Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Геймърски лаптоп - help...

Featured Replies

oitz69 Ако смятате,че да пуснете игра на 800x600 без каквито и да било ефекти и която да върви с 12-20 FPS е комфортна и спокойна игра тогава сигурно сте напълно прав в твърдението си.Мобилните видео карти са с около 30% по слаби като производителност с цел да се намали енергопотреблението и отделянето на топлина. Видеото е наистина добро за среден клас лаптоп но в никакъв случай не е достатъчно за толкова тежки заглавия и то в DX11 режим. Видео картата от подписа ми е доста по мощна от тази на Ати и тези заглавия лагват и не вървят качествено на резалюция 1280x1024 с пуснати ефекти което е задължително за подобна ниска резолюция.

Аз съм съгласен с колегата напълно,и го казах,че 5650 е като 4650 за десктоп и една доста стара но хубава за времето си карта (2007г.ако не се лъжа)9600 е по-бърза.

На този бенчмарк си пише само сталкер. Което ще рече че става въпрос за първата игра.

Пич и под DX11 нещата не са по различни

Публикувано изображение

Лаптоп за 1500лв и игрите да ми сечат на 15'!?!

Мога да си взема десктоп конфигурация и игрите да ми вървят перфектно на 23-24'монитор или 32' FullHD телевизор.

20 кадъра с лаптопа,и 67 със струващата 280лв GTX460 768MB

Редактирано от skidrow (преглед на промените)

• Автор

Още веднъж ви благодаря за съпричастността :ph34r: Искам да ви попитам какво мислите за "АTI 5650 Mobility", този лаптоп , този лаптоп , този лаптоп.

На мен лично много ми харесаха - тези, които ми посочихте :yanim:

sasho stalker с DELL Insprion n5010 ще се чустваш като нов .. след някоя стара барака ,а з също се колебаях между Ейсър и Дел , но все пак друго си е американското и ти избираш дали искаш лаптоп ,който да опостошиш от игри за 1 2 месеца или такъв ,с който да си играеш игрички нормално .. а в същото време да притежава много функции като например колоните ,които в Дел са невероятни .. SRS Premium Sound.. но все пак ти си решаваш.

dell се прави в китай (почти всеки ден слагам на такива лаптопи софтуер) нищо американско няма в него... друго - нищо не пречи на hp и mac както са американски така да са си боклуци, особено вторите - за едни месец бая macbook air-a минаха през сервиза (за тях спокойно мога да твърдя че процесорната мощ е на нивото на еееpc или лееко нагоре, но платката е ансолютно същатата по размес но без възможността да се добавя рам... dell inspiron n5010 има n модела - и с ати (няколко модела), и с насран интел... така че трябва да се гледа какво е видеото

Редактирано от the professor (преглед на промените)

the professor - Да сравняваш macbook air с еееpc е малко смешно :wors: Едното е алуминиево бижу с перфектен дисплей и операционна система ,другото е пластмасово недоразумение на Asus. Много ми е интересно какво толкова му дефектира на macbook air ,че са минали чак толкова много през сервиз. По въпроса със сервизите до колкото знам има само един оторизиран сервиз за Apple ( справка Google ) Ако не работиш в тоя сервиз хората които са си дали машините при вас са се минали доста.

Извинявам се за офтопика

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.