Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

местата като френският легион

Featured Replies

Чудех се какво заглавие да избера хахах.Тези дни прочетох няколко статии за френският легион и преди знаех за него, но никога не съм се интересувал и след като ги прочетох ми стана интересно има ли и други такива места, където вземат доброволци.Просто ми стана любопитно разрових се по нета и намерих само за Руската армия - подразделенията в Южна Осетия и Абхазия, Турската и Израелската армия. Но ми е интересно има ли такива, които да не са армии.Искам да разбера повече за такива места, където човек кажи-речи може да избяга от миналото и от всичко.

Редактирано от filkataa (преглед на промените)

Не знам за такива места, но мога да ти предложа да гледаш пилотния сезон на Man vs Wild. Bear Grylls и още 6-7 човека прекарва 1-2 месеца във френски легион. Много е интересно.

Редактирано от Delete Now (преглед на промените)

Има такива места, но за да те вземат там трябва да научиш граматика като начало, щото да водиш неконвенционална война не е като да играеш на "Делта Форс". :clap:

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

• Автор

Има такива места, но за да те вземат там трябва да научиш граматика като начало, щото да водиш неконвенционална война не е като да играеш на "Делта Форс". :rolleyes:

Едва ли българската граматика ще ми помогне но е оправих за да спиш спокойно :)

Пък делта форс не сам играл от дете :)))

Не искам да ходя никъде...просто съм любопитен да науча повече...

Delete Now ще ги гледам тези, мерси :)

Редактирано от filkataa (преглед на промените)

BLACK WATER-наемници,които обикновено са бивши военни. Доста популярни са последните години в Ирак.Ако не се лъжа,името им в момента е променено,но дейността-не. Охраняват обекти и товари,доста добри професионалисти,но и доста рискована е и службата им.

Имам книжка за Легиона,дори се бях запалил да ходя там,но се отказах.Ако не се лъжа те са смятани за едни от най-добрите.Тренировките са им нечовешки.След 5 години имаш право на френско гражданство и работа или да останеш в легиона.

Има такива места, но за да те вземат там трябва да научиш граматика като начало, щото да водиш неконвенционална война не е като да играеш на "Делта Форс". :(

Граматика , поне българска няма да му трябва със сигурност...доколкото съм се интересувал наемнически фирми има доста, основно USA такива.. изискванията са военно или полицейско минало ( като стандарт минимум 3-5 години ) .. Условията са доста добри, риска също е добър ...

Имам бивши колеги, работещи в такива фирми в Ирак , Афганистан...

Едва ли българската граматика ще ми помогне но е оправих за да спиш спокойно ;)

Пък делта форс не сам играл от дете :)))

Не искам да ходя никъде...просто съм любопитен да науча повече...

Delete Now ще ги гледам тези, мерси :)

Любопитството, хубаво.. но реалността не е като на филми и книги.. дори за френския чуждестранен легион ...

• Автор

Граматика , поне българска няма да му трябва със сигурност...доколкото съм се интересувал наемнически фирми има доста, основно USA такива.. изискванията са военно или полицейско минало ( като стандарт минимум 3-5 години ) .. Условията са доста добри, риска също е добър ...

Имам бивши колеги, работещи в такива фирми в Ирак , Афганистан...

Любопитството, хубаво.. но реалността не е като на филми и книги.. дори за френския чуждестранен легион ...

Знам четох някой топици от българи, които са били там...На някой им харесва на други не.Не знам дали са най-добрите малко се съмнявам хахах

Единия от българите спомена, че екипировката им е остаряла аз сигурно ще си купя книгата за легиона ще видим

Дам, знам каква е реалноста аз не сам тръгнал никаде да ходя :)

А такива не-военни организации има ли?Като корпуса на мира и тъй подобни.:)

Аз имам един приятел, който е от Индия и ми разправяше ,че по манастирите там приемали хора и си работна ръка помагаш и така.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.