Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аудио проблем с ACER Aspire 5742 G

Featured Replies

Въпросният лаптоп е взет вчера от Глобул с 3G модем. Операционната система е Windows XP Home нещо си 32 бит. Днес, докато му инсталирах нужните програми за първо време забелязах, че като си срещу него, десния говорител изобщо не издава звук. Проверих драйверите с Driver Checker, но намери само за клавиатурата или нещо от сорта беше. Гледах в общите аудио настройки, но никакъв ефект. Също така рових и в настройките на Realtek драйвера, но пак без резултат. Опитвах и настройките на KM player и пак нищо. Има ли я вероятността да е изгорял говорителя? Дайте някакви съвети! Има ли някаква вероятност да се оправи софтуерно? Идейки? Благодаря! П.П. Не се набутвайте с 3G модем (интернет) от Глобул!

Въпросният лаптоп е взет вчера от Глобул с 3G модем. Операционната система е Windows XP Home нещо си 32 бит. Днес, докато му инсталирах нужните програми за първо време забелязах, че като си срещу него, десния говорител изобщо не издава звук. Проверих драйверите с Driver Checker, но намери само за клавиатурата или нещо от сорта беше. Гледах в общите аудио настройки, но никакъв ефект. Също така рових и в настройките на Realtek драйвера, но пак без резултат. Опитвах и настройките на KM player и пак нищо. Има ли я вероятността да е изгорял говорителя? Дайте някакви съвети! Има ли някаква вероятност да се оправи софтуерно? Идейки? Благодаря!

П.П. Не се набутвайте с 3G модем (интернет) от Глобул!

Преди 1-г ас си взех от Мтел нет ограничен имах 5-гб превиших лимита и накрая 500-лв да им е...а м....а ...........

• Автор

провери ли със слушалки дали проблема е в картата или говорителя ?!

Да, забравих да каза, че и проверих през слушалките звука е добре. Ляво/дясно си работи. Други идеи?

• Автор

Хм! Че транспортен дефект ли ще е? В такъв случай явно ще има кавга в Глобул. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

• Автор

5742G просто няма втори говорител, само с един си е по принцип......... :baby:

ААА? :cool:Сериозно ли? Нещо не ми се вярва! :doh:

Тези много икономично го дават :ph34r: Никога няма да си купя и гумичка Acer :speak:

Тези много икономично го дават :ph34r: Никога няма да си купя и гумичка Acer :speak:

Чакай, чакай !

Я се успокой. Та да не мислиш, че ако имаше още 5 говорителчета в него, ще свирне като хората? То това е просто за мониторинг. Има си изход, качи го на системата и ще ти свирука доста добре. Тези, дето са с ляво и дясно с какво превъзхождат този с единия? Абсолютно с нищо. Илиев, ти си умно момче, не обиждай фирмата.

Веднъж съм сменял DVD на Acer :ph34r: Тази фирма не е за мен :speak:

ААА? :)Сериозно ли? Нещо не ми се вярва! :(

То хубаво не ти се вярва , ама е така.Питай "чичо ти Гошо" , белким повярваш!. :D Иначе 5742G в момента,

е едно от най-добрите предложения на пазара, що се отнася до съотношение цена-производителност-качество. :)

• Автор

То хубаво не ти се вярва , ама е така.Питай "чичо ти Гошо" , белким повярваш!. :P Иначе 5742G в момента,

е едно от най-добрите предложения на пазара, що се отнася до съотношение цена-производителност-качество. :(

Още като ми казаха и веднага питах бай Гоше. Единственото лошо на лаптопа, като изключим говорителите, е че е с вдървеното вече ХР. Както и да е!

Acer e една от най - добрите марки лаптопи...говоря и то личен опит.А ако питате кой е най - зле: Тошиба и Пакард Белл

• 1 месец по-късно...

Да, забравих да каза, че и проверих през слушалките звука е добре. Ляво/дясно си работи. Други идеи?

SuperLuigi, водя борба вече повече от месец, защото е абсолютно идиотско, през 2011-та година, когато избираш лаптоп, да се съобразяваш с процесор, видео, RAM, диск и накрая да се окаже, че е с едно говорителче. Аз също купих TM5742G, който свири само от ляво. Вися 20 дни в сервиза, за да ми кажат, че този модел си бил така. Ако не те затруднява ще те помоля да провериш с плъзгача ляв-десен, дали твоят лаптоп възпроизвежда десен канал. Защото при мен, като бутна плъзгача на десен канал нищо не се чува. А дори и да е моно, трябва да се чуват и двата канала. За мен това е много важно, за да знам кого да подхващам - сервиза или ACER.

Acer e една от най - добрите марки лаптопи...говоря и то личен опит.А ако питате кой е най - зле: Тошиба и Пакард Белл

Абе не съм много съгласен с теб.Така като гледам последните няколко теми в този раздел от форума, хората пишат само за проблеми с Acer.Съквартирантът ми в момента е с Acer и никак не е доволен - лаптопът понякога започва да трака незнайно от къде.А за звука - миналата година работех с един Acer за няколко месеца и ако не се лъжа и аз бях забалязал това, което Piter68 написа.Пак казвам, че не съм много сигурен.

Редактирано от Fa7al1ty (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.