Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проверяване на минути - Vivacom

Featured Replies

Преди няколко дни си взех карта на Vivacom (Unicall S). Когато искам да си проверя оставащие минути набирам *123# и ми изписва ОБЩО оставащите минути ! А аз искам да си ги проверя например само към Vivacom или само към Mtel/Globul (най-вече към Mtel/Globul). Та въпроса ми е: Има ли начин да ги проверя поотделно ?

Има начин,звъниш на оператор и той ти ги изрецитирва.

А сега като има преносимост на номерата, като имаш безплатни минути към Виваком, по какво разпознаваш дали един номер е в мрежата на Виваком? Знам, че първоначално за известно време се съобщава при обаждане на дадения номер, но след това?

А сега като има преносимост на номерата, като имаш безплатни минути към Виваком, по какво разпознаваш дали един номер е в мрежата на Виваком? Знам, че първоначално за известно време се съобщава при обаждане на дадения номер, но след това?

по мелодията преди сигнал свободно...

защо Виваком не поеха отговорност за нито една от изцепките си? Защо никъде нищо не се говори за това? Навсякъде ли си имат агенти, че техните гафове остават нечути и невидяни???? :cool:

Малко потребители, много реклама..

защо Виваком не поеха отговорност за нито една от изцепките си? Защо никъде нищо не се говори за това? Навсякъде ли си имат агенти, че техните гафове остават нечути и невидяни???? :(

Оффтопик:Ей такива мнения обожавам и ме карат да потъна в тихо умиление .Точни ,конкретни и най-важното че са изключително по темата в която са писани

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.