Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 13

Featured Replies

Я. Какво стана сега - Спорите, добре... на всеки му се случва кофти настроение... добре..., ама такива резки изказвания "аз приключвам тук"... Да не сте деца, или жени по-скоро. Този форум е за мъже (нищо че си имаме едно изключение). Кво стана с теста, който решихте да правим...Аз още чакам за пробите.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 138,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Така като гледам те мързи да погледнеш няколко поста назад (ама и аз няма да ти кажа паролата ;) ). Човека е писал всичко ;) А защо са заключени файловете е въпрос, на който предполагам би трябвало да знаеш отговора ;)

П.П: Паролата е ** :ph34r:

Не ме мързи... Рових 10 страници назад, явно тези звездички са ми убегнали от погледа.

Тези файлове не се засякоха от Нода и ги пратих. Публикувано изображение

Я. Какво стана сега - Спорите, добре... на всеки му се случва кофти настроение... добре..., ама такива резки изказвания "аз приключвам тук"... Да не сте деца, или жени по-скоро. Този форум е за мъже (нищо че си имаме едно изключение).

Кво стана с теста, който решихте да правим...Аз още чакам за пробите.

Ами жени сме и приятно тестване!

Аз приключвам моето участие тук! :)

Хей къде си тръгнал хич не сиго и помисляй аха 5 - 5

с удоволствие чета постовете ти и на всички другиу частници във темата това кой жена мъж леличка и прочие и кой маняк или фен или КуКуВиЦа няма значение единствено ема значение че всички участници във темата сте ПИЧОВЕ

така че страничните закачалки или закачки са в круКККчето на шегата или шегата във кръКККчето така че фръц фръц

и малко павече ведрост

Ами жени сме и приятно тестване!

Заедно с теб разбра ли

........Аз съм ви оставил да си вилнеете на воля из раздела (поне от моя страна).

........

То,както е тръгнало,скоро няма да се вилнее из раздела.Като гледам колко хора спряха да пишат тука.

То,както е тръгнало,скоро няма да се вилнее из раздела.Като гледам колко хора спряха да пишат тука.

Мда бавно и безславно си заминава подфорума...

Ич да ви не дреме, лято иде :vacation7:

http-~~-//youtu.be/sb3dsDnaXr8

Пролетта действа много странно на някои хора. Аз бих изчакал малко белким пак им просветне. Кво стана - заради един коментар в случая с онзи файл се почнаха сръдни и нападки. Даже и аз отнесох шамари , дето не се включвах умишлено два дни. Не искам да взимам страна обаче имайте впредвид че пробичките ги взимаме от сайтовете на такива експерти,които коментираха тука. Та малко по нагоре са но не са никак високомерни.

http://vxvault.siri-urz.net

hehe, anyway, it's not a problem when files are not detected by MBAM.

For exemple, Yahoo.exe (an AutoIt Trojan Downloader) is in the VXVault list but the version you upload is a new one Публикувано изображение

Again, thanks for your help !

Знаеш клипа така че не се прави на луд!

Не го знам,може и да не съм го гледал и не се правя на луд. Моите уважения градски ама неоснователно нападаш. Чудя се какво и кой ти влияе.

Да съм ти дал повод за такова отношение? Изобщо към някого да съм се държал така, или трябваше да ти пиша контра отговор ?

Мда бавно и безславно си заминава подфорума..

Той отдавна си е заминал. Какво очакваш такива мазохисти като нас няма. Мачкат те,обиждат те и ти се правиш на ни лук ял,ни лук мирисъл. Всеки има собствено мнение,държи на него,отстоява позицията си и това е прекрасно,защото човек без мнение е не е личност, но разни тролчета изкачат из дупките като лисугери и се почва едно бесмислено надприказване и ....в един момен всеки си задава въпроса - за чифт дрездей съм тука !

Айде нападайте ме сега.

Той отдавна си е заминал. Какво очакваш такива мазохисти като нас няма. Мачкат те,обиждат те и ти се правиш на ни лук ял,ни лук мирисъл. Всеки има собствено мнение,държи на него,отстоява позицията си и това е прекрасно,защото човек без мнение е не е личност, но разни тролчета изкачат из дупките като лисугери и се почва едно бесмислено надприказване и ....в един момен всеки си задава въпроса - за чифт дрездей съм тука !

Айде нападайте ме сега.

На който е форума той решава,това са резултатите от решенията (добри или лоши)

П.П. И да не забравите да сложите бирата в хладилника :P

И аз ли съм причината за това ? Я виж кой ме захапа първи !

Нямам нищо против Heineken® или URIEL - явно грешно са разбрали удивителната в коментара ми, но не мисля че заслужих с нещо точно такова отношение !

Раздела, за Сигурност, е един от най-полезните според мен във форума, в него взимат участие хора, от които е хубаво да се сондира мнение и опит. Предлагам тези хора да заровят томахавката и да продължат да дават съвети, и да помагат на останалите, както до сега. Българските потребители искащи да научат нещо (да знаят от какво и как да се пазят в интернет) имат нужда от форуми като този. Моля, това недоразумение да не става причина за затихването и дори изчезването на поредната тема. Благодаря за вниманието.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Автор

Ще помоля модератор да отвори нова част на темата!

Ако не вдявате с добро,може да взема сопата Публикувано изображение

Айде моля Ви отворете нова част на темата!

Благодаря Ви предварително!

P.s.Направете copy/paste от моя първи пост от тук и сме готови с новата част!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Темата наистина доста се разводни. Хайде всички към новата тема - Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14. Забавлявайте се и по-целенасочено!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.