Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Май си затрих акаунта в скайп-ХЕЛП

Featured Replies

• Автор

capnemo , не съм правил плащания от скайпа. iliev72 , не разбрах въпроса.По какъв начин да го сменям. Все още е активен , не е затрит .Проверих го от другия си акаунт, само дето не ме пуска да влезна в стария си акаунт.

capnemo , не съм правил плащания от скайпа.

iliev72 , не разбрах въпроса.По какъв начин да го сменям.

Все още е активен , не е затрит .Проверих го от другия си акаунт, само дето не ме пуска да влезна в стария си акаунт.

Ако сте въвели коректни ваши данни в акунта пишете на > Skype Support , но невярвам да ви възстановят акаунта все пак опитаите!

Успех!

П.с като пробвате да възстановите парола чрез мейл адреса ако имате повече от 1 акаунт регистриран на този мейл - можете да изберете за кой точно юзърнаме искате възстановяване!

Редактирано от CbuGHaT (преглед на промените)

• Автор

Ако сте въвели коректни ваши данни в акунта пишете на > Skype Support , но невярвам да ви възстановят акаунта все пак опитаите!

Успех!

П.с като пробвате да възстановите парола чрез мейл адреса ако имате повече от 1 акаунт регистриран на този мейл - можете да изберете за кой точно юзърнаме искате възстановяване!

CbuGHaT Пълна мистерия , поне за мен.

Да , пропуск , още не съм писал до Skype Support .

Лошото е , че не ми разпознава мейла с който съм се регистрирал .Казва че няма такъв.ха ха

saentist , опитал съм, не става . Това им е официалния сайт .

Редактирано от mirosiva (преглед на промените)

Няколко предложения, без гаранция за успех. 1. Копираш си папката с името на твоя профил (като напишеш в Run... %appdata%\skype) на някой друг компютър и се опитваш да се логнеш оттам 2. Правиш си нов профил и от него се опитваш да звъниш на профила, в който не можеш да влезеш. Ако ти затворят от другата страна, значи някой си го е присвоил. 3. Има начин да си запазиш всичките хора, заедно с цялата хронология от акаунта, в който не можеш да влезеш. Неудобното, е че трява да им искаш после пъномощно на всеки 1 по 1, но плюса,е че можеш да четеш хронологията и имаш целия списък от хора. Този начин, тъй като лесно може да се използва за четене на хронология от чужди профили ще споделя само на автора на темата, за да няма злоупотреби.

Редактирано от embolado (преглед на промените)

• Автор

Няколко предложения, без гаранция за успех.

1. Копираш си папката с името на твоя профил (като напишеш в Run... %appdata%\skype) на някой друг компютър и се опитваш да се логнеш оттам

2. Правиш си нов профил и от него се опитваш да звъниш на профила, в който не можеш да влезеш. Ако ти затворят от другата страна, значи някой си го е присвоил.

3. Има начин да си запазиш всичките хора, заедно с цялата хронология от акаунта, в който не можеш да влезеш. Неудобното, е че трява да им искаш после пъномощно на всеки 1 по 1, но плюса,е че можеш да четеш хронологията и имаш целия списък от хора. Този начин, тъй като лесно може да се използва за четене на хронология от чужди профили ще споделя само на автора на темата, за да няма злоупотреби.

embolado , бл за подкрепата

Давам по точките от теб :

1.Не разбрах за коя папка става въпрос, дали тази в дял С или е нужно да напиша в Run само това %appdata%\skype. Ако си прочел отначало темата ми , ще забележиш че по най баламския начин изхвърлих процеса скайп от таск манажера .Опитах се да въведа там в ню таск манажер скайп , но без резултат .

2.Никой не е присвоил никой акаунта ми. Опитах от другия ми акаунт и видях че акаунта ми не е активен в момента,което май не е голяма гаранция.

3.Пълномощното за хронологията най вероятно трябва да представлява някакво онлайн разрешение поотделно от всеки поотделно , си мисля .Няма да е нужно да имам хронологията на всички .

Очаквам подробности на ЛС

Благодаря преварително .

По т.1 излизаш от скайпа с десен бутон в/у иконата до часовника. В Run... пишеш %appdata%\skype, ще ти излязат папки, сред които е и папка с името на акаунта, в който не можеш да влезеш. Копираш въпросната папка на 1 флашка и след това я закачаш на друг компютър. На другия комп също 1-во трябва да излезеш от скайп (в таск мениджъра не трябва да има активен процес на скайп). В Run... отново пишеш %appdata%\skype и в появилия се прозорец копираш папката на акаунта от флашката. Пускаш скайпа и се опитваш да се логнеш (пробваш няколко пъти за по сигурно, може да не стане от 1я път или изобщо да не стане). 2. Пощата, с която е създаден акауната активна ли е? Да не са я закрили и да се опитваш да пратиш нова парола на закрита поща. 3. Пълномощно означава, че трябва да добавяш отново хората, които познаваш в скайп.

Редактирано от embolado (преглед на промените)

• Автор

ОК , тази вечер ще се опитам да действам по т.1 . Снощи за беля флашката ми у дома отказа ,маркототевска работа. Довечера ще опитам с другата ми флашка и ще пиша за резултата . т.2 - активна е т/3 - ОК

Редактирано от mirosiva (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

От всчикото май разбрах че двата акаунта са създадени с 1 поща и тя е останала валидна само за втория. А първия е останал без поща и с недосменена парола. Ако е така пиши на поддръжката. Но ме съмнява че ще направят нещо без доказателства (например плащане за техни услуги). Губиш го, голям праз. Нито си първия, нито последния. И не забравай за следващия път всеки акаунт да е с различна поща. И да регистрираш алтернативна за подобни неочаквани случаи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.