Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добрият безплатен софтуер

Featured Replies

Аз ползвам i.Ftp и съм много доволен от него.

Ftp е малък, но доста добър графичен FTP клиент. Екранът му предвидливо е разделен на две части за по-удобна работа. Добавен е и монитор, показващ как тече процеса на свързване със съответния сървър. Продуктът се разпространява с отворен код. Свалете си сорса от http://www.memecode.com/src/iftp-src.zip. i.Ftp има версии за Windows и Linux.

Download за Windows

Download Linux

• Отговори 314
  • Прегледи 273,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

NeoAudio е инструмент който извлича дигитални аудио тракове от аудио CD и ги превръща в файлове на вашия хард диск. Извлечените аудио тракове могат да бъдат съхранени като WAV, MP3, OGG, Vorbis или WMA файлове. Програмата е лесна за използване с удобен интерфейс и поdдръжка ...

Pincher/

ПИНЧЕР

Името на тази програма е съкращение от "Програма ИНженерного ЧЕРтания". Сигурен съм, че тя ще ви хареса

Talkit!/

Чете на глас зададен текст. Могат да се променят:скоростта на четене;височината на гласа;различни видове гласове!

Webshots Descstop/

Ежедневно сменяеми screensaver и тапет за вашия компютър

Картинките може да се сменяте всеки ден или на друг интервал от време по собствен избор. С възможност за вкарване на ваши снимки . Готина програмка!

Foxit PDF Reader

Чудесна алтернатива за разглеждане на PDF документи. Програмата е по-малка от 1 MB и не се нуждае от инсталация. Имате възможност да разпечатвате документите, да търсите и маркирате текст и др.

Всички тези програми се намират тук: http://store3.data.bg/androjel/%cf%f0%ee%e3%f0%e0%ec%e8/

Редактирано от androjel (преглед на промените)

Преди няколко дни случайно научих за един нов,поне за мен,браузър-K-Meleon.Впечатленията ми са отлични.Много е бърз и функционален.Притежава една функция,която осбено ми харесва - флашовете не се зареждат автоматично а се появява бутон.Може да видиш флаша,след като го натикнеш. Откаткто съм с K-Meleon вече не използвам Opera и Firefox.

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Ами като става въпрос за безплатни неща може би ще ви хареса това :)

AutoIt

Мноого яка програмка с отворен код за автоматизиране на разни задачки под Windows. Може да ви се стори ненужна, но ако трябва да правите много и еднообразни неща :angry: няма по добра от нея. Съвсем използваема е и за сериозни неща, а ако нямате нужда от това :speak: спокойно може да пробвате да изкарате акъла на някой ваш познат който е на вие с компютирите (и това съм правил).Scite4AutoIt

а това е страхотен редактор за AutoIt, като има версии и за други програмни езици.

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Вече месец пробвам нещо и найстина съм приятно изненадан.Това си е мултимедиен център,който май няма нещо което да не прави.Ползвам го главно за музика,но е препълнен с всякакви "гъдели" и съвсем приличен от към ресурсите,който взима от машината.Вижте и преценете сами:

http://aimp.game-man.ru/aimp.html

WMP! Това е за мен най-добрия, ако изобщо може да се нарече безплатен. Другото което - Skype.

• 2 седмици по-късно...

Ето малко нещица и от мене:

GoogleDesktop

Актуална версия 2.0

Първата и най-важната му функция е да индексира харда и можеш да търсиш на собствения си компютър, така както в Google. Поддържа доста файлови формати. А за тези които не ги поддържа си има plugin-и.

Може да се интегрира с GoogleTalk(няма да описвам какво е това, защото по-нагоре в темата го има).

Има страшно много plugin-и - новини; часовник; календар; TODO; Web Clips; Email; System Monitor; Maps ... и още много неща

Продуктите на Google

Всъщност (поне според мен де) на който и продукт на Google да се спрете, няма да съжалявате;

PSPad - страхотно редакторче и напълно безплатно

http://www.pspad.com/

Nero Digital Audio

Nero выпускает бесплатный аудио кодек

20.05.06 10:38

источник: www.3dnews.ru

Компания Nero сообщила о том, что аудио кодек Nero Digital Audio теперь абсолютно бесплатен. Кодек полностью совместим с новейшим аудио стандартом MPEG-4 (LC-AAC, HE-AAC и HE-AAC v2), а благодаря совместимости с 3GPP пользователи могут хранить целые музыкальные альбомы в одном файле формата .mp4.

Nero Digital Audio может работать с любой программой для создания аудиофайлов. Кодек имеет гибкие настройки, позволяющие определить качество звука – от уровня компрессии 2.5:1 для достижения наивысшего качества и до максимального сжатия, при котором на один CD может поместиться до 58 аудиодисков. Nero Digital Audio может кодировать звук c частотой дискретизации от 8 до 96 кГц и с битрейтом до 320 килобит в секунду на канал. При этом можно выбирать между несколькими режимами кодирования: двухпроходным, с постоянным или переменным значением битрейта.

линк за изтегляне:

http://ww2.nero.com/nerodigital/enu/down-ndaudio.php

• 2 седмици по-късно...

Според мен е Winamp 5.22.

Тук се говори за безплатен софтуер,ако не си забелязал.

Тук се говори за безплатен софтуер,ако не си забелязал.

Ами аз си го тегля безплатно, от години, от следното място: http://www.winamp.com/player/free.php.

Кое не му е безплатното - има 3 безплатни версии и 1 платена? Това, че повечето келеши гледат да дръпнат нещо, замо защото е платено и "по-добро", без дори да му използват функциите, не значи, че няма безплатна версия (която си е такава от самото създаване на плеъра).

• 4 седмици по-късно...

XMMS - Music player Mplayer - Video Player (тук мисля наистина най-добрия ;) ) Evolution - Mail Client (също един от най-добрите :) ) Gaim - поддържа няколко протокола, аз лично го ползвам за icq ;)

• 5 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Spyware Terminator , Avast Antivir Home ED , Gizmo Project , Foobar2000 , emule plus , teamspeak , azureus , openOffice , notepad ++ , cccp , ccleaner , audacity , free download manager , rssowl , foxit pdf reader , deep burner , flock , seamonkey , clamwin , ewido , avg , anitivir , qip 2005 , 7zip , coreftp , pando , winamp

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.