Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с харда(може би)?!?

Featured Replies

Значи проблема е следния ,като включа още един хард към компа и копма започва да ми издава страни звуци от вида на пищене и т.н. и компа не иска да ми тръгне.Въпросния хард го сложихме при един др. приятел и пак същия ефект.Някой знае ли къде може да е проблема и как да се оправи.Значи аз си мисля ,че може въпросния хард да е с др. настройки защото като го включих при мен ми излезе някъв надпис от рода на ддр3 и още нещо си.При мен дъното ми поддържа ддр2.същия хард преди това е работил на ХП с дъно поддържащо също ддр2?!?Някой нещо?!? :)

Значи проблема е следния ,като включа още един хард към компа и копма започва да ми издава страни звуци от вида на пищене и т.н. и компа не иска да ми тръгне.Въпросния хард го сложихме при един др. приятел и пак същия ефект.Някой знае ли къде може да е проблема и как да се оправи.Значи аз си мисля ,че може въпросния хард да е с др. настройки защото като го включих при мен ми излезе някъв надпис от рода на ддр3 и още нещо си.При мен дъното ми поддържа ддр2.същия хард преди това е работил на ХП с дъно поддържащо също ддр2?!?Някой нещо?!? :)

Когато искаш съвет за някакъв проблем, вместо описания като "надпис от рода на ддр3 и още нещо си" не носят никаква информация.

Може би те мързи да препишеш точният текст ? Снимай го !

Или много бързо изчезва ? Има бутон Pause на клавиатурата.

• Автор

Когато искаш съвет за някакъв проблем, вместо описания като "надпис от рода на ддр3 и още нещо си" не носят никаква информация.

Може би те мързи да препишеш точният текст ? Снимай го !

Или много бързо изчезва ? Има бутон Pause на клавиатурата.

не просто този надпис се появява преди даже да ми даде бутини за бут меню и биос затова няма как до го снимам или аз по не знам ,така че някой ако знае за какво му говоря да помага ,а не да ме прави на начален учител !!!

не просто този надпис се появява преди даже да ми даде бутини за бут меню и биос затова няма как до го снимам или аз по не знам ,така че някой ако знае за какво му говоря да помага ,а не да ме прави на начален учител !!!

Когато всички опции са изчерпани, идва на помощ обикновения фотоапарат :cool: Май това имаха предвид колегите. А и сега всеки GSM разполага с камера. Само тарикатите като мен си купуват мобилни апарати за 2 лева без камера.

• Автор

По добро от това няма на къде някой ако знае нека помага

малък ---> Публикувано изображение

голям ---> Публикувано изображение

DDR3, DDR2 и т.н. са параметри, които не се отнасят до хард диска. Кажи какво е дъното, захранването, останалите компоненти, най-вече какъв е проблемия хард, SATA или IDE, какъв е този, с който си в момента.. двата линка, които Петьо Стоянов ти даде, прочете ли ги ?

• Автор

DDR3, DDR2 и т.н. са параметри, които не се отнасят до хард диска. Кажи какво е дъното, захранването, останалите компоненти, най-вече какъв е проблемия хард, SATA или IDE, какъв е този, с който си в момента.. двата линка, които Петьо Стоянов ти даде, прочете ли ги ?

Линковете ги четох да ама не помагат.

Дънна платка ASRock A770DE+ (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)

Видеокарта ATI Radeon HD 3800 Series (512 MB)

Тип централен процесор DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+

сегашния хард - ExcelStor Technology J8160S (149 GB)

Проблемния е сата на самсунг 320гб

захранването нз какво ми е ако някой може да ми каже в аида64 има ли го да казва къде е :)

• Автор

Ако не се лъжа, rv670 gddr3_16mx32 256bit 512mb 669e индикира проблем с BIOS на видео картата !

може и така да е ,но като сложа самсунга(проблемния) не иска да ми зареди ОС и издава страни звуци Харда махна ли го няма проблем.Значи правих и друго зарежда ми ОС и слагам проблемния и пак гредЪ не става там пък работи малко и спира.

Казаха ми ,че е от електрониката възможно ли е това?

Напълно. Чува ли се някакъв звук от харда, като от въртене на плочите или преместване на главите ?

• Автор

Напълно. Чува ли се някакъв звук от харда, като от въртене на плочите или преместване на главите ?

дам.Утре ще разбера дали може и да се направи това чудо :baby:

дам.Утре ще разбера дали може и да се направи това чудо :baby:

Хмм.. а ти сигурен ли си, че харда го връзваш както трябва ? С един SATA кабел към дъното и захранващия от захранването ? Ако има някакъв джъмпер на харда - махни го.

• Автор

Хмм.. а ти сигурен ли си, че харда го връзваш както трябва ? С един SATA кабел към дъното и захранващия от захранването ? Ако има някакъв джъмпер на харда - махни го.

свързването е направено както трябва.Казаха ми ,че няма оправия за харда.вие кво мислите?
  • 2 седмици по-късно...

Добре ... така ДДР3 не значи само рам памет. И видео картата има памет и тя има стандарти ДДР3.Така ето моя съвет отвори компютъра и внимателно виж проблеми по паметта и картата.НО щом у някои приятел пак не трагва виж всичко по ХДД-то и ГО ДЖЪМПЕРИРАЙ ПРАВИЛНО. Ако не знаеш как се прави ето така : При само 1 диск в системата се прави на Cable Select или Csel върху ХДД-то или Главен Диск - Master и Втори диск - Slave и виж за промени и ако е сата виж за проблеми по тяхното инсталиране върху системата.(ЗА САТА НЯМА ДЖЪМПЕР СЕТИНГ) Късмет.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.