Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кухи теми без съдържание

Featured Replies

Основното беше добрия повод!За това,което пишете...всъщност няма решение!А логиката на идеята мисля е ясна. :bighat:

Вашата идея е добра и съществуваше до преди няколко месеца ... сега вече този бутон го няма, отоговорете си сам защо се е получило така.

А и не можем да гледаме само добрата страна ... трябва да се мисли обширно. Щом админа е махнал опцията "редактирай", значи е имал нещо в предвит

Вашата идея е добра и съществуваше до преди няколко месеца ... сега вече този бутон го няма, отоговорете си сам защо се е получило така.

Мисля разбирам...лошото е ,че колкото и да се опитваш да улесняваш и помагаш...то толкова си и подложен на злонамерени действия!

Ето пример-Българска музика-от първа страница нищо не се отваря,

общо страници 42-

не знам и кой ще си губи още време и да докладва-

и за какво да докладва,като файла го няма.

Просто няма как да се възстанови,нали?

:bighat:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=29851

Постовете от първата страница са от 3-4 години. Не знам на какъв език трябва да го кажа, че не стоим по цял ден пред компютрите за да цъкаме на линковете, за да видим дали не са изтрити песните от сървърите на които са качени. И на другия ден пак същото - да не би случайно да са изтрити на другия ден. Вие да не би да имате толкова много свободно време, драга Хайдукпикасо? Да ви уредим едни права за редактиране на постовете в раздел музика и да подмените всички линкове, които не работят в раздел "Музика"? Да видим лесно ли ще е, като трябва да си вършите работата извън форума, да прегледате и новите постове в раздела, че и да търсите нови линкове, които работят. Като искате да си свалите някоя от песните, към която линка не работи, пишете в съответната тема в раздела..ще ви отговорят, не бойте се. Ама да вървите и да си цъкате линкове само за да видите дали не е изтрито съдържанието от линковете и да се заяждате с модераторите - няма да стане. Чудите се вече какво да измислите за да изкарате модераторите виновни за нещо.

И едно предложение от мен - като видите, че някой линк не работи..постнете нов работещ, щом имате цялото време на света. Защо докладвате за да го сменя някой друг?

Постовете от първата страница са от 3-4 години. Не знам на какъв език трябва да го кажа, че не стоим по цял ден пред компютрите за да цъкаме на линковете, за да видим дали не са изтрити песните от сървърите на които са качени. И на другия ден пак същото - да не би случайно да са изтрити на другия ден. Вие да не би да имате толкова много свободно време, драга Хайдукпикасо? Да ви уредим едни права за редактиране на постовете в раздел музика и да подмените всички линкове, които не работят в раздел "Музика"? Да видим лесно ли ще е, като трябва да си вършите работата извън форума, да прегледате и новите постове в раздела, че и да търсите нови линкове, които работят. Като искате да си свалите някоя от песните, към която линка не работи, пишете в съответната тема в раздела..ще ви отговорят, не бойте се. Ама да вървите и да си цъкате линкове само за да видите дали не е изтрито съдържанието от линковете и да се заяждате с модераторите - няма да стане. Чудите се вече какво да измислите за да изкарате модераторите виновни за нещо.

И едно предложение от мен - като видите, че някой линк не работи..постнете нов работещ, щом имате цялото време на света. Защо докладвате за да го сменя някой друг?

Уважаеми драги Аморе и Арагорн,

аз си пиша по темата,да проверите че ептен кухо е.

Мене не ме мислете-аз отдавна спрях да търся музика тук.

Точно поради тази причина.

Намирам си я по други сайтове,споко.

Апропо-

в сайтовете,където си откривам някои архиви-

странно защо след повече от 5 години още действат линковете,странна работа а

И което съм качвала в Музика-си пазя всичко-

който има мой линк да ми пише на ЛС-пращам нов работещ линк,ако не работи,в темата-

или по пощата,по скайп.

Изобщо не искам да влизам в спор, просто казвам, че нямате право да наричате темите в раздел Музика кухи ... Хайдук Пикасо и моите файлове от преди година си седят в 4shared. ;) Всичко се свежда до там, че ви мързи да постнете или да докладвате, по-лесно да праснете тема в тоя раздел и да оплювате всеки, който не ви е угодил. Пускайте нови линкове, помагайте и вие ... променете нещо. Не очаквайте няколко модератора да почнат да подновяват всички линкове, та да ви е лесно. Нали знаете - Сговорна дружина ... Вместо да си губим времето в безсмилени спорове дайте да си размърдаме д-тата, а? :indian:

Изобщо не искам да влизам в спор, просто казвам, че нямате право да наричате темите в раздел Музика кухи ... Хайдук Пикасо и моите файлове от преди година си седят в 4shared. :clap:

Всичко се свежда до там, че ви мързи да постнете или да докладвате, по-лесно да праснете тема в тоя раздел и да оплювате всеки, който не ви е угодил. Пускайте нови линкове, помагайте и вие ... променете нещо. Не очаквайте няколко модератора да почнат да подновяват всички линкове, та да ви е лесно. Нали знаете - Сговорна дружина ...

Вместо да си губим времето в безсмилени спорове дайте да си размърдаме д-тата, а? :indian:

Извинявай,аз някъде темите да съм нарекла кухи-не,нали!

Това че много стойностни меломани като Бацката напуснаха сайта-мога само да тъгувам за отсъствието му и да си спомням с добро за него.

Бацката създаде тук Музиката.

Аз също ще помогна,с каквото мога

;)

Бени , както многократно ти каза Aragorn и го потвърди Нинчето , а и ти самата ... не е проблем да пишеш в коя тема линка не работи и да го заменим с работещ ! Поне аз ще се старая да го правя ! Видя как бързо стана днес с peter69pl ... самият той си бе изтрил линка със субтитрите за " Диамантената ръка " . Защо ... нито ме е в правомощията да питам ... нито имам право , НО щом е решил така ... негова си работа ! Докладва , даде нов линк и смених старият ! Бързо , лесно и акуратно ... е малко примързано реагирах ... ама съм импулсивна личност :wors: , какво да се правя ! Така че ... след цялата плеада от думи , за някой може и да се види безсмислена , като видиш такъв линк , не само ти , а песента ти трябва или харесва пиши в темата " Така и така , линка с тази и тази песен вече на съществува , а много ми се слуша,искам да я имам , търся я и ще ви помоля за нов " , сигурен съм че никой колега или колежка / приятел или приятелка / от форума няма да ти откаже услуга !

Лека и приятна вечер !

Митко

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.