Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спечелих награда - истина или лъжа?

Featured Replies

Платете си и рекламирайте.Не използвайте форума за реклама :speak:

Е нали трябва да минат по тънката,оная скритата реклама

Ей тука цените-да си рекламирате тенджурляците от НАСА ли от Марс ли де да ги знам кви са тия безценности

http://www.kaldata.com/modules.php?modname=custompage&name=reklama

Е нали трябва да минат по тънката,оная скритата реклама

Ей тука цените-да си рекламирате тенджурляците от НАСА ли от Марс ли де да ги знам кви са тия безценности

http://www.kaldata.com/modules.php?modname=custompage&name=reklama

Едва ли е продала някоя тенджера, че да плати рекламата :speak: А и съм 100% сигурен, че в момента си прави регистрация в някой друг сайт :whist:

Едва ли е продала някоя тенджера, че да плати рекламата :P А и съм 100% сигурен, че в момента си прави регистрация в някой друг сайт :P

Я скивай диамантена тенджера

Публикувано изображение

Публикувано изображение

http://unikalno.blogspot.com/2010/11/blog-post_17.html

А Вие за какво давате пари ,когато се разболеете?

Плащам за лекар и лекарства. Но още никой лекар не ми е предписал -космодиск,наколенките на д-р Ливайн, магнитни гривни,стелки за стабилност,матрак или възглавница анатомични антиалергични и пр.....И Кока-кола е на 7 континента , но туй не значи че е полезна,нищо че се пие от 100 и кусур години.

Плащам за лекар и лекарства. Но още никой лекар не ми е предписал -космодиск,наколенките на д-р Ливайн, магнитни гривни,стелки за стабилност,матрак или възглавница анатомични антиалергични и пр.....И Кока-кола е на 7 континента , но туй не значи че е полезна,нищо че се пие от 100 и кусур години.

Приятелю,направи си услуга и се информирай за продуктите на Цептер.Какви магнити, какви наколенки ,каква кока кола? :laughing5:

Приятелко, запознай се с правилата на форума :laughing5: 1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни.

• Автор

Аз преди години, мярнах едни листовки за екскурзия и презентация на някакъв продукт.Звъннах и се записах :blink: Казаха ми дата и час на тръгване, и на уреченото време бях там.Качихме се на автобуса и потеглихме за Несебър.Повечето бяха някакви бабушкери и дедковци, но имаше и моя възраст хора :rolleyes: , така че пътуването беше весело.А и шофьора ни разреши да пушим в рейса, така че кефа си беше пълен.После ни тръснаха в един ресторант, където ни сервираха прилично меню:шопска салата,скара и десерт по избор(тортичка или сладолед)и по едно безалкохолно :rolleyes: Другото си го плащаш сам.Естествено нашата групичка наблегна на ракиите :rolleyes: , а докато си пийвахме и хапвахме, някви пишман презентатори ни убеждаваха, че тия магнитни постелки, или квото там беше на цена "само" някви си 7-800лева :blink: били голяма работа и трябвало да сме най-големите ненормалници за да не си ги купим :angry: Аз естествено не си купих, даже и когато видях бабките, които с ентусиазъм извадиха по 3-4000 хилки и си накупиха по няколко комплекта ;):P (сигурно бая пенсии са заделили ), но и никой май не очакваше покупка....

Бях много доволен от разходката и прекарах наистина приятно.А и ббезплатната разходка и обяд ми дойдоха добре.Само имах една забележка, че кафето на почивката не беше на аванта, но ай от мен да мине...

След седмица малката групичка, която заформихме се записахме на другата екскурзия, този път до Дряновския манастир.Прекарахме си отново много добре.Даже не ни направи впечатление, че същите бабки дето миналия път си купиха постелките, сега пак извадиха пачките :P и си купиха по още няколко ...

