-та!

http://b2b.sony.com/Solutions/category/storage !!! cool.gif

:clap: Благодаря, много благодаря

за информацията и за това, че предлагаш нещо изпитано.

• 3 месеца по-късно...

Така... ето и моето мнение по въпроса, дано на някй му е полезно:

Попадна ми добра оферта за записвачка NEC с LabelFlash и идеята за DVD записвачка на NEC, че и с възможност за запис на лейбали в/у дисковете ми се стори повече от привлекателна и не се поколебах като си я купувах. Останах много доволен от качеството на запис, сравнително добрата скорост, тихата и безпроблемна (до сега) работа. След това ме засърбяха ръцете да използвам и пълният капацитет на записвачката ми... и се сблъсках с някои трудности които доста ме разочароваха в началото. Първо се оказа, че LabelFlash и LightScribe са две несъвместими технологии и съответно нито софтуера нито носителите си пасваха... и се започна едно търсене.... а и сравнителните тестове определено бяха в полза на LightScribe: http://www.pcworld.bg/?page=paper&n=1864&sb http://www.tomshardware.com/2006/02/14/lab...ightscribe_dvd/

Снабдих се с необходимия софтуер: NERO 6.6.1.3d NEC LabelFlash Edition и необходимите носители, същите на Fujifilm като от вторият линк (само те ги произвеждат, аз си ги закупих от Студентски Град) на цена 4.30лв (дам в сравнени е LightScribe дисковете са доста скъпи) и направих опит, за писах си даните от едната срана и си направих лейбал от другата съставен от надпис и две снимки - черно бяла и цветна. Резултата беше... задоволителен, добър контраст но се вижда трудно през тъмносинята повърхност на диска, а и на места си личаха окръжностите по които е вървял лазера... Но в крайна сметка записвачка на NEC с възможност за импровизация макар да излиза малко скъпа и не с максимално качество на цена 49$... като се замислих определно съм доволен от избора си! Все пак държа преди всичко на качеството на запис на данни и дългата безпроблемна работа на устройството, а LabelFlash технологията си е просто бонус, който така или иначе няма да използвам много често. И да не забравяме, че с това устройство можеш да правиш лейбали и от страната за данните ако си си оставил достатъчно място.... Ако държите на същите неща като мен аз лично бих ви препоръчал точно това устройство, а ако мислите да наблегнета на функцията за правене на етикети, то по-добре се насочете към LightScribe технологията, като баланса качество - цена май е най-сполочлив при LG...

Еми това е от мен май... ако някой има повече въпроси може да ми пише на [email protected]

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.