Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Локален диск в повече-как да го върна

Featured Replies

Здравейте.Направих една глупост и сега не знам как да я оправя. Като отворя мой комп имам един локал диск /С/ и един рековери,но аз не съм много на ти и сега се появи още един локален диск/еф/за сметка на рековери който сега е в червено.Помня че се въртяха някакви дискове и още и още и като спря ми изписа че не може да завърши тъй като няма свободно място.Мисля че се опитвах да направя бакъп на рековери или какво не помня защото беше преди година а тогава нямаше към, кого да се обърна за помощ.Резултата; преди рековерито беше 8.5гб а сега 7.35 и стана червен (пълен),и диск/F/-1.06гб,диск /С/ е наред.Та искам да върна нещата както си бяха но не знам как а и тoзи диск който се появи /F/ 1.06гб ми дава че e епразен а има заето място, /1.03GB free of 1.06GB/.Ще видя ако мога да прикача една снимка.Вероятно много ще кажат ;ами защо пипаш като не знаеш; а как ще се науча иначе.Ако все пак някой реши да помогне ще съм много благодарен и ако може да ми посочи пътя по подробно,в смисъл, цтъпка по стъпка.Ето малко инфо. Windows Vista Home Premium Service Pack 2 AMD Athlon64X2 Dual-Core Processor TK-55 1.80GHz (RAM): 4,00GB 32 bit Operating System

post-298248-0-64322000-1302603688_thumb.

Здравейте.

Теглите Acronis disk director.Много лесна програма и интуитивна.Ето и линк за употреба:

• Автор

Благодаря много,но си мисля, след като ведхъж съм го направил не може ли да върна процеса обратно със същата програма с която е извършено.Не ми се записва друга програма че и без това съм накичен като коледна елха,а и честно казано много много не вдянах от програмата, но като няма друг начин ще се пробвам.Ще изчакам за други мнения и ако няма ще действам пък да става каквото ще.За какво друго може да се използва въпросната програма, без да те затруднявам.

• Автор

Сега разгледах по подробно линка.Всъщност там един диск се раздели на две, а аз искам обратния процес, предполагам че е възможен.О да сега видях за модела; HP Pavilion dv6500 Notebook PC

Редактирано от новиа (преглед на промените)

• Автор

Какво става бе хора,няма ли други начини да оправя тази проклетия че ми дразни на нервата като го гледам така.

Ти вместо да се радваш, че ей така изведнъж, ти се е появил нов локален диск в повече, се нервиш. Аз знаеш ли как искам, така както си стоя, да ми се появи едни нов диск в повече, ама няма. Ще трябва да ходя да си купувам от магазина. А на теб безплатно ти е е появил един диск в повече. И вместо да се радваш, се оплакваш тук...

Редактирано от borisfx (преглед на промените)

Какво става бе хора,няма ли други начини да оправя тази проклетия че ми дразни на нервата като го гледам така.

Има начин да се поправи,но това е свързано с риск да се омаже таблицата с дяловете.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Е-е значи ще си го гледам така,като сфетофар на среща ми.А ако някой иска диск в повече, да види посочения линк по горе,не е необходимо да ходи до нагазина.Все пак благодаря за инфото каквото и да е то.

Теглиш и инсталираш Acronis True Image. С нейна помощ ще направиш архив на дял „Д“, който ще го запишеш на дял „Ц“. От там за да го имаш под ръка винаги можеш да си запишеш и на един обикновен сд диск. После с помощта на „Управление на дискове“, ще изтриеш тези два дяла (Д и ф) и ще направиш нов. После го форматираш и си готов. Накрая с пак с помощта на Acronis True Image ще върнеш архива от дял „Д“ (който беше направил преди това) обратно и си готов. Ако при тази манипулация се е сменила буквата, можеш да си я върнеш обратно отново с „Управление на дискове“.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.