Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Температура на процесор :?

Featured Replies

Здравейте, за много години на форума :cool: Не знам дали е проблем процесора ми да работи на средна температура 32 Со затова питам :P Прилагам снимки от Everest

HARD2.bmp

post-279987-0-52669200-1294857575_thumb.

Здравейте, за много години на форума :cool: Не знам дали е проблем процесора ми да работи на средна температура 32 Со затова питам :P Прилагам снимки от Everest

Моя под 50 не пада така,че твоя случай си е идеален.
Температурата е добра, но кажи какъв ти е процесора!

В момента съм без термална паста проблем ли е :?

Сега ще направя тест с евереста да видя под товар как е :P

Без термопаста ? :cool: Ако е така, не мисля, че ще ги задържи за дълго тези температури. По-вероятно да скочат опасно нагоре. Най-добре си вземи паста и си сложи, хората не са я измислили за украса.

• Автор

Без термо паста съм от около 6 месеца но щом е много опасно утре ще си купя и ще сложа.

Температурата е добра, но кажи какъв ти е процесора!

Процесора ми е AMD Semphron 2800+ работи на 1600

А ето и последните резултати:

Под товар как е?

При форсиране на процесора до 100% за 5 минути вдигна 4/5 градуса :)

>>Виж Снимката<<

Малко off topic ама да попитам каде стои датчика за отваряне на кутията?

Най-вероятно никъде. Едва ли имаш такъв. Това че евереста казва че е отворена да не те плаши :)

А при положение че бачка на около 35 Со мога ли да го клокна малко (ще се скаси ли много живота) или да не го пипам :?

не, възможностите за клок са повече от скромни но давай смело

колко скромни?? най-много колко може да стане чистотата?

До има-няма 5-6 прашинки на квадратен сантиметър.

Махай го тоя остарял процесор.Вземи си нещо по-ново и няма да се чудиш кое-как-защо. Иначе температурата си е нормална.

Махай го тоя остарял процесор.Вземи си нещо по-ново и няма да се чудиш кое-как-защо.

Иначе температурата си е нормална.

Да, остарял е, не мога да не се съглася, но ако всички по всяко време имаха възможност за нов компютър, то Core i7-980X щеше да е често използван процесор.

• 3 месеца по-късно...

Моя процесор е Intel Pentium dual-core T4200 ,нормално ли е да работи на 50-54 градуса и ако не е каква е нормалната, благодаря

Моя процесор е Intel Pentium dual-core T4200 ,нормално ли е да работи на 50-54 градуса и ако не е каква е нормалната, благодаря

Нормална е температурата , все пак е лаптоп!Под товар как е положението?

Нормална е температурата , все пак е лаптоп!Под товар как е положението?

Kaто се натовари стига до към 65 градуса

Моят си седи към 40, ама съм без външни вентилатори, нямам намерение да събирам целия прах от стаята в 1 куб. метър. Някой път стига до 50, мисля, че няма смисъл от вентилатор. Иначе новите компютри с термопаста ли си идват?

Моят си седи към 40, ама съм без външни вентилатори, нямам намерение да събирам целия прах от стаята в 1 куб. метър. Някой път стига до 50, мисля, че няма смисъл от вентилатор. Иначе новите компютри с термопаста ли си идват?

Ако си купиш нов процесор (BOX), ще има предварително нанесена термопаста на радиатора. Поставен на дъното процесор с охладителя няма как да няма термопаста. Т.е. има, но ще гръмне за отрицателно време :rolleyes:

Аз съм със Sempron 3200+ ( 1.8 Ghz ) клокнат до 2.00 Ghz. при температура ~38 градуса, като до сега не съм имал проблеми с него. Няма какво да се притесняваш, че температурата на твоя проц. е 32 градуса.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.