Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

• Автор

Ми аз лично четох,че вече няма да излизат като преди по няколко версии на година.Ще излиза само по една и ще се добавят патчове.Ако пак попадна на това ще пусна link тук.

Само кръпки ще слагат и май предимно заради FF :( Тия се скъсаха да пускат нови версии.

• Отговори 750
  • Прегледи 66,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Само кръпки ще слагат и май предимно заради FF :( Тия се скъсаха да пускат нови версии.

Е как бе човек ти не виждаш ли,че хората започнаха да ползват .Г Хром защото бързо се развиват и e доста симпатичен.Лисицата започнаха да изостават и за това и те се влючиха в надпреварата.С тези билдове на 6 седмици...

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

nikssi Май пак съм назад със версиите.. Доколкото си спомням я свалих от сайта им..

post-244047-0-28221900-1321730391_thumb.

Редактирано от Никито (преглед на промените)

• Автор

Е как бе човек ти не виждаш ли,че хората започнаха да ползват .Г Хром защото бързо се развиват и e доста симпатичен.Лисицата започнаха да изостават и за това и те се влючиха в надпреварата.С тези билдове на 6 седмици...

Не ми го хвали този шпионин,слагах го заради жена ми и после го деинсталирах. Какво ми беше учудването,като един път установих,че приложение на Гугъл правило опити за връзка с нета....Прави опити ама Касапа му отрязал кратуната.

После всеки таб прави отделен процес,аз ползвам Maxthon има си съвместимост с IE и лети :D

nikssi Май пак съм назад със версиите.. Доколкото си спомням я свалих от сайта им..

Не не си назад с версията - имах впредвид,че ако има нова версия тя ще е 12.0.1. **** но такава няма да има.

Питаха ги във форума ще има ли CF както миналата година и отговора беше - НЕ.

Такава и ще е тенденцията за в бъдеще - само патчове.

Не ми го хвали този шпионин,слагах го заради жена ми и после го деинсталирах. Какво ми беше учудването,като един път установих,че приложение на Гугъл правило опити за връзка с нета....Прави опити ама Касапа му отрязал кратуната.

После всеки таб прави отделен процес,аз ползвам Maxthon има си съвместимост с IE и лети :gift:

Че те всички изпращат информация!Даже има опция в Хрома където си е маркирана да праща информация.В някои сайтове се предлага отмаркирането им за да работи по бързо Хрома,но аз пък да ти кажа не виждам кой знае каква разлика.И без това ползвам, и на компа си имам само ИЕ 9....той изпраща инфо ,че и на други да пращам инфо ми е много. :shy11:
  • Автор

Че те всички изпращат информация!Даже има опция в Хрома където си е маркирана да праща информация.В някои сайтове се предлага отмаркирането им за да работи по бързо Хрома,но аз пък да ти кажа не виждам кой знае каква разлика.И без това ползвам, и на компа си имам само ИЕ 9....той изпраща инфо ,че и на други да пращам инфо ми е много. :)

Имам впредвид,че програмата след деинсталиране оставя файлове в Windows\Temp май беше.

И точно тези файлове после се свързват с нета. Както и да е .... всеки ползва каквото му се нрави. Гледам в оффорума теми с бета тестването на КИС ги няма. Когато ги трият винаги после пускат на нова бета. Май ще е на PURE

• Автор

nikssi за тази версия 2012 трябва ли да се правят допълнителните настройки за AntiWinLock

Да,трябва да се правят но става само с конфигурационен файл. Зареждаш настройките и си готов.

После изтрий моите правила и си направи твои.

пп. Спокойно давам файла си публично тука ,това не е Есет да му крадат лиценза по този баламски начин :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Мерси

А ръчно защо да не може?

Няма профила,както е при версия 2011 в този ключ

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected\AVP12\profiles\Hips\settings]

Публикувано изображение

А ръчно защо да не може?

Аз мисля че може...Поне аз си ги направих ръчно..!Ето инструкция:

http://support.kaspersky.ru/faq/?qid=208641449

Публикувано изображение

• Автор

Не виждам при мен персонални данни,нямам такава опция.

Публикувано изображение

Наверное глюк,а может так задумано :) Когда откроете окно<Защита персональных данных>,кликаете по <Все ресурсы>,откроется окошечко со списком,нажмите на <Файлы пользователя>,опять кликаете по <Все ресурсы>открвается тот же списочек,теперь кликаете по <Все ресурсы> в этом списочке,вот тогда то и появится строка <Персональные данные>,а в ней уже настраивайте Antiwinlock.

