Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за обработка на .mp3 файлове

Featured Replies

Привет !

Търся програма с която се обработват "mp3" файлове.Нужно ми е да мога да събирам няколко песни в една и да мога да изрязвам паузите между песните.Ако е възмножно програмата да е безплатна(Freeware).Моля помогнете с някой линкче !

Благодаря ;) !

WaveLab v5.01

Ще я намериш във Phazeddl.com

Програмата е напълно професионална и можеш да правиш чудеса с нея.

Ще ти трябва и един пакет плъгини,казват се Mastering Edition v.1.0 или v.1.5

Вие май не четете какво иска човека, иска ако е възможно програмата да е Freeware. Ето една такава: Audacity

Цък!. Иначе WaveLab и SoundForge са си класика в жанра, а също така и Adobe Audition (особено новата версия 2.0).

Редактирано от djgeorgie (преглед на промените)

Аз съм с Неро Wave Editor и си работи много добре!

• Автор

Благодаря на всички за помоща :angry: !

Audacity ми свърши работа !

Здравейте!

Аз също търсех такава програма и много се радвам,че предложихте такива.

Audacity -не можах да я сваля.Свалят ми се само 13kb.И с архива пробвах-пак същото-дава ми грешка.Незнам защо.Свалих си обаче wavelab 5. Излекувах я,но със сериал за v.5.01.Не ми се смейте,но искам да попитам-трябва ли да махам лекарството,защото е за друга версия,че се притесних.Иначе,програмата го прие и си работи.За моята версия неможах да намеря,та затова сложих този.Кажете,какво да правя,че да не ме подгонят.....

А ако можете да дадете и някоя статия за работата с тази програма-цена няма да имате.Вижда ми се сложничка.Ново предизвикателство.

Много,много ви благодаря в аванс! :bye: :bye: :bye:

Аз също търсех такава програма и много се радвам,че предложихте такива.

Audacity -не можах да я сваля.Свалят ми се само 13kb.И с архива пробвах-пак същото-дава ми грешка.Незнам защо.

Audacity се сваля с вградения download мениджър към браузъра, който ползваш, а не с външен (пр. GetRight, FlashGet и пр.). Директна връзка за сваляне на Audacity:

Audacity 1.2.4b за Windows (2.5 MB)

Здравей nologo!

Благодаря ти много,само че пак не става.13kb и това е.Незнам какво става,но явно само при мен го има този проблем.Пробвах и с вградения донлоуд мениджър и с линка,даден от теб и пак не става.Иначе от другаде при сваляне нямам проблем.Не ми е писано за тази програма.

Моля те,кажи нещо и по другия ми въпрос-за лекарството.

Отново много ти благодаря.Всичко най-най!

Сега поправям миръра за Audacity 1.2.4:

http://prdownloads.sourceforge.net/audacit...se_mirror=voxel

Oттам не би трябвало да имаш проблем.

А Steinberg WaveLab 5.01b е включена в една тема:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=15714

За описанието ще потърся нещичко. За съжаление не използвам Steinberg WaveLab и мога да помогна малко. Aз не бих използвал точно тази програма или подобни, като Sony SoundForge. Защото за домашна, а не професионална необходимост не е нужно да се хвърляме чак толкова високо. Какато и да се гледат картинки с Adobe Photoshop или CorelDraw, например. И да се чудим как да се оправим с хилядите менюта и възможности. По-простото почти винаги е по-добро. Въпрос на вкус.

Audio Edit Magic - является мощным аудио-редактором который позволяет редактировать MP3 файлы, вырезать и соединять фрагменты, накладывать аудио фрагменты, записывать с любого источника на компьютере в MP3 формат, накладывать эффекты и фильтры, редактировать с помощью Echo, Delay, Flanger, Reverb, Phaser, Quick Filters, FFT Filter, Amplify, Cut, Paste, Move, Delete, Fadein/Out , Crossfade, Vibrato, Delay, Normalize, Fade, Flanger, Amplify, Invert, Insert Silence и другие фильтры.

http://www.warex.ru/modules.php?name=News&...iew&news_id=772

• Автор

А с каква програма мога да променям/подобрявам качеството на някой песни.Имам проблем с някой песни,който звучът много по-тихо от други.Нужно ми е с някаква програма да покача тяхното ниво на звук.С каква програма става това ?

Благодаря :wors: !

Здравейте отново!

Хиляди благодарности!Nologo-просто си върха.Най-сетне успях да си сваля програмата.Абсолютно си прав,че сложните програми не са за мен-твърде малко знам.Нямах избор,докато не се появи ти и Филипов,на когото също много благодаря.Свалих си и двете програми,пък ще видим коя ще ми допадне повече.Брей-вече имам и избор,благодарение на вас. :wors:;):)

Страхотни сте.Благодаря много и за линка с темата за Wavelab,но като четох се убедих окончателно,че тази програма все още не е за мен.Запазвам си желанието да я разуча,като стана доста по-добра.

А с каква програма мога да променям/подобрявам качеството на някой песни.Имам проблем с някой песни,който звучът много по-тихо от други.Нужно ми е с някаква програма да покача тяхното ниво на звук.С каква програма става това ?

Благодаря  :) !

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей XrS!

Това,което ще пиша не е изпробвано лично от мен,поради липса на врема/толкова много неща има/,но цитирам от моята настолна книга за неро.

"Можете да използвате функцийте на Неро,за да приложите филтър върху избрани песни и да ги промените.Филтрите се намират в диалоговия прозорец audio information на страницата filters.Ако записаните от вас песни идват от различни източници,тогава силата на звука може да бъде уеднаквена с помоща на филтър-Normalizing.За да работите с този филтър правилно,трябва да са селектирани всички файлове от колекцията.Test selected filters-дава възможност да проверите,дали сте доволни от резултата преди да потвърдите промените"

Пробвай и успех! :bye:

Ето тук: ЦЪК с това бързо и лесно, с няколко кликвания ще си изравниш нивото на всички mp3-ки;).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.