Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки

Featured Replies

търси тук...

и тук...

и в дата...

Няма я тук, а тази, дето постнах, е от датата, но цялата я няма Публикувано изображение

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 128,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

Търся тази снимка на Анелия, но тя е поорязана. Някой знае ли къде мог да я намеря цялата? Предварително ви благодаря!

Разгледай тия

http://bgpopfolk.free.fr/anelia/bganelia.htm

http://www.aneliastar.dir.bg/_wm/gallery/?df=17

Редактирано от krali (преглед на промените)

Проверих- и тук я няма! Публикувано изображение Ани защо толкова я крие тази снимка?

Е защо пък точно тая.

Офтопик:

Айде стига вече с тия безсмислени теми - казах веднъж вече - във форума на "Планета" има сеирджии много. Пренеси си чалга - проблемите там

Само не разбрах, какво ти пречи темата? Някъде в правилата да има забрана за "чалга-проблемите"? Това, че на теб не ти харесва чалгата не значи, че във форума не трябва да има такива теми. Щом може да има теми за рап-проблеми примерно, така може да има и теми за чалга-проблеми.

Хайде всичко хубаво :)

Aragorn(Elesar),а аз от снощи се чудя дали тая тема е за тук или за раздел "Изобразително изкуство и Фотография ", ама вие си знаете по-добре... става въпрос за снимка (без значение на кой), та затуй...

Aragorn(Elesar),а аз от снощи се чудя дали тая тема е за тук или за раздел "Изобразително изкуство и Фотография ", ама вие си знаете по-добре...

става въпрос за снимка (без значение на кой), та затуй...

Мдам..там е по-подходящото местенце..

Местя я..

Червени банани

Публикувано изображение

Здравейте! Спешно ми трябва снимка на картината на Ван Гог "Слънчогледите". Предварително много блаагодаря :wors: .

Натиснете F11 на вашите клавиатури предварително.

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Memento mori. Eдин ден гробницата на сейед Андерсен-Десетия ще свети така.

06.05.2008 ISO=1600

• 1 месец по-късно...

Ммм, ето от днес. Надявам се да Ви харесат. Правени са със разделителна способност 3072 x 2048, - 6 Mpx Публикувано изображение

Публикувано изображение

Цъкнете на снимката, за да се отворят останалите!

ПП: Всички снимки, с изключение на тези на които съм аз са правени от мен.

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Как се снима през нощта?

Вчера исках да снимам луната Публикувано изображение

Foty, за да снимаш луната ти трябва просто фотоапарат. Нищо друго. Луната е достатъчно ярък обект така, че дори не ти трябва статив. Успех

• Администратор

Без да претендирам за изчерпателност:

1. Трябва ти стойка(триножник или там както му се казва). Ако нямаш апарата трябва да е неподвижен (т.е. не от ръка освен ако не снимаш при експониране под 1/30'' и то с оптичен стабилизатор).

2. Ако нямаш дистанционно за спусъка на апарата, го нагласяш да снима след няколко секунди.

3. Нагласяш времето на експониране и блендата, така че светломера на апарата да покаже, че има достатъчно светлина. Общо взето очаквай (в зависимост от техниката) експониране поне няколко секунди и максимално отворена бленда (последното води до намален depth of field или DOF има требе и компромиси).

4. Натискаш спускъка и чакаш докато апарата си свърши работата.

Ето примерна снимка правена със сапунер(тука хората с DSLR вече се хилят неистово): http://picasaweb.google.com/dinobg/Serbia/...103218612841890

Това е правено при експониране 8 сек и 5.6 бленда, но светлината не беше толкова оскъдна като при тебе.

Редактирано от zazzko (преглед на промените)

Благодаря за съдействието! Трябваше да разгледам по -добре книжката и функциите. Хората са дали иконка за нощтно снимане, ама няма кой да види. За стойката е вярно. Едно време като снимах със един руски фотоапарт(не му помня името, а и децата го счупиха) видях ,че блендата се затваря по-бавно, но не се сетих ,че и с този ще е така ,та стана една мацаница. Все пак съм доволна. Ето го резултата. post-66756-1215545769_thumb.jpg post-66756-1215545857_thumb.jpg post-66756-1215545925_thumb.jpg и малко други post-66756-1215545970_thumb.jpg post-66756-1215546000_thumb.jpg post-66756-1215546029_thumb.jpg

Редактирано от foty (преглед на промените)

и аз я снимах снощи, но твойте снимки са по- хубави от мойте. ще пробвам пак на пълнолуние. аз се сетих малко след дванайсет часа, другия път ще пробвам по -ранен час. тези от Карандила са много хубави.

Редактирано от foty (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

А катерицата какво ли си мисли?

Да премина или не,туй е въпросът! Публикувано изображение

Малко фотоси и от мен:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Два морски кадъра които много харесвам и излъчват много емоция!

и аз я снимах снощи, но твойте снимки са по- хубави от мойте. ще пробвам пак на пълнолуние.

аз се сетих малко след дванайсет часа, другия път ще пробвам по -ранен час.

тези от Карандила са много хубави.

Благодаря! Довечера ще сложа и от х. Чумерна. Хайде, чао..

Ето снимките - ЦЪК!. Съжалявам, че са малко, но нямаше какво да снимам!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.