Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква марка и модел лаптоп да избера?

Featured Replies

Искам да си купя нов лаптом, но е много трудно да направя избор, има много модели на най-различни цени, четох и доста коментари, почти за всяка марка има и положителни и отрицателни коментари, единствено за скъпите модели над 2000 не съм чел коментари, но на този етап няма как да си позволя такъв лаптоп, търся нещо между 700 до 1000 лв макс, но наистина е трудно да се избере, какво мислите за HP дали са надежда марка. Не ми трябва за игри, най-много ФИФА-та ако ми тръгне и още някоя и друга игра на спортна тематика, повече ми трябва за сърфиране в нета, филми и за работа, надявам се да ми дадете съвет към каква марка и модел да се насоча, ще съм ви благодарен :biggrin:

Искам да си купя нов лаптом, но е много трудно да направя избор, има много модели на най-различни цени, четох и доста коментари, почти за всяка марка има и положителни и отрицателни коментари, единствено за скъпите модели над 2000 не съм чел коментари, но на този етап няма как да си позволя такъв лаптоп, търся нещо между 700 до 1000 лв макс, но наистина е трудно да се избере, какво мислите за HP дали са надежда марка. Не ми трябва за игри, най-много ФИФА-та ако ми тръгне и още някоя и друга игра на спортна тематика, повече ми трябва за сърфиране в нета, филми и за работа, надявам се да ми дадете съвет към каква марка и модел да се насоча, ще съм ви благодарен :biggrin:

Може би трябва да се насочиш към Acer или ASUS.Само не взимай с вградено видео на Интел GMA.

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

• Автор

А между DELL и Acer, според вас кое е по-доброто?

А между DELL и Acer, според вас кое е по-доброто?

Dell си плащаш за марката.За тези пари Dell ще ти предложи по-слаба машина.
  • Автор

Първоначално се бях насочил към DELL и Toshiba, но само заради марката, ами относно HP?Какво мислите за тях?

И кой ти каза , че за 1000лв може да си купиш хубав лаптоп ?!

http://laptop.bg/laptops-lenovo-G560-lenovo_g560a_59_050571 или http://laptop.bg/laptops-dell-Inspiron_N5010-Dell_Inspiron_N5010_DI5010HMEI24I35GC6LEB3CI Мани ги тия HP - не стават за нищо. Dell-a е с малко по-слаба видеокарта, но след като не играеш игри това хич не те бърка. За сметка на това пък е с 36 месеца международна гаранция, каквато не предлага нито една друга фирма.
  • Автор

И кой ти каза , че за 1000лв може да си купиш хубав лаптоп ?!

Повече от 80% от хората, които притежават лаптопи в България са го купили около тая цифра, по-богатите могат да си позволят и от 15 000 лв лаптоп, но в случея съм от 80-те процента и търся нещо, което да ми върши работа на тая цена :magnifier:

Повече от 80% от хората, които притежават лаптопи в България са го купили около тая цифра, по-богатите могат да си позволят и от 15 000 лв лаптоп, но в случея съм от 80-те процента и търся нещо, което да ми върши работа на тая цена :rolleyes:

под 1500 лв сие компромис във всяко едно отношение ! И като процесор , видеокарта и най-вече големина на диспей !

Ще ти дам база сравнение едно настолно РС - ако не правиш компромиси излиза около 1500лв без монитор !

Ти си мисли какво искаш за лаптоп от ценовият клас под 1500лв !

• Автор

под 1500 лв сие компромис във всяко едно отношение ! И като процесор , видеокарта и най-вече големина на диспей !

Ще ти дам база сравнение едно настолно РС - ако не правиш компромиси излиза около 1500лв без монитор !

Ти си мисли какво искаш за лаптоп от ценовият клас под 1500лв !

Над 1500лв обикновено ги търсят, за да геймърски, на мене ми трябва най-обикновен лаптоп, няма да го чупя с игри, просто основно за нет-а, филми и най-много ФИФА-та, която и с 1GB рам ми тръгваше досега, слагах малко по-ниски изисквания и си вървеше нормално

Редактирано от GB3 (преглед на промените)

Над 1500лв обикновено ги търсят, за да геймърски, на мене ми трябва най-обикновен лаптоп, няма да го чупя с игри, просто основно за нет-а, филми и най-много ФИФА-та, която и с 1GB рам ми тръгваше досега, слагах малко по-ниски изисквания и си вървеше нормално

Геймърските лаптопи тръгват от 2500лв , който си е купил лаптоп за 1500лв и се надява да играе е в дълбока заблуда :rolleyes:

ами относно HP?Какво мислите за тях?

С най-сериозно представителство в България. Никоя друга айти фирма не е влязла така официално у нас. Безпроблемен сервиз, поддръжка и възможност за увеличение на гаранцията както и за застраховка. Ето едно отлично решение за твоите нужди - цък

• Автор

Геймърските лаптопи тръгват от 2500лв , който си е купил лаптоп за 1500лв и се надява да играе е в дълбока заблуда :baby:

До скоро един приятел играеше с 500 MB RAM, наскоро си сложи допълнително RAM на стария си лаптоп и продължава да джитка игрички, явно не е толкова вманиачен, зависи и от игрите, например новата ФИФА иска 2 GB RAM, последната си тръгваше нормално и с 1 GB ;) всичко е направено, за да се купуват нови машини и всяка игра е част от бизнеса :rolleyes:

Геймърските лаптопи тръгват от 2500лв , който си е купил лаптоп за 1500лв и се надява да играе е в дълбока заблуда :eek:

голяма простотия написа;))

Сега положението е такова - лаптоп за всичко 1300-1400 макс, от 1400-2300 се търси здравина, екран и параметри до някаква степен, след това идват тия геймърските, и чак след това HP Elitebook, AlienWare, военните кутии и после совалките за космоса :rolleyes:

Сега положението е такова - лаптоп за всичко 1300-1400 макс, от 1400-2300 се търси здравина, екран и параметри до някаква степен, след това идват тия геймърските, и чак след това HP Elitebook, AlienWare, военните кутии и после совалките за космоса :rolleyes:

май и аз написах нещо подобно или бъркам :lipstick:

Първоначално се бях насочил към DELL и Toshiba, но само заради марката, ами относно HP?Какво мислите за тях?

най големите боклуци, бягай далече... ся ако лаптопа е за 2000лв качеството е друго, същото важи за сони, но за цена до 1200-1300 - такова няма... и гледай видеото да е или ати или интел (ако няма да се играят игри), избягвай невидия - с нея хем грее повече, хем по малко държи батерията, хем рано или късно се скапва

Редактирано от the professor (преглед на промените)

май и аз написах нещо подобно или бъркам :huh:

Не, не бъркаш, но аз просто разширих картината :blink:

всякакви игри играя на моя-1300 лв струва....

всякакви игри играя на моя-1300 лв струва....

като пасианси и pacman ли :)

• Автор

като пасианси и pacman ли :lol6:

Ти наистина ли мислиш, че само с лаптоп над 1500 може да се играят игри?

Ти наистина ли мислиш, че само с лаптоп над 1500 може да се играят игри?

повече от 10г не съм сядал пред екран по-малък от 17' и го смятам за обида към мен лично ако е под 17' ! Моя личен РС е с монитор 22' с тенденция да си взема 24' .

Да не споменявам , че резолюция под 1280х1024 аз не работя ! Мисля , че с това ти става ясно защо казах 1500 лв !

Поне аз не знам лаптоп който да е под 1500лв и да има екран 17' и да подържа достатъчно висока резолюция !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.