Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Linksys WRT160NL Проблем

Featured Replies

Имам въпросния рутер но преди време го изключих и пак го вкл в тока ... и тогава просто рутера отказа да работи .. лампичката за Power-a само пресвятка и рутера не зарежда ... може да се ползва само като суич ... иначе не може да му се влизат в настройките абее нищо не може да се направи ... занесох го на сервиз стоя там около 2 месеца и половина и ми казаха да си го взема защотото чакали кабел от чужбина (явно от производителя) но скоро явно нямало да пристигне и след това си го взех и го закарах в сервиз на мултирама и там стоя около 2 седмици и ми казаха че немогат да го оправят и както си говорихме как се е развалил и ми казаха че може да го е пернал тока и да му е изгорял "чипа" и ми казаха че ако е това няма смисал да се оправя , но аз мисля че 1 чип не струва колкото целия рутер 170лв... та се питам някаде могат ли да ми го сменят или въобще където да намерят решение да проработи рутерчето че ми е жал да го хвърля... от Бургас съм :no-no:и се чудя принципно има УСБ този рутер за включване на до колкото знам преносима памет било то хард или флашка .. но се чудя дали не може да го вържа към компа и едва ли не да напрая нещо :lol6:

Имам въпросния рутер но преди време го изключих и пак го вкл в тока ... и тогава просто рутера отказа да работи .. лампичката за Power-a само пресвятка и рутера не зарежда ... може да се ползва само като суич ... иначе не може да му се влизат в настройките абее нищо не може да се направи ... занесох го на сервиз стоя там около 2 месеца и половина и ми казаха да си го взема защотото чакали кабел от чужбина (явно от производителя) но скоро явно нямало да пристигне и след това си го взех и го закарах в сервиз на мултирама и там стоя около 2 седмици и ми казаха че немогат да го оправят и както си говорихме как се е развалил и ми казаха че може да го е пернал тока и да му е изгорял "чипа" и ми казаха че ако е това няма смисал да се оправя , но аз мисля че 1 чип не струва колкото целия рутер 170лв... та се питам някаде могат ли да ми го сменят или въобще където да намерят решение да проработи рутерчето че ми е жал да го хвърля... от Бургас съм :)и се чудя принципно има УСБ този рутер за включване на до колкото знам преносима памет било то хард или флашка .. но се чудя дали не може да го вържа към компа и едва ли не да напрая нещо :idea:

За съжаление един такъв чип+ работата( запоява се доста по-трудно) може да ти излезе и над 170 лв.

Изгори ли го сменяш с нов.

• Автор

И все пак докато не намеря човек който може да го оправи или поне да ми каже горе доло за колко пари ще го оправи няма да се предам :)

И все пак докато не намеря човек който може да го оправи или поне да ми каже горе доло за колко пари ще го оправи няма да се предам :wors:

не знам колко си на "ти" с нещата и с английския, но можеш да се поровиш тука: http://www.google.bg/search?sourceid=navclient&hl=bg&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLJ_bgBG326BG326&q=WRT160NL+tftp+flash

успех

П.С. свали си оригинален firmware от сайта на производителя, после процедурата е горе-долу следната:

you have to connect your computer directli to some of four RJ-45 conectors with UTP cable to LAN

next you have to manualy set ip of your computer to 192.168.1.(anything from 2 to 254)

then pause boot on router ,you get ar7100> promt , type upgrade code.bin ,hit enter

I dont know what OS you are using , mine is linux , im using tftp

command will look like this : tftp 192.168.1.1 69

you got:

>

set mode to binary:

>mode binary

upload firmware file:

>put /path/to/directory/firmware.bin

then you should be able to see loading progres in serial console

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

• Автор

Ако беше прочел каквото бях писал... :wors: казах че не може да му са влизат в настройките... то ако можеше 1вото нещо което щях да напрая е да сменя софтуера

Ако беше прочел каквото бях писал... :grimace: казах че не може да му са влизат в настройките... то ако можеше 1вото нещо което щях да напрая е да сменя софтуера

хайде да не се упрекваме кой какво прочел, къде и колко.

достатъчно жокери ти дадох, също така пределно ми е ясно, че му е утрепан фърмуера от токов удар или от теб - не коментирам.

ако беше прочел и разбрал какво точно съм написал, може би вече да го беше съживил.

съжалявам че си изгубих времето в опити да ти помагам :cool:

• Автор

за жалост това което е написано как да сложа софтуер не мога да го напрая щото немога да си го преведа добре .... и нз как

• 2 месеца по-късно...

До каде стигна с ремонта на Рутера?Аз имам същия с подобен проблем и за сега никои не може да го оправи ,купих нова флаш памет(казаха че е изгоряла) но никой не може да я програмира!

• Автор

До каде стигна с ремонта на Рутера?Аз имам същия с подобен проблем и за сега никои не може да го оправи ,купих нова флаш памет(казаха че е изгоряла) но никой не може да я програмира!

до никаде не съм стигнал....... дори в бургас не намерих сервиз в които може да го оправят.......

Ако се откажеш да го правиш мога да го взема за части, или ако искаш мога да ти дам моя та от двата да може да се сглоби поне един.На моя му трябва само програмирана флаш.Прецака се при опит за обновяване на firmware-спря на 80 процента и до там беше.За съжаление в цяла Варна(поне засега) не се намери програматор за паметта.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.