Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

Освен да преинсталираш програмата и да пробваш активация на чисто отново.

Няма как да гадаем що за лиценз е това,изтекъл ли е срока му и т.н. без да имаме инфо за него.

През paypay закупени лицензи доста хора са си патили !

Ако искаш дай един шот какво показва тази програма

Няма да е от програмата ! Имам я инсталирана и на XP на същия компютър, докато мина на ХР още докато зареждаше и изпищя за лиценз без още да е пуснат нета.

Купих ключа от официалния сайт и ми пратиха писми в пощата с активационния код. Нямам такъв файл с това разширение дето го търси програмата която си атачнал.

Пратиха ми акаунт и парола, като вляза от линка от писмото и вляза в акаунта ми дава това

Публикувано изображение

http://imageshack.us/photo/my-images/716/35516584.jpg/

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

• Отговори 750
  • Прегледи 66,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хм, да не би защото е за 1 машина, а ти си го сложил на две реално... Но пък щяха да го блокират, и щеше да има друго съобщение, а не че е изтекъл...

• Автор

Свържи се с подръжката чрез личният кабинет. Ако искаш може да пишеш на Dossev&Co - [email protected] или по телефона.

https://www.lekarstv...lgaria_tel.html

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Да аз бих пробвал активация с ключов файл :

1. Сваляш ключовият файл като попълваш тук https://activation.kaspersky.com/en/ активационният код и на следващата стъпка пишеш имейла на който да получиш файла.

2. Сваляш ключът

3. Изтриваш активният лиценз в момента на програмата

4. Спираш интернета и избираш активация на пробва версия. Ще даде грешка при свързването,потвърждаваш и на следващ екран имаш възможност за избор на ключов файл за активиране офлайн.

5. Активираш със сваленият ключов файл.

6. Пускаш интернета и обновяваш.

Ако не се получи

1. Запомняш текущите си настройки

Публикувано изображение

2. Деинсталираш програмата.

3. Със 7 ZIP разхивираш инсталационният файл в проиволна папка и слагаш вътре ключовият лиценз.

4. Конфигурационният файл може да го преименуваш на install.cfg и го слагаш и него в папката. лиценза и настройките ще се прихванат автоматично при инсталацията.

5. Инсталираш

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=IGMJQ-1VqR8

Пробвай и тук: https://activation.kaspersky.com/ru/

да ти изпратят ключов файл.

Уважаемый пользователь домашнего продукта Лаборатории Касперского, с помощью данного ресурса вы больше не сможете получить ключевой файл для активации вашего приложения. Для получения ключевого файла обратитесь в Службу технической поддержки вашего региона. Благодарим за понимание.

Това им е следващата стъпка !

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Оправи се само ... след три дни на тестов период от един месец като му изтрих временния ключ и му сложих купения, зацепи отново ! Благодаря на всички отзовали се по проблема.

Здравейте, според мен в превода на НИС е допусната неточност, по-конкретно в родителския контрол

Нека по-вещите да докладват, ако искат.

Редактирано от SvetoslavSt (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, Инсталирал съм българската версия на касперски 2012 има ли начин да я превключа на английски и после пак да я върна на български? Пробвах с F12 но не става.

• Автор

Здравейте,

Инсталирал съм българската версия на касперски 2012 има ли начин да я превключа на английски и после пак да я върна на български?

Пробвах с F12 но не става.

Shit+F12 превключваш на английски

Shift+F5 превключваш на български

Аххх този Shift. В един коментар беше написано само F12 и F5 и аз ги натискам като луд и нищо не става. nikssi, благодаря ти.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Никакви данни не мога да получа Публикувано изображение,даже в контекстното меню липсва опцията!Публикувано изображение

П.с. Както и да е,ще помоля модератор да премести коментарите в съответната тема за тази цел!

