Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся си Видео Карта.

Featured Replies

Здравейте Казвам се мариян и съм от пловдив търся си видео карта а също така разменям със доплащане картата която търся трябва минимум да е 256 мегабайта , а тази която разменям е nvidia geforce 6600LE GDDR3 търся подобна видео карта........... :)

Здрасти аз съм Драган от ВИК с какъв бюджет разполагаш ? Какво ти е захранването и дъното ?

• Автор

Здрасти аз съм Драган от ВИК с какъв бюджет разполагаш ? Какво ти е захранването и дъното ?

Здравей ами майка ми и баща ми могат да ми дадат 20 лв но аз си събирам , а за захранването то е 400W (вата)

Ето ти линк към една програма, с която ще можеш да видиш подробно какъв е хардуера ти - AIDA64. Можеш да копираш информацията и да я напишеш тук.

За 20 лв. не можеш да вземеш видео карта. По-добре си остани с тази, с която си в момента.

• Автор

Ето ти линк към една програма, с която ще можеш да видиш подробно какъв е хардуера ти - AIDA64. Можеш да копираш информацията и да я напишеш тук.

За 20 лв. не можеш да вземеш видео карта. По-добре си остани с тази, с която си в момента.

Като не можеж да четеш не пиши. :cool:

Като не можеж да четеш не пиши. :wors:

Дръж се по-уважително с по-големите и по-знаещите от теб! И си оправи правописа!

Момчето искаше да каже, че не четете внимателно и почвате спорове, които обиждат пусналия темата. Та той спомена, че си СЪБИРА пари, а майка му и баща му могат да дадат 20 лева. Значи, предложете му нещо добро на старо и той ще се постарае да си събере пари. С това нонаме захранване е трудно да се предложи нещо кой знае какво, но въпреки всичко има варианти и за по-добра видеокарта. За целта е хубаво да се послуша съвета на @The_Reaver и да се даде по-точна информация за конфигурацията. Ако например захранването е марково, може и да се скочи на някоя 8800/9800GT без да се притеснява от тия 400 вата. Но мен ме съмнява друго. Картите до 7-ма серия на NVIDIA имат варианти и за AGP шина. При това положение най-доброто, което може да се вземе е 7600GT или нещо от ония времена на Radeon, когато картите им бяха доста добри ( не, че и сега не са де). Но 7600GT е два пъти по-бърза от 6600, която пък не е кой знае колко пред 6600LE. Като цяло няма да се получи почти никакво подобрение при нови игри. Минах по тоя път и в момента имам една конфигурация с AGP 7600GT, която става максимум за F.E.A.R. и то с много зор на High и Far Cry I на медиум с тенденция High. За Very High и дума не може да става. Та така, дай най-напред по-точна информация за конфигурацията си, а след това някой може да те насочи какво да търсиш.

Редактирано от WildHorse (преглед на промените)

Ако ти се дават 100-тина лева(излишно влагане в стара система), може да вземеш нещо от сорта на 7800GS AGP8x 256bit GDDR3, HD3850... Намират се, макар и по-рядко, но само и единствено втора ръка. За ново не знам, а и да има, няма да са от най-привлекателните цени...

Ако ти се дават 100-тина лева(излишно влагане в стара система), може да вземеш нещо от сорта на 7800GS AGP8x 256bit GDDR3, HD3850... Намират се, макар и по-рядко, но само и единствено втора ръка. За ново не знам, а и да има, няма да са от най-привлекателните цени...

Стотина лева ми се струват много за тия видеокарти, които предлагаш.Моята 8800GT я продадох за 100 лева преди няколко месеца, а по същото време един приятел си взе HD3850 за 80 лева и според мен бе леко набутан. А и човека не е казал, дали конфигурацията му е с AGP или PCI-E слот. Наистина, че AGP картите бяха малко по-скъпи, но за 3 - 3 и половина годишна карта да се дават 100 лева е меко казано прецакване.

Стотина лева ми се струват много за тия видеокарти, които предлагаш.Моята 8800GT я продадох за 100 лева преди няколко месеца, а по същото време един приятел си взе HD3850 за 80 лева и според мен бе леко набутан. А и човека не е казал, дали конфигурацията му е с AGP или PCI-E слот. Наистина, че AGP картите бяха малко по-скъпи, но за 3 - 3 и половина годишна карта да се дават 100 лева е меко казано прецакване.

Аз си казах, че наливане на пари в стара система е грешка за мен, но цените, които съм посочил на картите са горе-долу толкова,с изключение на 7800GS, която може да се намери за най малко 70. Това, че са AGP ги оскъпява почти двойно, тъй като не се произвеждат от доста време, а и бройките са ограничени.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.