Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с звука

Featured Replies

Значи проблема ми е такъв: Когато си говоря по скайп 4-5 мин. звука изчезва и почва да сече.Можете ли да ми помогнете? Ще съм ви много благодарен!

Редактирано от Kaloyan Iliev (преглед на промените)

Коя е операционната система? Коя е версията на Skype? Със всички потребители или определени? Колко е натоварена системата? Проверено ли е за вируси?

Какъв е компютъра ?! Драйвери за звуковата карта ?! Интернет какъв ползваш ?!

Предлагам модераторите да измислят опция, при която поствайки тема в раздела, да не може да се качи, докато не се спазят правилата. Т.е. да има задължителни полета за хардуера, софтуера и т.н. Разбира се това да важи само за строго определени раздели.

Нещо като анкетна карта/заявка/формуляр със задължителни полета,които да се попълнят и чак тогава да може да се пусне тема... Към автора: Има важна тема "Как да задаваме правилно въпроси". Има информация, която може на вас да ви се струва ненужна, но за нас да е важна. Колкото повече информация се даде, толкова по-лесно е да се намери отговора, защото вие не ни носите компютъра и да кажете "Няма звук" и ние да ровичкаме. Ние разчитаме на предоставената информация, за да намерим проблема... Нямаме кристални топки или сестри врачки...

Значи проблема ми е такъв:

Когато си говоря по скайп 4-5 мин. звука изчезва и почва да сече.Можете ли да ми помогнете?

Ще съм ви много благодарен!

Срещал съм го няколко пъти този проблем. Смятам, че е някакъв вирус.

До сега не съм имал възможност да си играя повечко с компютъра за да установя, точно какво се случва.

Преинсталиране помага.

Ако ви се занимава с анализиране на проблема, прочетете хубаво темата за проверка на вируси и изпълнете приложените стъпки там.

линк

Значи проблема ми е такъв:

Когато си говоря по скайп 4-5 мин. звука изчезва и почва да сече.Можете ли да ми помогнете?

Ще съм ви много благодарен!

Първо четеш, и тогава питаш. Погледни в подписа ми! Щом си приел условията и си се регистрирал, ще ги спазваш. Тук не е турски хан за да си правите каквото искате а са технически раздели! А предложението на колегите е много правилно.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

windows xp sp2.

skype 3.8.

със всички потребители е.

Вградена саунд карта.

Вируси няма.

Какво е дъното тогава?

С всички потребители е?-не го разбрах.

Препоръчително е да инсталираш SP3.

• Автор

Какво е дъното тогава?

С всички потребители е?-не го разбрах.

Препоръчително е да инсталираш SP3.

Искам да кажа ,че със всички програми е така.

Дъното е WINFAST 760GXK8MC.

Редактирано от Kaloyan Iliev (преглед на промените)

• Автор

Процесора товари ли се, температурите как са ? Преинсталирай драйверите за звука.

Не мисля ,че се товари.Преинсталирах драйварите, но пак си е същото.

Виж ТОЗИ драйвър, трябва да свърши работа!

Точно този драйвър съм инсталирал.

Отвори диспечера на задачите на процеси,сложи отметка на "Покажи процесите от всички потребители" и виж като забие звука кой процес товари най-много.

• Автор

Едно е да "мислиш", че не се товари, съвсем друго е да "знаеш", че не се товари. Погледни в Task manager, за да се увериш.

Не се товари. Проверих го.

Явно си много добър щом след като отвориш Task Manager и може да откриеш вирусите !

Искам да кажа ,че със всички програми е така.

Дъното е WINFAST 760GXK8MC.

щом на всичко сече звука иди на my computer>properties > hardware > device manager и в ide controlers > primary / secondary ide виж дали устройствата са на udma, ако не са ги изтриваш и рестартираш - след рестарта ще се открият на ново с включено udma и звука няма да сече...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.