Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Speaker "не издава звук

Featured Replies

Компютъра ми е настолен с дъно GA-M61SME-S2 и Windows7.Въпроса ми е:какви настройки да направя за да се чува от време на време.Говорителчето е здраво.Благодаря предварително.

Компютъра ми е настолен с дъно GA-M61SME-S2 и Windows7.Въпроса ми е:какви настройки да направя за да се чува от време на време.Говорителчето е здраво.Благодаря предварително.

Виж дали коректно са инсталирани драйверите. Откъде знаеш,че говорителя е здрав? Прверил ли си софтуера на звуковата карта на компютъра.

Доколкото аз съм запознат Speaker-a се използва от дъното основно за сигнализация а и не разбрах каква точно ти е идеята?

• Автор

Виж дали коректно са инсталирани драйверите. Откъде знаеш,че говорителя е здрав? Прверил ли си софтуера на звуковата карта на компютъра.

Говорителя съм го мерил с мултицет,съмнява ме мембранката.А що се отнася до звуковата карта,външните говорители работед.

Доколкото аз съм запознат Speaker-a се използва от дъното основно за сигнализация а и не разбрах каква точно ти е идеята?

От извесно време не се чува да работи.

Говорителя съм го мерил с мултицет,съмнява ме мембранката.А що се отнася до звуковата карта,външните говорители работед.

От извесно време не се чува да работи.

Ако става въпрос за говорителчето, което е в кутията с чаркалците, то пищи когато имаш проблем с нещо(примерно не добре поставена рам или друг проблем).Отделно можеше да се настрои от биоса да пищи или да не пищи след проверката на устройствата 1 път "бееп" (ако всичко е ОК при пускането на компа) .За замерването.... това е високочестотен говорител и мембраната му дори и да е пробита някаде няма да е проблем... пак ще се чува.

П.с. Задай си въпроса както трябва :) незнам каква е целта на занятието "за да се чува от време на време"

Редактирано от ivo_girata (преглед на промените)

• Автор

Ако става въпрос за говорителчето, което е в кутията с чаркалците, то пищи когато имаш проблем с нещо(примерно не добре поставена рам или друг проблем).Отделно можеше да се настрои от биоса да пищи или да не пищи след проверката на устройствата 1 път "бееп" (ако всичко е ОК при пускането на компа) .За замерването.... това е високочестотен говорител и мембраната му дори и да е пробита някаде няма да е проблем... пак ще се чува.

П.с. Задай си въпроса както трябва :D незнам каква е целта на занятието "за да се чува от време на време"

Целта на занятието е, че не се чува да изпюйка при пускане на компа.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.