Да защото клиента не работи. Но сервизната част бачка . ;)

При KES е още по сложно,не съм пробавал там но не ми и трябва ... :ph34r:

пп. Ех това вино...пропускам букви вече

Да защото клиента не работи. Но сервизната част бачка . ;)

При KES е още по сложно,не съм пробавал там но не ми и трябва ... :ph34r:

пп. Ех това вино...пропускам букви вече

Ахм,обаче аз не съм искал да им ползвам облака и ясно съм го посочил при инсталацията,а те и дума не искат да чуят,ей страх ги за мен и ми пазят гърба дискретно! :ph34r:

Сега се пие виното,лятото си на бира, щеш не щеш бира ще пиеш :wink12:

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

• Автор

Ахм,обаче аз не съм искал да им ползвам облака и ясно съм го посочил при инсталацията,а те и дума не искат да чуят,ей страх ги за мен и ми пазят гърба дискретно! :ph34r:

Сега се пие виното,лятото си на бира, щеш не щеш бира ще пиеш :wink12:

Спираш изпращането на данни от компютъра си. Но получаваш данните от интернет към компютъра си.

Просто не получават данни от тебе но ти получаваш данните при сканиране при поискване или в реално време.

* информация за всички обекти, за които се предполага, че са зловреден софтуер: размер и време на създаване на файловете; информация за цифрови подписи на файловете; вътрешен идентификационен номер на папката, съдържаща обекта, за който се предполага, че е зловреден софтуер; информация за задействания подпис; идентификационен номер на задействаната подсистема за защита на софтуера на KL; и причини за класифициране на обекта като заподозрян, че представлява зловреден софтуер.

пп. винцето е петгодишно каберне с аромат на череша :P

^^ «Лаборатория Касперского» представляет на российском рынке концептуально новый продукт для домашних пользователей - Kaspersky ONE. Это универсальное решение с единым кодом активации позволяет обеспечить надежную защиту до 5 различных персональных устройств – от ПК и ноутбуков на платформе Windows и Mac до смартфонов и планшетных компьютеров.
  • Автор

^^ «Лаборатория Касперского» представляет на российском рынке концептуально новый продукт для домашних пользователей - Kaspersky ONE. Это универсальное решение с единым кодом активации позволяет обеспечить надежную защиту до 5 различных персональных устройств – от ПК и ноутбуков на платформе Windows и Mac до смартфонов и планшетных компьютеров.

Нищо ново няма.

Това са лицензи за пет машини обединени в едно. Има го от няколко месеца но в сайта на Касперски в САЩ

Едно единстевно файлче свалих от malc0de на десктопа. Нито е стартирано, нито нищо! само го подложих на ръчен скан...че като наизскачаха едни червени прозорци, искащи дезинфекциране на системата..е хубу, дадох да дезинфекцира, въпреки, че не ми ясно за какво. Ето колко ще ми коства това "удоволствие"! :no-no: Бахти програмата, бахти чудото....бая зор вижда от сканирането на един-единствен файл! и друг път е правила същите мурафети....що да бъде просто, кЪт може да е сложно...Много е зле като функционалност и удобство тая програма! Може да е колкото си иска ефективна, да е мноооооо голям "чистач", но изключително неудобна, "неергономична" и изнервяща програма! :mad:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Едно единстевно файлче свалих от malc0de на десктопа. Нито е стартирано, нито нищо! само го подложих на ръчен скан...че като наизскачаха едни червени прозорци, искащи дезинфекциране на системата..е хубу, дадох да дезинфекцира, въпреки, че не ми ясно за какво. Ето колко ще ми коства това "удоволствие"! :no-no: Бахти програмата, бахти чудото....

Е, ади сега - ами просто файла има някаква самозащита. Какво се чудиш. Ако беше с друга антивирусна и това нямаше да има...

Я го стартирай....

Защитен ли си, защитен си - случва се някой бъг...

По-добре земи го докладвай...

• Автор

Има как да няма?!

http://www.kaspersky.ru/download-one

http://www.kaspersky.ru/download-internet-security-one

Ми няма нищо кардинално различно. KIS 2012 си е същата програма,за другите не съм пробвал но няма как да е различно.

Това което е за Mac си е за него и т.н. просто с лиценза покриват петте. Хубавото е,че взимаш един лиценз и го слагаш на пет различни операционни системи.

