Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на слушалки и въпрос за слушалки

Featured Replies

Здравейте,

търся си слушалки, които обхващат цялото ухо. Имам максимум 140 лева. Харесала съм си това или това Предлагайте и други :P

Вторият ми въпрос е дали тези слушалки стават за каране на ролери. Нищо особено няма да е и не ми тече пот по ушите.

Благодаря предварително!

Редактирано от radina13 (преглед на промените)

Бих ти препоръчал AKG K416P , виж модела в интернет. Много са удобни , а качеството е отлично. :P Цена: 100лв.

От посочените слушалки само първите покриват ушите, но според мен не си струват. Огледай се за Sennheiser HD-438, които се вписват в бюджета, или пък за HD-555, които са около 160-170 лева, но си струват всяка стотинка. Ако правилно съм разбрал, търсиш едни слушалки за вкъщи и още едни - за навън, така ли е? Ако "да", то K324 ми се струват добър избор за слушалки за насам-натам, стига да ти звучат добре, понеже по правило слушалки се избират със слушане.

От посочените слушалки само първите покриват ушите, но според мен не си струват. Огледай се за Sennheiser HD-438, които се вписват в бюджета, или пък за HD-555, които са около 160-170 лева, но си струват всяка стотинка. Ако правилно съм разбрал, търсиш едни слушалки за вкъщи и още едни - за навън, така ли е? Ако "да", то K324 ми се струват добър избор за слушалки за насам-натам, стига да ти звучат добре, понеже по правило слушалки се избират със слушане.

Зенхайзер и звук. Я не ме карай да се смея! Вярно е че K530 на AKG не е кой знае какво като звук, но за Зенхайзер, мога да кажа от личен опит че това е една голяма набутвация.

Авторката на темата - ако си от София - най добре иди в Аудио Фактор на Раковска и там чуй няколко модела AKG. Избора е огромен.

K324 стават за каране на Ролери - да, определено. Но не са нищо особено. Във високите и високите среди никви ги няма, откъм бас са силно пренаситенни. Във общи линии ако нямаш силно натренирано и капризно ухо стават.

Моето мнение за слушалки от затворен тип е да си търсиш K99 на AGK.

Редактирано от Кол'Ць (преглед на промените)

• Автор

Аз вече имам К323, но не знам дали стават за тичане. Да те попитам защо мислиш, че не струват? (не се заяждам, чудя се в избора)

@Radina13 - http://www.musicworld.bg/bg/c_2032/i_129/AKG_K_141_M.html - това е един превъзходен избор за цена малко под 150 кинта. Не на последно място това да предцениш дали едни слушалки струват или не е най добре да си вземеш един аудио диск със джаз и да накараш да ти пуснат въпросните слушалки, през аудио CD deck, със лампов преамп. Тогава най добре ще успееш да чуеш всички недостатъци и предимства на моделите които те интересуват. Държа освен това да ти кажа че е хубаво когато се прослушват слушалките това да се прави без да се нанасят каквито и да е корекции по звука за да можеш да чуеш пълния им спектър неподправен.

• Автор

@Radina13 - http://www.musicworld.bg/bg/c_2032/i_129/AKG_K_141_M.html - това е един превъзходен избор за цена малко под 150 кинта.

Много благодаря. :baby: Като гледам пише, че са студийни. Но тук пише, че са 185 евро. Има ли разлика между тях???

@Кол'Ць За K530 говорех, че не си струват. Иначе от година и половина имам HD-555 и не ме питай дали е набутвация, не искам да чувам за други слушалки. Sennheiser е име, което си тежи на мястото.

А какво мислите за тези? Никой не даде мнение...

Не струват.

@Кол'Ць

За K530 говорех, че не си струват. Иначе от година и половина имам HD-555 и не ме питай дали е набутвация, не искам да чувам за други слушалки. Sennheiser е име, което си тежи на мястото.

@Disasterpiece - но това за което говориш не струва. Никога не си е струвало и няма да струва.

Kойто иска качество си зима Akg, Audio-Technica, Beyerdynamic, Koss, Ultimate Ears, Grado.

Няма на тази земя човек, дето дири качество и да разичта на Зенхайзер.

Ще цитрам линк на един съфорумец - стига да не се обиди - http://www.gogoaudio.net/amplifiers.html

Ето тук може да се видят читави усилватели правени от Българин.

Смятам че повече, няма какво да коментирам.

@radina13 - категорично НЕ!!!

П.с: Дадох ти насоките по които да се ориентираш, за това което ти трябва на Л.с.

Повече не мога да съм ти полезен. От тук насетне, ако си се зачела поне малко във моите съвети, можеш сама да си бъдеш полезна. Ако ли не - избора, който ще направиш ще тежи изцяло на твоята отговорност и финансите които си способна да отделиш за целта.

• Автор

Не струват.

@Disasterpiece - но това за което говориш не струва. Никога не си е струвало и няма да струва.

Kойто иска качество си зима Audio-Technica, Beyerdynamic, Koss, Ultimate Ears

Няма на тази земя човек, дето дири качество и да разичта на Зенхайзер.

Ще цитрам линк на един съфорумец - стига да не се обиди - http://www.gogoaudio.net/amplifiers.html

Ето тук може да се видят читави усилватели правени от Българин.

Смятам че повече, няма какво да коментирам.

@radina13 - категорично НЕ!!!

П.с: Дадох ти насоките по които да се ориентираш, за това което ти трябва на Л.с.

Повече не мога да съм ти полезен. От тук насетне, ако си се зачела поне малко във моите съвети, можеш сама да си бъдеш полезна. Ако ли не - избора, който ще направиш ще тежи изцяло на твоята отговорност и финансите които си способна да отделиш за целта.

Аз се насочих към К99, който го беше препоръчал по-нагоре. Сега остава само да ги взема. :rolleyes:

Аз се насочих към К99, който го беше препоръчал по-нагоре. Сега остава само да ги взема. :lol6:

Както ти казах ако си от София - директно в Аудио Фактор на Раковска. Магазина е малко преди кръстовището с Патриарх Евтимий.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.