Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

От снощи каспереца ме уведомява на няколко пъти за някакви мрежови атаки.

Та да питам трябва ли да правя нещо или касапа си е свършил работата?

Публикувано изображение

utorrent не е вкл. 2-3 дена, но щом казвате, че програмата си е свършила работата значи да не се притеснявам.

Отговорът е логичен, ако една програма проспива дадено нападение няма да те уведоми, когато обаче имаш сигнализация особено при Касперски всичко е 6 ;), когато сийдваш много често се отчитат подобни аномалии, това явление не е рядко срещано и при Eset Smart Security :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Отговори 750
  • Прегледи 66,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

За торент клиента може да маркирате на не проверява мрежовият трафик,аз съм маркирал и да не сканира отваряните файлове.

За какво да ми сканира торент файловете и без това сканира всичко което има достъп до диска.

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Здравейте, значи имам следния проблем. Инсталирах си касперски обаче при някои сайтове не ги отваря и в скобички в преградката на сайта се изписва: (1х1). Това може ли някак да се оправи от настройките и как?

Добави го в белия списък на антибанера.

Направих го но не се получи тези сайтове още не се отварят, значи е някъде другаде проблема.

Направих го но не се получи тези сайтове още не се отварят, значи е някъде другаде проблема.

Изчисти кеша на браузъра (Ctrl+F5)

Редактирано от G DATA (преглед на промените)

Изчисти кеша на браузъра (Ctrl+F5)

Благодаря оправи се явно наистина пречката е в антибанера! Иначе Касперски си е велик от години

Благодаря оправи се явно наистина пречката е в антибанера! Иначе Касперски си е велик от години

:wink12:
  • 2 месеца по-късно...

Предстои пускането на патч "k", който има за цел да направи Касперски 2012 съвместим с win8.Браво и наздраве!

The main goal of this patch is Window 8 compatibility - support of upgrading from Window 7 (with 2012 installed) to Windows 8

Current version of patch K is readey for testing:

- use Windows 7 with KAV/KIS 2012 updating to the patch K

- upgrade OS to Windows 8

- 2012 should start adaptation for new OS and after that KAV/KIS 2012 works on Windows 8

• 1 месец по-късно...

Тази програма взе да ми пада в очите.... Как може нагло да рекламират на сайта си и да лъжат, че е напълно съвместима с Windows8? Още след инсталиране на Windows 8 на чисто, веднага инсталвам Kaspersky с лицензиран ключ и влед половин час ми пише, че ключа липсва, като в същото време, отчита оставащия период на активация...Сега пък ми изписва: " Failed to activate the application by means of the present activation code... Друг проблем е, че когато се ъпдейтва и стига до 99% и изписва остаряла база с данни. Някаква друга свястна програма да сложа да ми предложите, която да е съвместима с Wind8?

• Автор

Тази програма взе да ми пада в очите.... Как може нагло да рекламират на сайта си и да лъжат, че е напълно съвместима с Windows8? Още след инсталиране на Windows 8 на чисто, веднага инсталвам Kaspersky с лицензиран ключ и влед половин час ми пише, че ключа липсва, като в същото време, отчита оставащия период на активация...Сега пък ми изписва: " Failed to activate the application by means of the present activation code... Друг проблем е, че когато се ъпдейтва и стига до 99% и изписва остаряла база с данни.

...

Четох,че версия 2012 е съвместима с Windows 8 само след ъпгрейд на операционната система.

Инсталира се на Windows 7 , обновява се,рестартира се и после операционната система се ъпгрейдва до Windows 8 и програмата си сваля после някакви файлчета и ги обновява.

Във форума им четох,че някои имат после проблем с интернета и така останах с впечатлението,че е недоработено това.

Аз използвам KIS2013. Направих именно такъв ъпгрейт от Windows 7 -> Windows 8, само че версията пак си беше 2013, тогава дори лиценза беше най-малкия проблем - програмата блокираше всички приложения в Метро средата... Нещо много яко са се "оплели". Писах им във форума. Иначе и под Windows 7 имах проблеми със KIS2013 и лиценза...

За всички, които имат подобен проблем - решението!

http://support.kaspersky.com/9514

Това не е решение,по-скоро нахалство.

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Защото дефакто те карат сама да си оправяш проблема ;) а си си платил да са ти го правили ;)

От къде на къде ще ме карат да изключвам UAC ?

Не съм сигурен, дали ако не се изключи ще може да се добави въпросния регистър.

Не съм сигурен, дали ако не се изключи ще може да се добави въпросния регистър.

Ами в с.учая няма значение, аз говоря за насоките, които дават.
  • Автор

Това не е решение,по-скоро нахалство.

Предполагам имаш впредвид безотговорното им отношение при докладване на бъгове в програмата.

Агументирам се какво имам впредвид за да няма пак някой изкочил от храстите и да се оглежда...

Докладват им се бъгове в програмата и понеже при тях не се е повторил този бъг му слагат 2-3 приоритет което означава,че ще му се обърне внимание едва тогава, когато има множество запитвания в техническата поддръжка. Пишеш даваш им данни и ти отговарят,че решението е еди какво си...Решението е да човъркат из програмата,да оправят бъговете по време на тестването, а не да ги оставят с мнението,че това е частен случай. В този случай наистина не е масов проблема но той явно съществува след като го има в база знанията за решаване на проблеми.Дразнещо е наистина.

На мене например така ми отговориха,че било частен случай,когато ми изчезна мишката и клавиатурата не реагираше при въвеждане на паролата при логване.После виждам три,четири поста със същият проблем. И впоследствие пускат патчове да закърпват дупките. Ей това ме дразни.

Иначе проблем с защитата няма според мене ако не броим проблема с малките ограничения ;)

пп. Да добавя и това не е само при Касперски! Свидетели сме на такова отношение и при Нортон и при Аваст и къде ли не!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

На мене например така ми отговориха,че било частен случай,когато ми изчезна мишката и клавиатурата не реагираше при въвеждане на паролата при логване.После виждам три,четири поста със същият проблем. И впоследствие пускат патчове да закърпват дупките. Ей това ме дразни.

Има логика да ти кажа...Щото може да е наистина частен случай, резултат от проблеми с твоята машина. Нормално е да се изчака, за да се види, че това го има при още 2-3 души, при което вече ще стане ясно, че има проблем с програмата.

Ето и примера с Аваст. Всички ми трошите сол на главата, че Аваст бил тежък, затормозявал и т.н... Да, ама не! Аз вече месец го ползвам на служебния лаптоп (и то в присъствието на Комодо-стена) и нямам никакви, ама никакви проблеми! Сега моето ли е частен случай или е частен случай проблемите на другите с Аваст!? Убеден съм, че на чиста и читава ОС Аваст е лек като перце. Но както е известно в България (а и не само) всеки инсталира и деинсталира всякакви програми, ползва фалшиви уиндоуси и е напълно обяснимо, ако Аваст е инсталиран на такава машина, да създава грижи...Ако беше изначално бъгава, затормозяваща и тежка програма, логично беше и аз да го имам това...да, ама го нямам.

Така, че и във твоя случай- не трябма да се учудващ, че не вземат веднага "при сърце" твоя проблем....Представяш ли ако при проблема на всеки веднага почваха да ръчкат по програмата....хептен батака щеше да е пълен!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.