У меня,всё получилось таким путём.

Клик,мик

Хи,хи трябвало да се отваря и затваря и излиза менюто с лични данни :)

пп. Ай трия си конфигфайла

• Автор

И аз ръчно си ги правих!!! :(

Е,сорка ама нали ти дадох конфиг файла ;)

Много хитър бъг било това,за да се отвори менюто с личните данни трябват поредица от кликвания :P е аз го прескочих това.

Надявам се в следващата версия да послушат потребителите и да го вкарат този WinLock в инсталатора,като има възможност за избор дали да се включи и дали не.

За следващи инсталации запази конфиг файла като install.cfg , разхивираш инсталатора с 7ZIP и бутваш този файл в папката. Стартираш инсталацията от setup.exe и автоматично лапва настройките. Може и ключовият файл да се сложи вътре в папката - тъкмо няма да пита за активация.

Надявам се в следващата версия да послушат потребителите и да го вкарат този WinLock в инсталатора,като има възможност за избор дали да се включи и дали не.

Е да,наистина би било от голям полза за Lambas Users

Много се извинявам предварително , че ще пиша на индиански , но не можах да разбера абсолютно нищо . Чисто и просто казано искам да си изтегля някаква лесна и сигурна антивирусна програма , но не знам каква . В момента ползвам Eset Smart Security , и наистина ми писна . Непрекъснато ми изписва , че има някакъв проблем , постоянно иска username and password , аз ги вкарвам и пак нищо . Моля ви ако може някой , нека ми помогне . Наистина не съм наясно с всички тези неща . Използвам компютъра си за работа и до там . Имам в него страшно много информация , която не бива да изчезва . Благодаря предварително !

Много се извинявам предварително , че ще пиша на индиански , но не можах да разбера абсолютно нищо . Чисто и просто казано искам да си изтегля някаква лесна и сигурна антивирусна програма , но не знам каква . В момента ползвам Eset Smart Security , и наистина ми писна . Непрекъснато ми изписва , че има някакъв проблем , постоянно иска username and password , аз ги вкарвам и пак нищо . Моля ви ако може някой , нека ми помогне . Наистина не съм наясно с всички тези неща . Използвам компютъра си за работа и до там . Имам в него страшно много информация , която не бива да изчезва . Благодаря предварително !

Въпроса ви не е за темата Kaspersky,но нищо.Аз лично ви препоръчвам да сложите Нортон Internet Security.Аз лично ще ви помогна за ключ ако решите да го ползвате.

Есет има малко проблеми с тази 5 версия(чудя се кога ли ще решат да изкарат поправки)

Щом ви е работен комп то е желателно по-сигyрна АВ.

С Kaspersky не знам дали бихте се справили тъй като трябва малко да разбирате от програмата.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Въпроса ви не е за темата Kaspersky,но нищо.Аз лично ви препоръчвам да сложите Нортон Internet Security.Аз лично ще ви помогна за ключ ако решите да го ползвате.

Есет има малко проблеми с тази 5 версия(чудя се кога ли ще решат да изкарат поправки)

Щом ви е работен комп то е желателно по-сигyрна АВ.

С Kaspersky не знам дали бихте се справили тъй като трябва малко да разбирате от програмата.

Благодаря много за отговора . Ами ако не е проблем да ми обясните малко повече за програмата , която ми предлагате , ще бъда много щастлива . Ако всичко написано не е за тази тема , ще ви дам е-mail .

Благодаря много за отговора . Ами ако не е проблем да ми обясните малко повече за програмата , която ми предлагате , ще бъда много щастлива . Ако всичко написано не е за тази тема , ще ви дам е-mail .

Напишете ми на лични съобщения довечера ще ви обесня.

Може ли някой да ми сподели оптималните настройки на защитната стена, как и кои портове трябва да се затворят, стелт на портовете... Някакво видео ръководство или cfg фаил. Другите настройки са ми както клипчето на Nikssi в Vbox7 . Предварително Благодаря!

Ето връзка към старата тема за KIS 2011. нещата са аналогични: Настройки на @Uriel или тези на @nicicom

Аз току що ги правих.

Идеята е да създадеш две правила позволяващи входящия трафик през порта на торент клиента, и да забраниш съществуващите Any Incoming TCP/UDP Stream, като поставяш новите правила всяко едно над съответното старо. Това става след като създадеш правило, и то е най-отдолу в списъка справила, след това го предвижваш нагоре със стрелката. Ето как е при мен и съм стелт, а уторента сийдва без проблем:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.