Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

И 2 дена нито един отговор?

Ето ти частичен отговор:

2. При инсталирането KIS изключва вградената стена на Windows, при това не само при 7-цата, а така беше и под ХР. Нормален процес е и нямаш поводи за притеснение. KIS иска пълен контрол върху системата и го прави само със собствените си модули. Ако държиш да използваш вградената в Windows 7 стена ще се наложи да изключиш модула, активиращ стената на KIS, но не съм сигурен дали това ще помогне и няма да се наложи да преинсталираш KIS и да го инсталираш в избирателен режим. Вече не помня откога ползвам KIS, но никога не съм пренебрегвал модулите му за сметка на други. Нямам намерение да споря с когото и да било кой модул, в случая коя стена, е по-добра, всеки сам да си избира.

4. Въпросът за бг превода е разгледан достатъчно детайлно само няколко коментара преди твоя, но по някаква причина явно не си прочел нужното - очаква се да излезе в края на август, поне такава е информацията засега.

П.П. На третия ти въпрос не мога да отговоря.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Отговори 750
  • Прегледи 66,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

4. Въпросът за бг превода е разгледан достатъчно детайлно само няколко коментара преди твоя, но по някаква причина явно не си прочел нужното - очаква се да излезе в края на август, поне такава е информацията засега.

Много скоро ще го има ;)

Публикувано изображение

Линка за изтегляне на БЕТА 1 по-късно довечера.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Много скоро ще го има :(

Публикувано изображение

Линка за изтегляне на БЕТА 1 по-късно довечера.

Супер :eek:

3. Тази антивирусна борави ли с вградения филтър за трафика на уин 7, server и виста? Питам защото имам една програмка KiwiGuard, която борави с този филтър и се чудя след инсталирането на KIS има ли смисъл от нея?

Не знам точно какво питаш, но Kaspersky IS има Network Attack Blocker

• Автор

Kaspersky Internet Security 2012 на български първа БЕТА https://lekarstvo.co....0.374bg-BG.exe

Едно мерси? :friends1:

За тестването на версията

Необходим е снимков материал логове или нещо от което да се вижда грешката. Може да докладвате директно тук или на мейл ако се отнася до превода на Dumper и на Dosev&Co

Публикувано изображение

Публикувано изображение

За това е докладвано на Dumper.

Едно мерси? ;)

За тестването на версията

Необходим е снимков материал логове или нещо от което да се вижда грешката. Може да докладвате директно тук или на мейл ако се отнася до превода на Dumper и на Dosev&Co

Публикувано изображение

Публикувано изображение

За това е докладвано на Dumper.

И сега какво? Трябва да деинсталирам версията си на английски и така? С някакъв ъпдейт не става?

п.п. Нещо не мога да си вляза в настройките на руутера от както съм с каспера "Connection to server 192.168.1.1 failed (The server is not responding.)"

• Автор

Публикувано изображение

Публикувано изображение

На първата снимка трябва да е МВАМ, махна ли я?

На втората е безопастната среда - горе съм дал шот и доколкото знам в следващата версия ще е коригирано.

И сега какво? Трябва да деинсталирам версията си на английски и така? С някакъв ъпдейт не става?

п.п. Нещо не мога да си вляза в настройките на руутера от както съм с каспера "Connection to server 192.168.1.1 failed (The server is not responding.)"

Да не грешиш адреса и данните за влизане ? http://portforward.c...rname_password/

Публикувано изображение

Става със сменяне на версията. В новата версия ще е оправено.

На първата снимка трябва да е МВАМ, махна ли я?

Като куцо пиле,домат че и Comodo забърса и се питам американците имат ли изобщо самозащита на бъгавия си продукт?

На втората е безопастната среда - горе съм дал шот и доколкото знам в следващата версия ще е коригирано.

Да видях не съм сляп,ти не виждаш ли че при мен нищо няма за разлика от твоята виртуалка ,аз тествам на реална машина. Не е много удачно така да тестваш и даваш резултати !
  • Автор

Като куцо пиле,домат че и Comodo забърса и се питам американците имат ли изобщо самозащита на бъгавия си продукт?

Да видях не съм сляп,ти не виждаш ли че при мен нищо няма за разлика от твоята виртуалка ,аз тествам на реална машина. Не е много удачно така да тестваш и даваш резултати !

Първо трябваше да я сложа на ХР,а такъв нямам на компа си ,после ще я метна на моя лаптоп със седмицата.

Да деисталира безпроблемно Комодо,не му затваря иконата от трея както с Есет но пък след рестарта хич го няма.

При мене също нямаше нищо,като махна МВАМ . Това е бъг предполагам. Комодо не го ли позна?

