Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хостинг

Featured Replies

Направих си сайт, обаче не мога да го кача никъде. Качвах на 2-3 места и все нещо не излиза както трябва. Понеже файловете са много (около500) е глупаво да ги качвам 1 по 1 (hit.bg, понеже не им работи нещо ftp). Другото, което искам е сайта да излиза в търсачките по ключови думи от сайта. Хостинга искам да е безплатен, що годе сигурен и да се добавят файловете с ftp. С няколко сайта не можах да се оправя с менюто им. Ако може да ми препоръчате някой добър хостинг и да разясните, кое как става. Благодаря предварително!

• Автор

Аз опитах да се свържа с FileZila и ми дава "Неуспешно свързване със сървър". После се рових из нета и прочетох, че не им бачка добре ftp. Може ли да кажеш как да ги кача с ftp?

Фтп-то на хит-а си работи, но не бих ти препоръчал да си правиш там сайта. Проблемът е, че от миналата есен спряха достъпа от чужбина и Гугъл не може да индексира сайтовете. Не съм наясно с другите безплатни български хостинги, ако нямаш проблем с английския можеш да избереш някой от тях. freehostia.com е един от добрите безплатни има и фтп достъп. zymic.com също е ОК.

http://www.000webhost.com/437387.html има си всичко,1500мбдисково пространство,100гб трафик на месец
  • Автор

http://www.000webhost.com/437387.html

има си всичко,1500мбдисково пространство,100гб трафик на месец

Качих сайта, обаче като вляза в него ме праща в главната им страница?! Пише, че сайта е активен, ама нещо... Как да го оправя?
  • 3 месеца по-късно...

Пробвай с www.1gb.bg

Колега,незнам колко си наясно с хостингите но 1гб.бг е най-глупавият хостинг който някога е имало..1 че няколко фирми са го забранили и няма да могат да влизат лица от извън България друго,че този хостинг е супер бъгав и много лесен за хакване,и последно като си подменят хостинга и сайта ти може и да изчезне...Така,че в случая 1гб.бг е най-глупавият избор... :cool:

П.Т Незнам,и аз търся хубав хостинг :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.