Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

Градски дай ако обичаш твоя конфигурационен файл че ръчно не ми се правят настройките. Благодаря !

• Отговори 750
  • Прегледи 66,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Градски дай ако обичаш твоя конфигурационен файл че ръчно не ми се правят настройките. Благодаря !

Заповядяй. Обаче виж настройките на стената и промени порта който ползва торент клиента.

Публикувано изображение

В малките ограничения може също да отпуснеш каквото искаш,че много съм затегнал колана. Фрашплеъра също няма права да рови из нета,аз го правя това. При мене всичко си бачка коректно.

Тъкмо ще видиш дали ползвам антивируса на максимални настройки или по скоро по подразбиране.

За флаша разбрах, че няма достъп до нета, ама Nvidia control panel и на нея защо си и "отрязал" крилцата от интернет...

И аз не ги пипам там нещата, щом са доверени - имат пълен достъп и до интернет. Просто разгледах конфига на @Nikssi и ми стана инересно, може би трябваше на лични да го питам, но нищо...тук поне може да се изясни за повече хора нещо...

• Автор

За флаша разбрах, че няма достъп до нета, ама Nvidia control panel и на нея защо си и "отрязал" крилцата от интернет...

Ползвам Intel , къде видя Nvidia Пък и какво ще прави в интернет,ще търси ъпдейти ли?

КаспЪровски, май нов пач ще се тества пак заради някой браузър?!

Много ми е интересно как KAV WKS 6 бачка без проблемно със всички браузъри от първа до последна версия,а тоя интегриран пакет дава фира с тях?

P.s. Не разбирам защо се ограничават легитимните програми?

Заради адоните на мозилата пускат патчове. WKS доколкото знам няма такива. КИС и без тях се справя,аз дори съм ги спрял.

Флаша го обновявам аз - следя за промени.

Аз не давам препоръки,поискаха ми файла и го дадох. Що се отнася до легитимните програми,мисля че тези които не ползват интернет като браузъри и т.н. нямат работа да ми проверяват в интернет за нови версии. За какво му е на WINRAR достъп до интернет - той е легитимна програма.Bonjour сервиза също каква му е работата за рови в нета? Фотошопа и без него си работи прекрасно. Picture Collage също - тя е легитимна и с легален лиценз - ограничена и няма права зда интернет и да прави промени в системата.

Полезното беше да се види,че евристиката в настройките на антивируса е така както е по подразбиране.

Така съм решил,така си ползвам настройките,но приемам и предложения.

пп. Къде видя това бета тестване

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Да бе, още малко ще ме убедиш че анти-банера няма връзка с браузъра!

WKS няма добавки към браузъра.

Има една поговорка " На главата краката теглят"

Моите

А аз не се съгласям току тъй!

Нямам и намерение да убеждавам някого

За първи път чувам,че браузъра не ползвал интернет!?

Грешно съм се изразили и ти много добре го знаеш. Тези които нямат работа в нета като браузъри каква работа имат там?

Какво ще спечелиш,като му спреш достъпа,може би те страх че го ползваш кракнат?

Не ползвам кракнат, а с валиден лиценз

Че ползвай си ги,но ще приемеш и критика след като си позволи да го представиш публично!

Точно това и правя,а файла го дадох заради Уриел не съм предполагал,че да се отзовеш означава да си го натресеш!

Предложения аз нямам!

Явно съм прав

Какво му е полезното тогава,може би минутка за реклама! :D

И аз благодаря !

Ползвам Intel , къде видя Nvidia Пък и какво ще прави в интернет,ще търси ъпдейти ли?

Сори, Аз съм в грешка... къде видях ли - ами при зареждането на твоя конфиг и веднага е създало правила за някои от моите програми - става мешаница...Групи с едни правила, а вътре приложенията с други - салата...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• Автор

Сори, Аз съм в грешка... къде видях ли - ами при зареждането на твоя конфиг и веднага е създало правила за някои от моите програми - става мешаница...Групи с едни правила, а вътре приложенията с други - салата...

Да става объркване,правилата са строго индивидуални.
  • Автор

На КИС 2012 също показваше че добавката уж не е съвместима,но анти-банера си бачакаше и си блокираше банерите!

Задавам ти директен въпрос:

Анти-банера на WKS има ли връзка с браузъра?

