Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква марка и модел лаптоп да избера?

Featured Replies

• Автор

повече от 10г не съм сядал пред екран по-малък от 17' и го смятам за обида към мен лично ако е под 17' ! Моя личен РС е с монитор 22' с тенденция да си взема 24' .

Да не споменявам , че резолюция под 1280х1024 аз не работя ! Мисля , че с това ти става ясно защо казах 1500 лв !

Поне аз не знам лаптоп който да е под 1500лв и да има екран 17' и да подържа достатъчно висока резолюция !

Абе и аз искам монтитор на лаптоп 3D и 17' но не ми е бездънен джоба ;) един ден ако забогатея ще си купя лаптоп или PC и за 50 000лв :cool: но на тоя етап макс 1000 ще дам, тъй като няма да играя игри, ако реша, че ми трябва комп за игри, ще си купя настолен, а и какъвто и да е комп няма да те направи по-добър играч

Редактирано от GB3 (преглед на промените)

Абе и аз искам монтитор 3D и 17' но не ми е бездънен джоба ;) един ден ако забогатея ще си купя лаптоп и за 50 000лв :cool: но на тоя етап макс 1000 ще дам, тъй като няма да играя игри, ако реша, че ми трябва комп за игри, ще си купя настолен, а и какъвто и да е комп няма да те направи по-добър играч

няма да ме направи по-добър играч , но пък удоволствието от играта е друго ;)

няма да ме направи по-добър играч , но пък удоволствието от играта е друго :cool:

логиката е същата..аз имам астра и с нея ходя до софия без проблем...но да знаете с 600 сел се пътува по добре-крайна цел-софия

като пасианси и pacman ли ;)

мафиа 2 ..примерно и престани наистина да пишеш глупости..това че има геймърски лаптопи не значи ,че на моя не могат прекрасно да се играят игри..

Стига сте спорили!Ако заложи колегата на марката и по-дългата гаранция-Dell,или да заложи на по-мощния Acer,но с по-малка гаранция.За НР нямам впечатления.

Искам да си купя нов лаптом, но е много трудно да направя избор, има много модели на най-различни цени, четох и доста коментари, почти за всяка марка има и положителни и отрицателни коментари, единствено за скъпите модели над 2000 не съм чел коментари, но на този етап няма как да си позволя такъв лаптоп, търся нещо между 700 до 1000 лв макс, но наистина е трудно да се избере, какво мислите за HP дали са надежда марка. Не ми трябва за игри, най-много ФИФА-та ако ми тръгне и още някоя и друга игра на спортна тематика, повече ми трябва за сърфиране в нета, филми и за работа, надявам се да ми дадете съвет към каква марка и модел да се насоча, ще съм ви благодарен :)

Аз съм с HP и съм доволен.

За парите които си описал бих ти препоръчал следните:

1. http://pcstore.bg/laptopi/HEWLETT%20PACKARD-11/HP-620-WT099EA-4GB-1449

2. http://pcstore.bg/laptopi/DELL-2/DELL-Vostro-1015-с-черен-и-червен-капак-1005

Аз лично бих взел DELL-а заради гаранцията.Все пак 1 година гаранция отгоре не е малко.

Редактирано от Lotto (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

С най-сериозно представителство в България. Никоя друга айти фирма не е влязла така официално у нас. Безпроблемен сервиз, поддръжка и възможност за увеличение на гаранцията както и за застраховка. Ето едно отлично решение за твоите нужди - цък

Още един глас за HP, наистина сервизът им е много добър ! Не съм го ползвал заради техническа повреда, просто се обадих да питам нещо за preloaded Linux SUSE 11 enterprise и човека ми обясни всичко.

Искам да си купя нов лаптом, но е много трудно да направя избор, има много модели на най-различни цени, четох и доста коментари, почти за всяка марка има и положителни и отрицателни коментари, единствено за скъпите модели над 2000 не съм чел коментари, но на този етап няма как да си позволя такъв лаптоп, търся нещо между 700 до 1000 лв макс, но наистина е трудно да се избере, какво мислите за HP дали са надежда марка. Не ми трябва за игри, най-много ФИФА-та ако ми тръгне и още някоя и друга игра на спортна тематика, повече ми трябва за сърфиране в нета, филми и за работа, надявам се да ми дадете съвет към каква марка и модел да се насоча, ще съм ви благодарен :friends1:

Аз си купих този ASUS и съм адски доволен от цена-качество така че ти го препоръчвам няма да сгрешиш.УСПЕХ.

Аз си купих този ASUS и съм адски доволен от цена-качество така че ти го препоръчвам няма да сгрешиш.УСПЕХ.

А аз този и съм много доволна ,че ми писна от евтини.

http://laptop.bg/laptops-sony-VAIO_F-SONY_VAIO_F_VPCF13Z1E_B_CEM

А аз този и съм много доволна ,че ми писна от евтини.

http://laptop.bg/laptops-sony-VAIO_F-SONY_VAIO_F_VPCF13Z1E_B_CEM

Този лаптоп в САЩ струва около 1000 долара.Ако има кой да ти го донесе,въобще не се чуди.

www.sonystyle.com

• 3 седмици по-късно...

....

Като едната от тях е с фаталната серия на Nvidia с МАСОВ брак(8400M/8600M), а другите са тотално осакатени.

Нито едно от предложенията не струват.

Но ето това си струва

Acer TravelMate TM5740G-373G32Mnss

Макар че...Новите лаптопи като цяло имат много неприятни плоски клавиатури...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Скоро взех този -страшно съм доволна.

Мисля ,че това предложение е страхотно , малко е по - висока цената от заложения бюджет , но си заслужава.Доста добра машина за тези парички.

:down:Може още да си търси

Дали?

Човека пуснал темата се е регистрирал на 15 декември

пуснал е едно две мнения и от 16 декември не се е мяркал из форума.

Последно:

16 дек 2010 17:26

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.