И аз съм п ходила на такова преди 4-5 години на Боровец, беше голяма веселба. Бяхме ес събрали една група откачалки, та ги разбихме.... :)

Мойта майка беше така. Вечно се връзваше на разни презентации. И Цептера ни е от там. Къде я бяха завъртяли и тя купи комплект тенджурляци. Изплаща ги неизвестно време и те ни останаха в наследство. Ми............... тенджера като тенджера. То, ако не можеш да готвиш и в Цептер пак няма да можеш да готвиш. Но майтапа беше доста по-късно. Цъфва въпросната цептерка в офиса и се оказва, че ме помни. "Аз ви помня" - казва ми тя - "Вие имате голям дълг към майка си". "МОЛЯЯЯЯЯЯ?????" Аз съм имала дълг към майка си? Тая за каква се мисли? "Тя на времето искаше да купи и чаши Цептер" - продължава цептерката. Аааааа, ясна работата. Един вид, аз да купя чашите. Да, ама не е познала. Директно я отрязах лелката и я натирих в трета глуха. Баси, дълг съм имала...................

Как искаш да ти предпише наколенки, космодиск и тем подобни, като той гледа да изпише възможно по-скъпа рецепта, без значение дали е наложително или не, просто за да си вземе процента от съответната фирма с която е сключил договор. А ти продължавай да се тъпчеш с химия, като си въобразяваш , че ти помага. Ще те питам след някоя и друга година как ще започнеш да разсъждаваш. Сигурно без да те канят ще ходиш в офисите на Цептер, за да разбереш, какви са тези уреди за светлинна терапия Биоптрон, които предлагат решение на много здравословни проблеми,които са абсолютно безопасни и благодарение на които ще спреш да правиш оборот на аптеките! И ще завърша с една мисъл, която много харесвам:" Когато МЪДРЕЦЪТ сочи звездите, ГЛУПАКЪТ гледа пръста му!!!!!!"

Как искаш да ти предпише наколенки, космодиск и тем подобни, като той гледа да изпише възможно по-скъпа рецепта, без значение дали е наложително или не, просто за да си вземе процента от съответната фирма с която е сключил договор. А ти продължавай да се тъпчеш с химия, като си въобразяваш , че ти помага. Ще те питам след някоя и друга година как ще започнеш да разсъждаваш. Сигурно без да те канят ще ходиш в офисите на Цептер, за да разбереш, какви са тези уреди за светлинна терапия Биоптрон, които предлагат решение на много здравословни проблеми,които са абсолютно безопасни и благодарение на които ще спреш да правиш оборот на аптеките! И ще завърша с една мисъл, която много харесвам:" Когато МЪДРЕЦЪТ сочи звездите, ГЛУПАКЪТ гледа пръста му!!!!!!"

Безопасни, което съвсем не значи, че помагат...

Според мен, техните продукти (на zepter) са големи боклуци, продавани на невероятно високи цени. Бях в офиса им преди година, без да ме канят, с намерение да си купя Therapy Air Ion или нещо подобно за овлажняване на въздуха ми трябваше. Естествено, нито на сайта им, нито по телефона може да научите цена, а тя е колкото цената с монтажа на два качествени японски климатика... Явно бях попаднал м/у две презентации, та две лелки щяха да се избият коя да ми обясни за въпросния продукт и да ми пробута още нещо. Едната ме заблуди още в началото, примерно беше нещо от сорта, че познава майка ми?..., пита ме как съм, как е майка ми и т.н. Наля ми чаша вода от някаква пречистваща машина, от която уж много чиста вода моментално ми пресъхна устата и ми остана някакъв метален вкус. Разгледах им тенджерите и другите глупости и не ми направиха особено впечатление. В момента ползвам пълния комплект тенджери на ZWILLING от промоцията на БИЛА и съм супер доволен, а качеството на ZWILLING предполагам е доста по-високо от на измисления zepter. Та въпросния Therapy Air Ion дори да не е толкова лош продукт, но вече забравих, май за него беше, че им ставаш абонат до живот да им купуваш филтри или нещо подобно, та не стига, че самия продукт се продава за фантастична цена, а консумативите и те... Това е моето впечатление - свръх скъпи продукти с НЕДОКАЗАНО качество, а маркетинга на фирмата е супер противен, подобен на многото такива измислени фирми, които пробутват от козметика и тенджери до хапчета за отслабване и диетични продукти.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.