А, с какво да има ?

Тия добавки и да са спрени KIS пак си блокира банерите,това е повече от ясно.

Аз да питам още нещо @nikssi. Защо след като слагаш правилата AntiWinlock, и правиш допълнителни затегнати настройки на междинните групи ( с малки и големи ограничения), задаваш да третира всички непознати като Несигурни - не виждам логика.... Може би първо блокираш всичко непознато и после решаваш в коя група (вече настроена по-затегнато) да преместиш приложението. Така ли е?... Аз там оставям да определя евристично групата... Естествено махам отметката да не се доверява автоматично на програми имащи цифров подпис (и при контрол на програмите, и при проактивната защита). П.П. имам дежаву - сякаш съм задавал досега този въпрос - доста отдавна ще да е било

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• Автор

Аз да питам още нещо @nikssi.

Защо след като слагаш правилата AntiWinlock, и правиш допълнителни затегнати настройки на междинните групи ( с малки и големи ограничения), задаваш да третира всички непознати като Несигурни - не виждам логика....

Може би първо блокираш всичко непознато и после решаваш в коя група (вече настроена по-затегнато) да преместиш приложението. Така ли е?...

Аз там оставям да определя евристично групата...

Естествено махам отметката да не се доверява автоматично на програми имащи цифров подпис (и при контрол на програмите, и при проактивната защита).

Не, първо правя настройките на групите и приложенията и после затварям стартирането на непознати приложения.

Така ми е по удобно,при ползване на компютъра от друг човек ще работи така както съм направил настройките,няма да може да инсталира нищо което аз не искам. Когато инсталирам нещо махам отметката.когато обновявам/ъпгрейдвам приложение няма нужда да го правя това. Инсталира се без проблем.

П.П. имам дежаву - сякаш съм задавал досега този въпрос - доста отдавна ще да е било

Спомена ти е не от моите настройки , а тези на Мохикана в темата. Пита ме защо е задал да се блокират приложенията в малки и големи ограничения и допълнително е задал общо блокиране на непознати. Нямам представа и няма смисъл защо - така ти казах. При мене не е забранено инсталирането и стартирането а са орязани правата.

^ Много готино nikssi,благодаря :ohmy: Я дай жокер защо като се размърда мишката не се затваря,излизам с esc.

• Автор

^

Много готино nikssi,благодаря :lol6:

Я дай жокер защо като се размърда мишката не се затваря,излизам с esc.

Нямам представа. При мене скрийна спира и с интервала. Иначе е готино.

И тук има лека уязвимост :

http://antimalware.ru/news/2011-12-22/5084

Просто за ентусиастите в този раздел .Иначе няма проблем...Аз просто копирам.... :)

• Автор

И тук има лека уязвимост :

http://antimalware.r...2011-12-22/5084

Просто за ентусиастите в този раздел .Иначе няма проблем...Аз просто копирам.... :)

Важно отметить, что о данной ошибке стало известно еще год назад, о чем специалисты Vulnerability-Lab Team уведомили вендора. На данный момент уязвимость исправлена.

Колеги форумци имам проблем с активацията, казва ми че лиценза ми е свършил !!! Няколко пъти до сега ми го е правил този номер но като му дам да се конектне към сървара и се оправяше но този път не става.

Ключа ми е закупен легално през paypal и важи до септември 2012 !

Публикувано изображение

Някакви идеи !

Проверете си датата на компютъра.

Проверена е много преди да пусна първия си пост в тази тема !

Това се получава като се опитам да го активирам

Публикувано изображение

Сега съм го активирал с пробен лиценз за 1 месец за да не ми свети червено но определено трябва да си го активирам с закупения ключ. Иначе ще събудят пирата в мен :D

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

• Автор

Колеги форумци имам проблем с активацията, казва ми че лиценза ми е свършил !!! Няколко пъти до сега ми го е правил този номер но като му дам да се конектне към сървара и се оправяше но този път не става.

Ключа ми е закупен легално през paypal и важи до септември 2012 !

Някакви идеи !

Освен да преинсталираш програмата и да пробваш активация на чисто отново.

Няма как да гадаем що за лиценз е това,изтекъл ли е срока му и т.н. без да имаме инфо за него.

През paypay закупени лицензи доста хора са си патили !

Ако искаш дай един шот какво показва тази програма

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.