Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Блок-схема помощ

Featured Replies

Значи дадоха домашна и мен много ме няма по информатика и искам да ви питам,за една задача а тя е следната: Опишете чрез блок-схема алгоритъм, който има за вход координатите /x и y/ на точка /М/, а за изход каква е точка /М/ спрямо единичната окръжност. Много ще съм ви благодарен. :cool:;) ;)

• Автор

В смисъл дали е вътрешна или външна ли?

да

Трябва ми блок-схема за тази задача.

Помагайте, че имам при най-гадния даскал в Пазарджик Сашо Златанов моля ви каза че ще ми остави 2 за срока :speak::)

Вътрешна трябва да е.

Извинявай, ама тея глупости си ги запази за себе си...

Автора, дай съвсем набързо какво сте учили за блокови схеми да не напиша някви неща, дето не ви ги е предавал оня изрод...

Блок за условен преход най-вече ме интересува учили ли сте или не и след 15 минути го имаш готово...

• Автор

Автора, дай съвсем набързо какво сте учили за блокови схеми да не напиша някви неща, дето не ви ги е предавал оня изрод...

Блок за условен преход най-вече ме интересува учили ли сте или не и след 15 минути го имаш готово...

какъв по точно е този преход тоя дет има форма на ромб ли ако е тои учили сме го

Редактирано от balkan_motors (преглед на промените)

какъв по точно е този преход тоя дет има форма на ромб ли ако е тои учили сме го

точно тоя преход е... Сега изникна въпроса за единичната окръжност... Помня, че радиуса беше 1-ца, ама какви и бяха координатите на центъра, 0,0 или 1,1 не помня...

Публикувано изображение

Това е... Ако те пита за отрицателни координати, му кажи, че като се повдигнат на квадрат дефакто се смята само с положителни числа... Ако имаш въпроси - питай...

ПП: Излъгах, 22 минути ми отне... :dancing18:

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

ама Ти какъв отговор искаш да получиш?

ама Ти какъв отговор искаш да получиш?

Човек, кат не можеш да помогнеш не се обаждай... Трайкай си... Аз отговор не искам, човека иска отговор, ти му пишеш глупости...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.