Ха- ха ,баси каръка

То си има и опция да не го прави това. Ама ти си го знаеш. При започване на проверка калкулацията която дава за необходимо време не е вярна. Инжинеро място не може да си намери,че Kaspersky Internet Security 2012 с малко пипане е с почти перфектна защита.

Забранено ако не е разрешено ! :D

Едно единстевно файлче свалих от malc0de на десктопа. Нито е стартирано, нито нищо! само го подложих на ръчен скан...че като наизскачаха едни червени прозорци, искащи дезинфекциране на системата..е хубу, дадох да дезинфекцира, въпреки, че не ми ясно за какво. Ето колко ще ми коства това "удоволствие"! :no-no: Бахти програмата, бахти чудото....бая зор вижда от сканирането на един-единствен файл! и друг път е правила същите мурафети....що да бъде просто, кЪт може да е сложно...Много е зле като функционалност и удобство тая програма! Може да е колкото си иска ефективна, да е мноооооо голям "чистач", но изключително неудобна, "неергономична" и изнервяща програма! :mad:

Може ли да дадеш снимка от лога на сканирането. Да се види начало и край.

Инжинеро място не може да си намери,че Kaspersky Internet Security 2012 с малко пипане е с почти перфектна защита.

Касапа и "перфектна защита"- мисията невъзможна! Казвал съм го стотици пъти: колкото и да е добра като чистач (а тя е добра в това отношение), касапа и изключително неудобна за ползване програма- като се започне даже от интерфейс и се стигне до опции, настройки, работа, участие на потребителя в работата и и т.н.....прекалено много ангажира потребителя с присъствието си, което е адски дразнещо!

Може ли да дадеш снимка от лога на сканирането. Да се види начало и край.

Ти луд ли си? Аз повече от 5 минути НЕ чакам!

Между другото- новата версия на Авира, също го прави тоя номер със някакво подобно "сканиране на системата", след като е засечен вирус при ръчно сканиране, което стъпка в грешна посока за Авирата...даже и да има някакава практичска необходимост от такова бързо сканиране, то би могло да се прави във фонов режим, без знанието и натрапването на потребителя на тоя сканиращ прозорец! Пак ще дам пример с Нортон-а, но там този проблем е решен именно по тоя начин, и потребителя нито знае, нито разбира за това сканиране и продължава да си върши работата...просто хората са мислили максимално за потребителя, като са правили програмата, а не да демонстрират колко е яка програмата, колко много сканира и пази!

Редактирано от бай Михо (преглед на промените)

• Автор

Касапа и "перфектна защита"- мисията невъзможна! Казвал съм го стотици пъти: колкото и да е добра като чистач (а тя е добра в това отношение), касапа и изключително неудобна за ползване програма- като се започне даже от интерфейс и се стигне до опции, настройки, работа, участие на потребителя в работата и и т.н.....прекалено много ангажира потребителя с присъствието си, което е адски дразнещо!

Само една отметка трябва. Това което ти е инсталирано ще си работи прекрасно,това което пробваш да инсталираш (ако не си спрял KSN) и фигурира в доверените издатели ще се инсталира без никакъв проблем.

Ти луд ли си? Аз повече от 5 минути НЕ чакам!

Между другото- новата версия на Авира, също го прави тоя номер със някакво подобно "сканиране на системата", след като е засечен вирус при ръчно сканиране, което стъпка в грешна посока за Авирата...даже и да има някакава практичска необходимост от такова бързо сканиране, то би могло да се прави във фонов режим, без знанието и натрапването на потребителя на тоя сканиращ прозорец! Пак ще дам пример с Нортон-а, но там този проблем е решен именно по тоя начин, и потребителя нито знае, нито разбира за това сканиране и продължава да си върши работата...просто хората са мислили максимално за потребителя, като са правили програмата, а не да демонстрират колко е яка програмата, колко много сканира и пази!

Правиш другите на луди. Намекнах ,че на голи приказки не се вярва. Даваш два шота без да е видно начало и край на стартиране и очакваш някой да ти повярва ли? Отделно имаш възможност да отметнеш втората опция - да обработи файла без да прави това сканиране...

Аве с две приказки очаквах шменди капели и излязох прав. Никога не даваш иформацията за която пиша. Клинчиш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.