Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютъра ми лагва по всяко време-Не само в игрите

Featured Replies

• Автор

няма значение вече мина сега ще пробвам да видя как е, защото тока спря.

Пак същата работа лага не се мана :@ дали може да е от някакъв вирус ?

Ето и снимката от Task managera

Публикувано изображение

за нещо като антивирусна чувал ли си ?!

• Автор

чувал съм изсчакай малко ей ся го преинсталл кога да намеря тая антивирусна :X Със аваста ще сканирам

Редактирано от sPri7eE (преглед на промените)

първото нещо което се слага е тя ! и след това всичко друго ! дори е препоръчително да се слага от диск и компютъра да не е включен в интернет !

• Автор

Сканирах няма заразени файлове !

• Автор

И според Нод32 няма вируси Там където се вкарва кабела за интернет както казах при тоя проблем почва да премига много бързо и издава някакъв дразнещ звук, идвами да му забия един ама като зная, че няма да се оправи

Редактирано от Daredevil_666 (преглед на промените)

sPri7eE

Постави отметка на диспечера на задачите да показва процесите от всички потребители .

Като не правя нищо процес на престой на системата си седи на 90+, но когато почна да правя нещо и спада на 20 10 30 40, другите процеси си седят на 0

От шота виждам , че нямаш отметка.Затова престой на системата намалява , а дефакто не виждаш кой процес товари.

Публикувано изображение

• Автор

Добре ей сега ще го направя :speak:

ПС: Снимката е направена по време на проблема и когато мърдам скрола нагоре и надолу във страницата

Публикувано изображение

В случая виждаш и сам Firefox , ползва 75% от процесора , което е твърде много.Деинсталирай го и го инсталирай наново .Другото нещо което виждам е FlexType , това трябва задължително да го разкараш .Какво означава "лагва когато мърдам скрола" , ако насича това е почти сигурен признак за липса на драйвър на видеото .В Device Manager , как са нещата .

• Автор

Какво имаш предвид "Device Manager, как са нещата", когато съм включил Firefox не позлва никакви 75% като мърдам скрола надолу и нагоре, под това имам впредвид, че като съм на една страница най-горе като тругна към долу и мърдам скрола надолу(за да ида по-надолу) и тогава лагва

Какво имаш предвид "Device Manager, как са нещата", когато съм включил Firefox не позлва никакви 75% като мърдам скрола надолу и нагоре, под това имам впредвид, че като съм на една страница най-горе като тругна към долу и мърдам скрола надолу(за да ида по-надолу) и тогава лагва

Ползва, ползва:

Публикувано изображение

Послушай какво те е посъветвал колегата от горния пост.

• Автор

Добре ще преинсталирам фирефох и ще видим какво ще стане и флехтъпе го махнах. ПС: Сега какво да правя ?

Когато отвориш друг браузър (IE ,Opera , Chrome....) ,имаш ли същото насичане ? В Device Manager , имам впредвид дали имаш питанки .По напред си писал , че си преинсталирал драйвърите , но дали всичко е минало ОК ?Погледни дали не се е прецакало нещо , защото това насичане ако , го имаш при браузване се получава именно когато нямаш инсталирани драйвъри на видеокартата.Трябва да го има и при браузване през експлорър , (А именно когато отвориш My Computer , и браузваш в харддиска , насичане при скролиране с мишката) .

• Автор

Къде да ги видя тия питанки отварям девисе менигъра и никакви питанки ето и снимка, сега ще видя дали и при другите браузъри е така.

Публикувано изображение

Това жълтото не са питанки, поредния ми спам за днес, имам нужда от нещо силно....... Да си намериш диска от дъното и да си качиш драйверите!

В сайта на производителя на дъното има всички драйвери.Посети раздела сигурност и антивирусна защита.Колегите ще те упътят.Има промоции на антивирусни.Можеш да ползваш и оптимизиращ софтуер,дефрагментиране и махни firefox и не ползвай Internet explorer.Opera е също много добър и по-малко товари,а е и по-бърз.Пробвай го.

• Автор

Извинявам се, не четох като хората.

• Автор

Заповядай :) ОФ проблема не се оправи :@:@ Ще пробвам с програмите които ми даде Alex&Ramesses_B.H.Л. И с тях не стана. Дали може да е от прах събрана вътре ? Изчистих компютъра от тая прах играх играх и качили се оправи не се показа проблема.

Публикувано изображение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.