Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем: Не мога да вляза в сайтове на антивирусни [РЕШЕН]

Featured Replies

• Автор

като му дам да я деинсталира пак се отваря на начално положение тоест рън или кенсъл като за стартиране одеве пак не можах да я деинсталирам но след почистването на ОТС сама изчезна

• Отговори 74
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз също ви благодаря...Пожелавам ви здраве ...!Маркирам темата като ''решена''...! п.п. HJT Team благодаря ВИ....Доказахме че сме екип..Това много ме радва..!

• Автор

готово, комбо изчезна OTС също. сега в момента лентата с инструментите от синя стана сива , в лентата долу вдясно ми лисват иконите на деймън тулс.инвидия ,нямаам антивирусна и езиковия бар също ми липсва това е на първо четене с огромни благодарности сега как ще процедираме

Дай ми малко време да помисля.....след малко ще пиша....малко да си почина...а вие избрахте ли си Антивирусна..?

Чакай малко да вечерям и ще ти пиша какво ше правим по нататък....Малко почивка..!:rolleyes:

Сега изтеглете този файл и го стартирайте...!Рестартирайте и пишете за резултата...!

• Автор

долу вляво липсват иконите на мозила експлорър.МБМА ,плейъра долу вдясно липава деймън ,инвидия, езиков бар, лентата отново е сива, това е . инсталирах Авира и сега работи. да оставя ли адвансед кеър систем фри или да я деинсталирам. може да ми препоръчате друга програма за оптимизация ako може и малко помощ за тези липсващи икони,как да ги възтановя в лентата с инструменти

ako може и малко помощ за тези липсващи икони,как да ги

възтановя в лентата с инструменти

Ти пробва ли Този файл ...?:)

Провери и тук ...с десен бутон на Лентата ..:

Публикувано изображение

....така ли са отметките...!

За language bar-a

Провери дали няма отметка на :

Control Panel > Regional and Language Options > Languages page - щракни Details и иди на Advanced

Turn off Advanced Text services НЕ трябва да има отметка.

Публикувано изображение

Пропуснах и това

В Control Panel => Regional and language options => Languages => Details =>

От прозореца Text Services and Input Languages отиди на таба Settings и натисни бутона Language bar => сложи отметка пред Show the language bar on the desktop.

• Автор

отметките ги направих так както ми казвате и долу вляво се възтаановиха ,но липсва езиковоя бар, инвидия ,деймън и лентата е сива вместо синя не знам зщо

Прочети целия ми последен пост ...там съм писъл за езиковия бар..!:rolleyes:

Ако всичко това не помогне....изтегли този файл ..разархивирай го и стартираш *reg файла ..Рестартирай..!

Направи и това за цвета на лентата:

1. Изтегляш един ZIP файл: Restore Luna Theme.

2. Разархивираш файла resources.zip и намираш в папката, която ще се появи с име Resources -> Themes -> Luna един файл: luna.msstyles

3. Копираш luna.msstyles и поставяш със заместване (ако има друга подобна тема със същото име) в папката на Windows -> C:\Windows\Resources\Themes\Luna

4. Рестартираш

5. След като стартираш Windows XP ще може в Display Properties да правиш това, което ти трябва за темите.

P.S. Забележка: resources.zip представлява съдържанието на папката на C:\Windows\Resources и може да се използва направо там, ако няма такава папка.

• Автор

с езиковия бар сме ок сголеми благодарности' как да активирам инвидия и пак да питам да ползвам ли адвансед кеър систем фри или ще ми препоръчате друга програма за оптимизиране на системата и с лентата сме ок kога и колко пъти да сканирам с malwarebytes anti malware

да ползвам ли адвансед кеър систем фри

Това си е ваше решение...аз НЕ бих ползвал такава боза на компютъра си..!:rolleyes:

kога и колко пъти да сканирам с malwarebytes anti malware

Изключително добра програма.....хубаво е веднъж седмично да я обновявяте и да сканирате с нея...Между другото сега може да направите един бърз скан за да видим за контрол какво е положението...!

как да активирам инвидия

Тук може да се наложи преинсталиране .....!Но изчакайте да видя още нещо ...!

• Автор

alwarebytes' Anti-Malware 1.50.1.1100 www.malwarebytes.org Версия на базата от данни: 5462 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 Internet Explorer 6.0.2900.5512 06.1.2011 г. 21:24:53 mbam-log-2011-01-06 (21-24-53).txt Тип сканиране: Бързо сканиране Сканирани обекти: 125034 Изминало време: 3 минута(и), 39 секунда(и) Заразени процеси в паметта: 0 Заразени модули в паметта: 0 Заразени ключове в регистратурата: 0 Заразени стойности в регистратурата: 0 Заразени информационни обекти в регистратурата: 0 Заразени папки: 0 Заразени файлове: 0 Заразени процеси в паметта: (Не бяха открити зловредни обекти) Заразени модули в паметта: (Не бяха открити зловредни обекти) Заразени ключове в регистратурата: (Не бяха открити зловредни обекти) Заразени стойности в регистратурата: (Не бяха открити зловредни обекти) Заразени информационни обекти в регистратурата: (Не бяха открити зловредни обекти) Заразени папки: (Не бяха открити зловредни обекти) Заразени файлове: (Не бяха открити зловредни обекти)

• Автор

а относно оптимизираша програма моля за съвет

защотот машинкаата ми не епърва младост

Супер..!Сега за nVidia:

Control Panel -> Other Control Panel Options -> nVidia nView Desktop Manager -> клик на Enable.

Пробвай и пиши...!:)

дадох му enabled примигна един два пъти но иконата я няма долу трябва ли да рестартирам

А защо държиш да имаш задължително такава програма.....Windows си има инструменти с които можеш да поддържаш системата си в сравнително добро състояние...!:) А такива програми има много ....бих ти препоръчал CCleaner 3.02.1343

• Автор

Нещо повече за инструментите на уин.ако не използвам сс клинър рестартирах но пак я няма иконата инвидия

Пробвай: Start ==>All Programs ==> стартираш от там...! Start ==> Run ==> msconfig ==> sartup ==> проверяваш дали има отметка за nVidia инструментите на Windows - Disk Cleanup и Defragmenter.:down:

ако разрешите и аз да се намеся: още един вариант за nVidia-та: Start => Settings => Control panel => NVIDIA control panel там отиваш на View и слагаш отметки на последните двe опции

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

• Автор

Огромни благодарности на Г-н Христо Тонев за оказаната голяма помощ и за търпението проявено при моето нерзбиране на доста неща. добре е че ви имацелия екип.

Аз също ви благодаря...Пожелавам ви здраве ...!Маркирам темата като ''решена''...!:P

п.п. HJT Team благодаря ВИ....Доказахме че сме екип..Това много ме радва..!:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.