Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с включването на компютъра

Featured Replies

Здравейте! Преди известно време, когато си включвах компа се показваше картинката на Windows XP и след това излизаше или само черен екран или екран с черти в най - различни цветове. И така след няколко рестарта тръгваше, но дойде деня в който го рестартирах поне около 50 пъти за да се включи, а през останалите пъти ми показваше този екран с чертите. Занесох го да ми го преинсталират и там техникът три пъти го пусна и трите пъти компютъра тръгна (на негов монитор). Тогава той ми каза, че може да е от видеокартата, от самия монитор или от кабела на монитора. Аз му казах да го преинсталира, защото вкъщи изобщо не тръгваше, а при него си вървеше. Така преинсталираха го и като пуснах вкъщи първия път ми показа само черен екран, застоя се за секунди, рестартира се и си тръгна нормално. Започнах да изключвам компютъра, като го оставям в режим на готовност и така си вървеше добре за няколко седмици, докато днеска като го включих от режим на готовност ми изкара черен екран и си стои така, рестартирах излезе пак черен екран и не зарежда, пак рестартирах и тогава тръгна. Вече ме е страх да го изключвам незнам какво да правя. Но чудното е, че вкъщи не тръгваше, а при техника си тръгна нормално три пъти. Дали е от монитора или от кабела наистина? Някой ако знае защо се получава така да помогне pls! Благодаря!

• Автор

Точно, това ще направя, но имах предвид дали може да е от нещо друго. Иначе след като се включи компа работи без проблеми!

Точно, това ще направя, но имах предвид дали може да е от нещо друго.

Иначе след като се включи компа работи без проблеми!

[/qu

Отвори компа и виж видеокартата дали няма лоша връзка със слота.онзи ден отстраних такъв проблем .

Точно, това ще направя, но имах предвид дали може да е от нещо друго.

Иначе след като се включи компа работи без проблеми!

Нещата се вършат по ред на номерата. Ако с друг кабел работи, значи е от него, ако с друг монитор работи, пак така и т.н. Ако пък не се оправя, тогава ще мислиш дали е от видео картата или от непочистен слот или лош контакт.

Чакайте ... давате диагноза без човека да е казал какво показва - черен екран . Да каже първо от начало има ли надписи , кога става черен , какво показва лампичката на монитора ,пробвал ли е в сейв мод ?

• Автор

Ами когато го включвам от режим на готовност показва само черен екран, когато е изключен и като включа отначало си показва надписите, пиука един път и започва да зарежда Wimdowsa, но след това вместо началния екран "Добре дошли" показва или черен екран или екран с черти. Така правеше преди да го преинсталирам и само вкъщи, като го занесох да го преинсталират, техника 3 пъти го пуска и трите пъти си тръгна, но пак го преинсталирах. Сега в момента не му давам Shut Down, а го изключвам в Режим на готовност и когато след това го включа показва само черен екран и си стои така докато не го рестартирам. Днеска пак така ми направи и като го рестартирах пак не тръгна, само че като рестартнах нито изпиука нито показа надписите, рестартирах още един път и си тръгна нормално!

Е , това е нещо друго . Аз това заспиване , режим на готовност е най голямата глупост и веднага го изключвам . Според мен в никакъв случай не е от кабели . Все пак както те посъветваха колегите - почисти видеото (ако не е вградено) стегни го хубаво че ако е в някоя тънка кутия се разкуплира . Може да пробваш и с друго захранване ако имаш .

търси си ново видео, ако си с вградено свали паметите и ги почисти, ако не разбираш носи го в сервиз

Не става с чудене, а с проба. Т.е. търсиш друг кабел и монитор и т.н.

по голяма глупост не бях чувал. и като не работи кабела какво пречи да си зареди? просто няма да види нищо но windows ще си зареди и ако си пусне звука ще чуе звука на wellcome

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.