Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 13

Featured Replies

7 детски игри и един Download Manager,подобен на youtube ,какво да засичат :biggrin:

Значи БитДефендер правилно не ги засече още при сваляне....Абе доста точен излиза този дефендер....няма май много фалш....все повече почва да ми харесва....

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 138,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Значи БитДефендер правилно не ги засече още при сваляне....Абе доста точен излиза този дефендер....няма май много фалш....все повече почва да ми харесва....

Не знам бе човек,просто ги инсталирах и не видях нищо съмнително в тях! Може пък и да греша де да знам не съм лаборатория!

Даже при единия ми поиска ключ и не ми даде да продължа с инсталацията!

От къде ги взе?

От къде ги взе?

От където ги вземам винаги: Malc0de

абе я да ги пусна аз под погледа на ThreatFire..да видим....

===============

ПП.

Опааааа....още при първата "игричка" картинката вече е друга! Значи Дефендера и всички останали са в издънка!! :biggrin:

Публикувано изображение

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

• Автор

абе я да ги пусна аз под погледа на ThreatFire..да видим....

Някои от тях са без цифров подпис и може да подскочи като ощипано моме и това не е критерии!

Опааааа....още при първата "игричка" картинката вече е друга! Значи Дефендера и всички останали са в издънка!! :mad:

Променя началната страница на ИЕ,нищо нередно няма като се има впредвид че са безплатни!Това може да го поправиш в последствие!

Друго?

srem.exe 4/ 42 (9.5%) http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e9ae4d3e76ddfc7b0148841134249f2cd19764ab52d2b7abe857f6f98d9c1d3b-1302547255 SpyCop.exe 2/ 42 (4.8%) http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=963354339d5b063213be50dbb221f18e64920d00f622fb19bbf48108bd6d0866-1302548634 Tова го засичат само Емсисофт и Икарус. Може да е fp... Не съм стартирал файловете. Под Deep Freeze ги свалям. zionset.exe 6/ 40 (15.0%) http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=821695dc82085c1823f3b17fb57975d6fc02d2dbebb6b570a89ec7781c341677-1302549604 hxxp://zalil.ru/30843578

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Някои от тях са без цифров подпис и може да подскочи като ощипано моме и това не е критерии!

Променя началната страница на ИЕ,нищо нередно няма като се има впредвид че са безплатни!Това може да го поправиш в последствие!

Друго?

Второто, на което ми попадна, след инсталацията ми промени разделителната способност на екрана- всичко стана много, много едро...и аз побързах да рестартирам, че.... :mad:
  • Автор

Второто, на което ми попадна, след инсталацията ми промени разделителната способност на екрана- всичко стана много, много едро...и аз побързах да рестартирам, че.... :mad:

Значи ThreatFire не отчете тази промяна,ами нормално няма опция да следи програмите които изискват определен екранни настройки!

Виж PC Tools Firewall Free я има тази опция

Абе азиатски игрички,даже бих ги определил като нахални,приличат ми по поведение на spyware нищо повече!

Виж PC Tools Firewall Free я има тази опция

ПС Туулс не гъкна.... :mad:
  • Автор

ПС Туулс не гъкна.... :mad:

Не си сложил подходящата отметка

Публикувано изображение

Не си сложил подходящата отметка

Всичко което е можело е сложено...то стената няма много настройки....

Има една цвъчка да засича приложения, които искат да се разполагат на цял екран или нещо такова беше.

Стената между другото има невероятно много настройки, всъщност. Само, че са за хора, които са на "ти" с мрежи и протоколи. Поразрови се и ще видиш. :mad:Аз не разбирам нищо от протоколи и мрежи примерно и не ги барам...

Но на дефолт си е ок.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Има една цвъчка да заича приложения, които искат да се разполагат на цял екран или нещо такова беше.

не е това....това съм го чекнал на "жесткие настройки"
  • Автор

Публикувано изображение

М/у другото нито едно от приложенията не поиска да смени разделителната стойност на екрана!

Публикувано изображение

Как го настройваш това? дай няколко снимки от настройките...
  • Автор

Как го настройваш това? дай няколко снимки от настройките...

...то стената няма много настройки....

Публикувано изображение

Архитекта имаш проблем с видео картата,затова си имал проблем с разделителната стойност на екрана. :baby:

Архитекта имаш проблем с видео картата,затова си имал проблем с разделителната стойност на екрана. :baby:

С видео картата ли? Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

От един мой познат заразена система тествайте... не го знам какво е правил, но доста подозрителни файлове имаше, че и mbr беше засегнат аваст предупреди, че само има рууткит, но дефакто в клетката никой, общо взето слаб 2 за аваст този път. http://www66.zippyshare.com/v/94181441/file.html http://www42.zippyshare.com/v/19356289/file.html

Касперски не отркри заплаха. ватре .

Файловете май са повредени, но не съм сигурен, защото не съм ги проверявал, който ги е тествал на виртуалка да сподели.

Hitman pro засечи единия архив по-големия т.е. от карантината на Hitman pro съм ги вадил/възстановил.

h**p://www.rv4.ru

Тегля mp3, получавам exe-нце. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Няма значение кой файл ще изберете - заразата ви е сигурна.

Публикувано изображение

Редактирано от petinka90 (преглед на промените)

http://www61.zippyshare.com/v/19613658/file.html

Парола на архива: СТАНДАРТНА!!!

Публикувано изображение

Слаб Касапа!! BitDefender засича повече- 132!!

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.