Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с приложенията

Featured Replies

Добър вечер драги зрители (спите ли ?) :D ... та добър вечер ,,, проблема с скайп-а е такъв , че когато някой ми пише когато съм налиния и веднага изписва don't send. Преинсталирах windows преди 30 минути , и когато го инсталирах , се получи така.Когато се дам отпочиващ , не ми дава dont' send излиза ми червения флаг и ми показва кой е писал , когато щракна за да проверя какво е писал дадения човек - dont' send.Значи незнам от какво се получава .... имам някакъв проблем и със видео картата (контролния панел) Аз съм с Nvidia Geforce та когато инсталирах видео драйвърите не ми позволява да влеза във Контролния панел ... само във Nview Desctop Manager ... Kogato oпитам да влезна във контролния панел изписва това:post-282687-0-22774800-1293723606_thumb.

Моля помогнете и за 2 та проблема

edit///

Току що инсталирах steam от steampowered... Ъпдейтна се и накрая нищо не стана , пуснах го пак и .... dont'send ... като погледнах в task manager-a всички процеси освен Процес на престой на системата нямаха Потребителско Име

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

нещо не ти е наред с драйверите които си сложил ! дръпни си едни от страницата на нВидия !

• Автор
Aми за Steam и скайп ???? До сега НИКОГА не е правило така ... все пак преинсталирах windows Преди 1 час ...

Aми за Steam и скайп ???? До сега НИКОГА не е правило така ... все пак преинсталирах windows Преди 1 час ...

Инсталирай си Everest. Виж си марката на дъното и си свали последните драйвери от сайта.

След това деинсталирай Skype. Пусни един CC cleaner.

После свали нова версия на Skype и опитай пак.

• Автор

Дънна платка MSI K9N6PGM-F/FI (MS-7309) Toва е дънната платка , немога да намеря драйвърите ... моля за помощ

Дънна платка MSI K9N6PGM-F/FI (MS-7309)

Toва е дънната платка , немога да намеря драйвърите ... моля за помощ

MSI K9N6PGM-F/FI

Добър вечер драги зрители (спите ли ?) :D ... та добър вечер ,,, проблема с скайп-а е такъв , че когато някой ми пише когато съм налиния и веднага изписва don't send. Преинсталирах windows преди 30 минути , и когато го инсталирах , се получи така.Когато се дам отпочиващ , не ми дава dont' send излиза ми червения флаг и ми показва кой е писал , когато щракна за да проверя какво е писал дадения човек - dont' send.Значи незнам от какво се получава .... имам някакъв проблем и със видео картата (контролния панел) Аз съм с Nvidia Geforce та когато инсталирах видео драйвърите не ми позволява да влеза във Контролния панел ... само във Nview Desctop Manager ... Kogato oпитам да влезна във контролния панел изписва това:post-282687-0-22774800-1293723606_thumb.

Моля помогнете и за 2 та проблема

edit///

Току що инсталирах steam от steampowered... Ъпдейтна се и накрая нищо не стана , пуснах го пак и .... dont'send ... като погледнах в task manager-a всички процеси освен Процес на престой на системата нямаха Потребителско Име

липсата на потребител сочи към вируси... така че изчисти ги и преинсталирай пак... много лесно е на чисто нов windows да се лепнат пак от втория дял на който си пазиш инсталационни програми...

п.с. dont send освен от вируси и счупен windows се случва и при лош контакт на паметта в слотовете (както и от друго, което кара паметта да греши - примерно калпаво захранване...)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Дънна платка MSI K9N6PGM-F/FI (MS-7309)

Toва е дънната платка , немога да намеря драйвърите ... моля за помощ

В сайта на MSI не мога да намеря такъв модел дъно има K9N6PGM2-V2

От страни има едни падащи менюта намери си модела на дъното и си изтегли необходимите драйвер.

Редакция: Намерих го но са ме изпревари ли, няма смисъл и аз да давам линк.

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

• Автор

липсата на потребител сочи към вируси... така че изчисти ги и преинсталирай пак... много лесно е на чисто нов windows да се лепнат пак от втория дял на който си пазиш инсталационни програми...

п.с. dont send освен от вируси и счупен windows се случва и при лош контакт на паметта в слотовете (както и от друго, което кара паметта да греши - примерно калпаво захранване...)

Вчера ги сменях , току що ги оправих ... няма начин слотовете да не са свързани с рам-а.Рама е 3 ГБ , захранването е добро ! бих казал перфектно , windowsa до сега винаги него съм ползвал , 1 диск , не ме е разочаровал ... та остават вирусите ... малко помощ за тях моля !

CC cleaner също дава dont'send

Редактирано от euph0nic.sess!ons (преглед на промените)

• Автор

Виж за какво става дума в това Don't send.

Има си Event log. Виж какви грешки се записват там.

Каде е тва ? Говорете по разбираемо , не разбирам много от PC

Каде е тва ? Говорете по разбираемо , не разбирам много от PC

До Event log се стига, като се натисне Start - Run - пишеш eventvwr.msc и Enter.

Там има няколко секции. Провери в System и Application. Грешките ще се открояват в червен цвят, предупрежденията - в жълт.

След като не разбирате много от PC за препоръчване е да потърсите някой по-разбиращ, който да види компютъра на място.

Ако пък желаете да се понаучите - търсете и четете ! Информация в мрежата, колкото искаш.

Преди да правите забележка за по-разбираемо говорене вижте вашите постове.

Мислите ли, че някой разбира какъв е проблема от това don't send ?

Това е стандартно питане дали да се изпрати информацията за грешката към Microsoft. Никаква информация за проблема не носи.

• Автор

До Event log се стига, като се натисне Start - Run - пишеш eventvwr.msc и Enter.

Там има няколко секции. Провери в System и Application. Грешките ще се открояват в червен цвят, предупрежденията - в жълт.

След като не разбирате много от PC за препоръчване е да потърсите някой по-разбиращ, който да види компютъра на място.

Ако пък желаете да се понаучите - търсете и четете ! Информация в мрежата, колкото искаш.

Преди да правите забележка за по-разбираемо говорене вижте вашите постове.

Мислите ли, че някой разбира какъв е проблема от това don't send ?

Това е стандартно питане дали да се изпрати информацията за грешката към Microsoft. Никаква информация за проблема не носи.

eто какви грешки се показаха (доста)

От system

post-282687-0-83394400-1293732821_thumb.

Повечето бяха такива

Ето и от Application

post-282687-0-30717000-1293732848_thumb.

post-282687-0-43796100-1293732852_thumb.

post-282687-0-00302900-1293732856_thumb.

Това са само заглавните части на съобщенията. Щракваш двукратно върху реда или с десен бутон и Properties за да видиш по-детайлна информация. Има доста грешки, което не е добре. P.S. Оправи си годината в датата на системата.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

• Автор

Добре и какво да направя сега ? Значи упътваш ме до задънена улица ... ПС. А ве ти си Златен ве... Оправих си годината и сега сичко е OK ... WTF ???!? Нищо друго не съм барал .. само годинката ...

Редактирано от euph0nic.sess!ons (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.