Първо трябваше да я сложа на ХР,а такъв нямам на компа си ,после ще я метна на моя лаптоп със седмицата.

Да деисталира безпроблемно Комодо,не му затваря иконата от трея както с Есет но пък след рестарта хич го няма.

При мене също нямаше нищо,като махна МВАМ . Това е бъг предполагам. Комодо не го ли позна?

Позна го, още в процеса на премахване изчезва от трея и ми показва прозореца долу в дясно че няма да се стартира повече и изчезва. Не знам защо при теб стои до рестарта.

P.s. С EN версията нямах проблем с МБАМ ,миналата седмица беше на компа ми,явно това е от скоро сега пак засича МБАМ и я премахва.

• Автор

Позна го, още в процеса на премахване изчезва от трея и ми показва прозореца долу в дясно че няма да се стартира повече и изчезва. Не знам защо при теб стои до рестарта.

P.s. С EN версията нямам проблем с МБАМ ,миналата седмица беше на компа ми.

Пробвах с Антивируса преди месец. Исках да видя дали ще го махне и как да ги събера двамата. Стана с прескачане на съвместимостта. В началото на темата го няма ама в блока ми стои. Разликата е само,че се разхивира в папка и там се прави прекият път и т.н.

Публикувано изображение

setup.exe" /pSKIPPRODUCTCHECK=1

трябва да се внимава да не се пропусне интервала след кавичките.

Ако не си спрял отдалечения контрол от настройките на рутера и си знаеш публичното IP, пробвай така
X.X.X.X:8080
Замени хиксовете с IP-то

Луд ли си, как няма да спра отдалеченият контрол? Спрян е разбира се, и нищо не бъркам, просто ми зарежда известно време 192.168.1.1:Порта след което ми изкарва онзи надпис... Преди да сложа каспера проблем нямаше, а от тогава до сега нищо не съм променял.

Редактирано от anonim (преглед на промените)

Луд ли си, как няма да спра отдалеченият контрол?

Не е проблем да го оставиш включен, смени си само името и паролата по подразбиране :D .

просто ми зарежда известно време 192.168.1.1:Порта

След 192.168.1.1 не е нужно да се добавя порт.

Не е проблем да го оставиш включен, смени си само името и паролата по подразбиране :( .

След 192.168.1.1 не е нужно да се добавя порт.

Нужно е, защото съм го сменил да не си пречат с apache-то.

Аууу не... Забравил съм проксито на мозилата включено и за това... :D :D :D

Редактирано от anonim (преглед на промените)

• Автор

Аууу не... Забравил съм проксито на мозилата включено и за това... ;):):ph34r:

Добавките работят ли с Мозилата? Забелязваш ли някакви проблеми с ползването на прокси? Имам впредвид проблеми по превода и работата на програмата.

Добавките работят ли с Мозилата? Забелязваш ли някакви проблеми с ползването на прокси? Имам впредвид проблеми по превода и работата на програмата.

Аз не мога да си позволя да тествам и все още съм с английската версия докато направите стабилен релийз.

• Автор

Аз не мога да си позволя да тествам и все още съм с английската версия докато направите стабилен релийз.

Българската локализация не е по различна от английската с тая разлика,че инсталатора е с трите патча.

Вчера инсталирах българската версия, но имам проблем.

Когато ползвам гугъл хром 13.0.782.112 каспереца откача тотално и за около 2 мин. не мога да правя нищо и това се повтаря през 15-на минути.

Изключих всички добавки в браузъра които са на каспереца но проблема си остана.

Преди това бях с версия 2011 и нямах такива проблеми.

За сега не намерих грешки в превода освен тези които са добавени в темата.

Публикувано изображение

п.п.

Сега установих, че този проблем се появява каквото и да правя дори и филм да си пусна почва да ми сече адски през 15-на мин. за около 1-2 минути.

Принуждавам се да спирам програмата напълно но без защита не се седи.

Някой ако има идеи какво мога да пробвам евентуално да се оправи проблема нека ги сподели.

Имаше някаква програма на каспереца за сканиране на системата за конфликти или нещо подобно ама не мога да се сетя как се казваше.

Редактирано от Big_N (преглед на промените)

Стига си хвалил тоя Maxthon ,ами виж Касапа нещо зор вижда с Rising ,що така?

Публикувано изображение Публикувано изображение

P.s. Май си намери майстора

Защото съм отворил над 20 сайта затова има толкова процеси. От сутрин до вечер браузъра е отворен и има постоянно ровичкане в нета. Това като го направя на лисицита с 20-25 сайта едновременно след 2-3 часова работа почва така да товари, че трябва да го изкл. и т.н. Имам 3 браузъра без IE и всеки го ползвам за различни неща. Както и да е проблема с каспереца го оправих сега си върви нормално.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.